Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

ThermalTake A6000B aluminiumfodral: Tyst kylning

förbi Kristopher Kubicki den 11 oktober 2002 02:49 EST

Index Konstruktion Design Frontpanel Kylning Kom med HEAT slutsatsenSnabb titt

Thermaltake Xaser II 6000 Plus

De goda

+ 1,0 mm aluminiumchassi
+ Snyggt
+ Inbyggd termometer
+ Frontpanel USB och Firewire
+ Fläktkontroll på frontpanelen

Det dåliga

Dyr

INGEN strömförsörjning


NEJ WTX formfaktor

Introduktion

Fallen verkar ha kommit långt under de senaste åren. För bara några år sedan började en våg av aluminiumlådor från Lian Li driva marknaden in i en ny trend av alternativa byggmaterial. Stora namn som Antec, Skyhawk och nu ThermalTake har nu alla någon form av aluminiumfodral att erbjuda.

Många av våra läsare har frågat om aluminium verkligen är värt priset. För den här recensionen har vi några djupgående tester, inklusive en head to head-matchning mellan ett ospecifikt hölje i “drake”-stil av stål och ThermalTake A6000B.

Vi vill tacka ENPC.com för att förse AnandTech Labs med ThermalTakes avancerade svar på den senaste översvämningen av aluminiumhöljen. Eftersom 6000-seriens fodral endast är tillgängliga i begränsade kvantiteter via ett fåtal utvalda återförsäljare var vi mycket glada över att få ett av dessa fodral när vi gjorde det. Medan Xaser II kommer i flera modeller, granskar vi bara A6000B. Skillnaden mellan modellerna är dock liten, eftersom den enda skillnaden mellan A6000B och A6000A är sidopanelsmodifieringar. Är den nya aluminiumspelaren på blocket värd kostnaden? Låt oss dyka direkt in när vi demonterar, analyserar och jämför ThermalTake Xaser II A6000B!Klicka här för att förstora

Konstruktionsindex Konstruktionsdesign Frontpanelkylning Kom med HEAT-slutsatsen