the Trilogy ut på Nintendo Switch

the Trilogy ut på Nintendo Switch

Om Rockstar och Nintendo är lika i någonting så är det att de båda älskar sitt förflutna. De är sanna genier när det gäller att sälja samma spel till oss om och om igen, oavsett om de är remakes av originaltitlarna eller samma versioner, men för nuvarande konsoler. Och det är precis vad vi ska prata med dig om idag, vill du se hur Grand Theft Auto: The Trilogy ser ut på Nintendo Switch? Tja, du är på rätt plats. Ett huvud.

Klassikerna är tillbaka

Imorgon, torsdagen den 11 november, börjar Grand Theft Auto: The Trilogy säljas i digitalt format. Vi kan säga att det är Super Mario 3D All Stars från Rockstar Games. En sammanställning av de tre mest legendariska spelen från den amerikanska studion, som inkluderar Grand theft auto iii, Grand Theft Auto Vice City Y Grand Theft Auto San Andreas. Den kommer att finnas tillgänglig på PC, PS4 och nästa generations konsoler, och även på Nintendo Switch.

Kommer Switch att kunna flytta Grand Theft Auto: The Trilogy?

Och ja, det faktum att trilogin kommer till Switch har gett för att prata den senaste oktober. Nintendos bärbara dator har inte speciellt kraftfull hårdvara, speciellt när det kommer till rörliga spel som är helt 3D. Vissa titlar som har porterats för Nintendos bärbara dator har inte varit särskilt attraktiva på grund av den fantastiska kvalitetstrim de har fått lida för att bli spelbara.

Rockstar har inte heller gjort mycket för att lugna ner saker och ting. Minimispecifikationerna hade publicerats för att köra spelet på PC, kontrollerna som kommer att vara kompatibla och till och med versionerna av drivrutiner för Nvidia- och AMD-kort som vår dator måste ha för att denna 3 i 1 ska fungera perfekt, men … ingen av switcharna spår.

Nu äntligen, mindre än två dagar före den officiella lanseringen, har Rockstar publicerat flera på sin hemsida fångar visar hur dessa titlar kommer att se ut på Nintendo-konsolen. Med dessa bilder kan vi få en uppfattning om vad som är visuell aspekt av denna trio av spel på Switch, samtidigt som den också kan kasta lite ljus över hur trilogin kommer att se ut när de äntligen landar på iOS- och Android-mobiler. Vad som kommer att förbli okänt fram till lanseringen kommer att vara smidigheten. Vi vet inte om allt kommer att fungera perfekt på den bärbara datorn eller om vi kommer att ha sjunkande bilder per sekund under vissa ögonblick av spelet.

Vad är nytt i Trilogy?

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition avslöjades officiellt i oktober förra året. För många är det inget annat än en Rockstar-strategi att köpa tid för lanseringen av Grand Theft Auto VI, eftersom företaget har allvarliga problem under sin utveckling.

Trilogin har som nyhet spelförbättringar och ett nytt system för belysning som lovar mer realistiska ljus, fulländade skuggor, nya texturer och mer utarbetade modeller för att ytterligare förbättra spelupplevelsen. Detta lade till allmänna förbättringar som buggfixar och ökad stabilitet.

Ändå The Trilogy borde inte vara ett problem för Nintendo Switch. Kom ihåg att dessa tre titlar släpptes för mobiltelefoner mellan 2011 och 2013. Och även om remastringen ännu inte hade kommit var iPhone 4S redan kraftfull nog för att kunna flytta de tre spelen förutom San Andreas, som var helt kompatibel men det erbjöd inte en lika smidig spelupplevelse på smartphones som de två föregående. Nintendo Switch bör därför vara tillräckligt kraftfull för att inte ha problem när det kommer till att få den här nya Rockstar Games-relanseringen att fungera.

Relaterade Artiklar

Back to top button