Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

The Most Binge-Worthy Shows på Netflix för din helg!


Netflix har premiär för många fantastiska program under de senaste tre månaderna. Och med monsunerna som kommer in och träffar städerna, förtjänar vi alla att trivas i en king size-säng, stora ostfrites och en utmärkt show att se.

Netflix är utan tvekan en av de bästa streamingtjänsterna som finns. Men det kan vara lite överväldigande när det gäller att välja en ny show eller film att titta på. Oundvikligen går vi alla tillbaka till VÄNNER. För du vet att de alltid finns där för dig.

Men om du vill ta en paus från Monicas OCD, oroa dig inte eftersom jag är här med 10 rekommendationer för dina binge-watching behov.

1. Stråle

Netflix senaste antologi Ray är en hyllning till den legendariska Satyajit Ray. Från thrillers till satir, serien presenterar fyra noveller. Om du vill förundras över några av Rays verk kan du börja här. Rollbesättningen är otrolig, och det finns aldrig en tråkig rörelse i showen.

2. Never Have I Ever (säsong 2)

Never Have I Ever är tillbaka och hur! Devi Vishwakumars resa fortsätter när hon försöker förstå sin mammas beslut att flytta till Indien, välja mellan två charmiga pojkar och hålla huvudet rakt. Devis resa är rolig och känslosam att se med allt tonårsdrama, kärlekstrianglar och vardagliga gymnasiesaker. Säsongen belyser också queerrepresentation och ätorder. Bipersonerna har alla betydande karaktärsutvecklingar, och John McEnroe är tillbaka som berättare !!!

3. Min Amanda

My Amanda är en okonventionell romantisk komedi som börjar med att två bästa vänner räknar ut och utforskar deras förhållande. Den utforskar hur platonisk kärlek är inte mindre än romantisk kärlek och att den måste få sin unika plats. Vacker och hjärtlig, du borde ge den här filmen en klocka.

LÄS OCKSÅ: Bästa action -anime på Netflix Indien

4. Faderskap

Faderskap är en komedi-dramafilm med Kevin Hart i huvudrollen. Harts karaktär Matthew är nyligen änka och är ensamstående pappa till sin flicka. Utmanande som ensamstående pappa ger aldrig upp och fortsätter att försöka vara den bästa pappa Maddy någonsin kunde ha bett om. Annars känd som ett komiskt geni, levererar Hart en rörlig, sårbar föreställning som kommer att få tårar i ögonen. Ett måste-titta!

5. Önskar Dragon

Fans av animerade filmer, den här är för dig !! Filmen följer Din liv, en student som har stora drömmar men inte har medel att uppfylla dem. Han vill också återknyta kontakt med sin barndomsvän Lina. Din möter en önskande drake och måste bestämma vad han verkligen vill när han kan få något. Med hjärtvärmande stunder och eftertänksamma frågor är detta en förtjusande klocka.

6. Skater tjej

Skater girl är en film som motiverar och stärker citatet: “Framtiden tillhör dem som tror på deras drömmars skönhet.” Filmen följer historien om Prerna, en tjej som inte kan gå i skolan på grund av fattigdom och måste möta det patriarkala trycket att vara tjej. Mitt i allt kaos i hennes föräldrar som vill gifta bort henne, finner hon sin frihet på en skateboard. När hennes passion växer kämpar hon mot sin konservativa familj, fattigdom, patriarkat och sociala normer för att uppfylla sina drömmar. Med fantastiska föreställningar kommer Skater-tjejen att stanna i ditt hjärta för alltid!

7. Gottegris

Söta tänderna utspelar sig i en post-apokalyptisk värld där mänskliga spädbarn föds med halvmänskliga fysiska egenskaper och hälften djurfysiska egenskaper. Den följer historien om Gus, som är halvmänniska och halvhjort. Med detta okonventionella liv försöker Gus ta reda på hur man ska leva samtidigt som han får hjälp av ett grymt beskyddare. Sweet tooth är både en saga och en berättelse om mänskligheten.

8. Den djärva typen (Säsong 5)

Detta är inte en ny utgåva, men det är en av de bästa serier jag någonsin sett. Den följer tre kvinnliga vänner och tar upp många frågor som kommer in som ett gratis paket med vuxen. Skaffa dina flickvänner och njut av denna show nu!

LÄS OCKSÅ: Bästa NAS -enheter från 2021 i Indien: Top Network Attached Storage for Homes

9. Hundar (säsong 2)

Detta är decenniets komfortshow! För du vet att den har hundar! Serien utforskar det vackra bandet mellan hundar och deras mänskliga föräldrar. Så om du vill känna dig varm och grötig inuti är det här en show för dig.

10. Alias ​​Grace

Baserat på den sanna historien om Grace Marks fängs en hembiträde 1843 för mordet på sin arbetsgivare Thomas Kinnear som hon inte har något minne om. Ett decennium senare försöker Dr Simon Jordan hjälpa Grace att komma ihåg sitt förflutna.

Så ta ut de sköna filtarna och TADUM!