Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Thermaltake Armor A30 Case Review: Öppnar pussellådan


Vi presenterar Thermaltake Armor A30

Det är ganska tydligt på vår sida av staketet att mindre höljen och slankare byggnader blir allt mer vägen att gå för de flesta användare nu för tiden, med till och med inbitna entusiaster som dras till dessa mindre fall om inte av någon annan anledning än att se hur mycket hästkrafter de kan tränga in i ett litet formfaktorsystem. Det finns dock kompromisser med att bli liten formfaktor, och om du går för liten kan kylningskraven producera systembrus som kan vara för mycket för många användare.

Det är därför det finns något större, Micro-ATX-skala kapslingar som Thermaltake Armor A30. Thermaltakes skal är designat för att stödja ett Micro-ATX-moderkort och ett rejält grafikkort eller två, och kylsystemet är anmärkningsvärt robust. Men som det visade sig visade det sig att arbetet med A30 var en anmärkningsvärt fyllig upplevelse, eftersom fallet hade splittrade personligheter. Kylning och akustisk prestanda var faktiskt ganska bra, men själva fodralet är svårt att rekommendera. Så vad hände?

Thermaltake är ganska välkänt i branschen för att vara särskilt pressvänligt, och med tanke på efterfrågan på mindre, kraftfullare system, tänkte vi att vi skulle kolla in med dem och se vad de hade att erbjuda. Armour A30 visade sig se ut som ett ganska exceptionellt alternativ, och trots att det har funnits i lite över ett år såg det ut att vara ett ganska aktuellt och konkurrenskraftigt erbjudande. Detta var ett fall jag specifikt headhuntade, eftersom det faktiskt är ungefär samma storlek i volym som BitFenix ​​exceptionellt populära Prodigy samtidigt som det har stöd för Micro-ATX-byggen också.
Specifikationer för Thermaltake Armor A30

Moderkorts formfaktor
Micro-ATX, Mini-ITX

Drive Bays

Extern
2x 5,25″, 1x 3,5″

Inre
2x 2,5″, 2x 3,5″

Kyl

Främre
90mm blå LED insugsfläkt

Bak
2x 60mm frånluftsfläkt

Topp
230mm blå LED frånluftsfläkt

Sida

Botten

Expansionsplatser
4

I/O-port
1x USB 2.0, 1x USB 3.0, 1x eSATA, 1x Hörlurar, 1x Mic

Strömförsörjningsstorlek
ATX

Röjningar

HSF
90 mm

PSU
180 mm

GPU
9,5″ / 242 mm

Mått
10,5″ x 11,5″ x 18″
266 mm x 291 mm x 456 mm

Vikt
14,8 lbs / 6,7 kg

Specialfunktioner
USB 3.0-genomföring

Pris

119 USD

Eftersom A30 är ungefär ett och ett halvt år gammal är jag mindre benägen att använda Thermaltake för att använda en USB 3.0-genomföring istället för en intern header. Vad som är förvånande är den stora vikten av kapslingen. Thermaltake använder en anständig mängd plast, visserligen, men fruktansvärt mycket stål. För en kapsling avsedd för LAN är A30 anmärkningsvärt tung och har tyvärr inget handtag. Dess dimensioner är lämpliga för ett mer bärbart system, visst, men det börjar på nästan femton pund.