The Last of Us Part II 60fps uppgraderingspatch för PS5

0 Shares

Den nya patchen 1.08 av The Last of Us Del II introducerar ett nytt alternativ i skÀrminstÀllningarna som gör att anvÀndare kan vÀlja mellan en stabil bildhastighet centrerad pÄ 30 eller 60 FPS som de föredrar. Utöver det har uppdateringen inkluderat en ny förbÀttrad upplösning, snabbare laddningstider som drar fördel av PS5s egenheter och andra nya funktioner som inte har gÄtt in i detaljer.

Hur laddar jag ner patchen?

Den sista av oss 2

Detta uppdatering 1.08 av The Last of Us Part II Àr helt free, sÄ du mÄste helt enkelt kontrollera de tillgÀngliga uppdateringarna sÄ att den nya versionen av spelet börjar laddas ner omedelbart och du kan installera den sÄ snart som möjligt för att börja njuta av fördelarna med den senaste versionen.

Och hur Àr det med multiplayer?

Mycket har sagts om det bortglömda flerspelarlÀget i The Last of Us Part II, och detta Àr ytterligare en indikation pÄ att saker och ting avbröts helt för lÀnge sedan. De senaste ryktena i branschen hÀvdade att Naughty Dog redan var fokuserad pÄ andra frÄgor, och med den förmodade utvecklingen av en ny IP gick den efterlÀngtade multiplayern bort för lÀnge sedan.

Framtiden som vÀntar oss

The Last of Us Part 2 storytrailer

Enligt Naughty Dogs kommunikationsdirektör Arne Meyer Àr dessa nya tillÀgg bara det första smakprovet pÄ vad utvecklare börjar upptÀcka genom att dra fördel av PS5-systemets möjligheter, varför kommande titlar designade speciellt för den nya konsolen borde överraska mycket pÄ en teknisk nivÄ.

För tillfÀllet Àr denna patch bara det första steget i en mycket lovande framtid, sÄ vi ser fram emot att höra mer om de kommande slÀppen.

Ännu en “remastering”

Vi kommer inte att förneka att vi skulle kunna spela The Last of Us Part II hela tiden utan att bli uttrÄkad, men mÀngden förbÀttringspatchar och remasters som vi upplever under den hÀr sista eran av videospelet Àr fortfarande irriterande. Vi har det tydligaste exemplet med GTA V, som har tillkÀnnagett sin slutliga release pÄ PS5 och Xbox Series X för nÀsta november 11, Äterigen stÀller vi oss frÄgan om det Àr nödvÀndigt att ta tillbaka ett spel till en ny generationsplattform med sÄ liten marginal sedan lanseringen, men i fallet med The Last of Us Part II skulle vi inte ha nÄgon anledning att undvika dess ankomst. Det Àr ett av de bÀsta spelen de senaste Ären, sÄ alla möjliga uppdateringar Àr tillÄtna, hur onödiga de Àn kan vara.

0 Shares