The Guardians of the Galaxy kommer att vara i ‘Thor: Love and Thunder’

0 Shares

The Guardians of the Galaxy, de mest lurarna i MCU

Det som förmodligen gillade mest när The Guardians of the Galaxy gjorde språnget till biografen var den hooligan och sorglösa luften hos dess huvudpersoner. Star Lord (Peter), Gamora, Drax, Rocket Raccoon och Groot planterades på storskärmen i syfte att Få oss att skratta och erövra oss medan de var ansvariga för att uppfylla sina surrealistiska intergalaktiska uppdrag.

Bland dem finns utan tvekan några av de mest älskade och igenkännliga karaktärerna inom Marvel Cinematic Universe, så deras fabrik tvekade inte att lansera en Volym 2 av berättelsen som vi kunde njuta av 2017. Därefter fick vi vänta till 2018 för att se dem igen i Avengers: Infinity War och sedan ett år till att tänka igen i Avengers: Endgame.

Galaxens väktare

Nästa stopp (trodde vi) var redan vid ett framtida datum: a Volym 3 som Marvel och Disney bekräftade för 2022 och att det kommer att bli en del av filmerna som utgör den nya fas 4 i UDM. En överraskning har dock korsat vår väg. Det visar sig att en av “huvudpersonerna” i huvudrollen har avslöjat att vi inte kommer att behöva ta så lång tid för att se detta lag på skärmen eftersom innan de tar en promenad varken mer eller mindre än Thor: Love and Thunder .

Det nya av Thor with the Guardians

Vin Diesel, som ansvarar för att uttrycka vår älskade Groot, har varit ansvarig för att släppa bomben. Skådespelaren har avslöjat, i en intervju med det amerikanska mediet Comicbook, att några av Guardians kommer att visas i den nya Thor-filmen, som kommer att släppas i teatrar nästa år:

Regissören sa till mig att Thor kommer att ta in några av Guardians of the Galaxy. […] Det kommer att bli väldigt intressant, ingen vet det, och kanske skulle jag inte ha sagt något.

Kom ihåg att i Avengers: Endgame lämnade Thor med bland annat Star Lord, Rocket, Groot och Drax, så många började spekulera om det skulle vara möjligt att den som kallades “Thor 4” inkluderade dessa karaktärer. Nu har vi en bekräftelse (eller gaffe, beroende på hur du ser på det) från Diesel, som också har avslöjat att i Volym 3 av The Guardians of the Galaxy kommer det inte att finnas någon Baby Groot eller ungdomstyp, som ryktet, men det kommer vara en Alpha Groot -Han har inte gått in på mer detaljer eller påpekat vilken version av karaktären som kommer att ses i Love and Thunder.

Guardians of the Galaxy - Groot

Det bör komma ihåg att vi i går berättade för dig att det redan hade upptäckts vem som skulle vara dålig kille i filmen: inget mindre än Christian Bale, vår favorit Batman, som lämnar den svarta kostymen för att bli skurken som möter Thunder of God. Vi kan inte förneka att det här blir väldigt, väldigt intressant.

0 Shares