Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Thermaltake Level 10 GT: Monument to Excess

Vi presenterar Thermaltake Level 10 GT

Det här lovade att bli en bra månad för stora entusiastklassade fall, och vi levererar den andra halvan av vår en-två-punch med Thermaltakes monstruösa Level 10 GT. Detta är den största och dyraste kapslingen vi har granskat hittills. Det var en av huvuddelarna i Thermaltakes line-up på CES, och senare dök den upp med ett av de mest kraftfulla spelsystemen vi någonsin har recenserat, CyberPowerPC Gamer Xtreme FTW. Idag får vi ta en titt på Level 10 GT på egen hand och ställa den mot de bästa och smartaste vi har skickats hittills.

När jag recenserade CyberPowerPC-enheten i maj, fann jag mig själv med vissa reservationer angående Level 10 GT. Många av dessa förbättrades när jag gick för att faktiskt testa det tornet och fann att det var en anmärkningsvärt kapabel kapsling, som kan avleda värmen som genereras av ett par GeForce GTX 590s och en massivt överklockad Intel Core i7-990X utan att skapa alltför mycket av ett racket. Åtminstone på den fronten verkade det som om det skulle bli en vinnare, och spoiler alert: det är det.

Inom den recensionen sa jag att jag skulle komma tillbaka och recensera Level 10 GT på sina egna meriter, och det står på rapporten idag.

Specifikationer för Thermaltake Level 10 GT
Moderkorts formfaktor

Utökad ATX, ATX, Micro ATX

Drive Bays Extern

4x 5,25″, 1x 3,5″

Inre

5x 2,5″/3,5″ (se ovan)

Kyl Främre

1x 200mm fläkt

Bak

1x 140mm fläkt

Topp

1x 200mm fläkt

Sida

1x 200mm fläkt

Botten

1x 120mm fläktfäste

Expansionsplatser

8

Främre I/O-port

4x USB 2.0, hörlurs- och mikrofonuttag

Topp I/O-port

2x USB 3.0, eSATA, fläktkontroll, fläktbelysningsbrytare

Strömförsörjningsstorlek

ATX

Undanröjning

13,5″ (Expansionskort), 190 mm (CPU HSF), 290 mm (PSU)

Vikt

28 lbs.

Mått

23″ x 11,1″ x 23,2″

Pris 269 ​​USD

Från statistiken är det ganska lätt att säga: Level 10 GT är stor. Utanför manschetten ser det ut som att den har kvar en hel del av designen och särskiljande ledtrådar från den ursprungliga (och komiskt dyra) Level 10, men när vi kommer in på recensionen kommer du att se att Level 10 GT verkligen är ett helt annat odjur.