The Last of Us Part II 60fps uppgraderingspatch för PS5

0 Shares

Den nya patchen 1.08 av The Last of Us Del II introducerar ett nytt alternativ i skärminställningarna som gör att användare kan välja mellan en stabil bildhastighet centrerad på 30 eller 60 FPS som de föredrar. Utöver det har uppdateringen inkluderat en ny förbättrad upplösning, snabbare laddningstider som drar fördel av PS5s egenheter och andra nya funktioner som inte har gått in i detaljer.

Hur laddar jag ner patchen?

Den sista av oss 2

Detta uppdatering 1.08 av The Last of Us Part II är helt free, så du måste helt enkelt kontrollera de tillgängliga uppdateringarna så att den nya versionen av spelet börjar laddas ner omedelbart och du kan installera den så snart som möjligt för att börja njuta av fördelarna med den senaste versionen.

Och hur är det med multiplayer?

Mycket har sagts om det bortglömda flerspelarläget i The Last of Us Part II, och detta är ytterligare en indikation på att saker och ting avbröts helt för länge sedan. De senaste ryktena i branschen hävdade att Naughty Dog redan var fokuserad på andra frågor, och med den förmodade utvecklingen av en ny IP gick den efterlängtade multiplayern bort för länge sedan.

Framtiden som väntar oss

The Last of Us Part 2 storytrailer

Enligt Naughty Dogs kommunikationsdirektör Arne Meyer är dessa nya tillägg bara det första smakprovet på vad utvecklare börjar upptäcka genom att dra fördel av PS5-systemets möjligheter, varför kommande titlar designade speciellt för den nya konsolen borde överraska mycket på en teknisk nivå.

För tillfället är denna patch bara det första steget i en mycket lovande framtid, så vi ser fram emot att höra mer om de kommande släppen.

Ännu en “remastering”

Vi kommer inte att förneka att vi skulle kunna spela The Last of Us Part II hela tiden utan att bli uttråkad, men mängden förbättringspatchar och remasters som vi upplever under den här sista eran av videospelet är fortfarande irriterande. Vi har det tydligaste exemplet med GTA V, som har tillkännagett sin slutliga release på PS5 och Xbox Series X för nästa november 11, återigen ställer vi oss frågan om det är nödvändigt att ta tillbaka ett spel till en ny generationsplattform med så liten marginal sedan lanseringen, men i fallet med The Last of Us Part II skulle vi inte ha någon anledning att undvika dess ankomst. Det är ett av de bästa spelen de senaste åren, så alla möjliga uppdateringar är tillåtna, hur onödiga de än kan vara.

0 Shares