The Boys Spin-off: synopsis, karaktärer, avsnitt och släppdatum

0 Shares

Historien bakom Boys spin-off

Historien som berättas genom hela serien av Pojkarna är en av de mest komplicerade, känsliga och sjukliga som en serie har behandlat de senaste åren. Under de två säsonger som har nått Amazon Prime Video har vi sett nästan allt: sexuella övergrepp, kallblodiga mord, bedrägerier och en komplex och lång etcetera.

The Boys spin-off: Synopsis

Utan att gå längre, i säsong två kunde vi se kritik att denna serie gjort Avengers Endgame eller satiren från Justice League . Det förväntas till och med att Captain America själv kommer att passera genom stenen under den tredje säsongen.

Men naturligtvis, bland så mycket kritik av Marvel och DC superhjältar, vem eller vilka saknas i denna ekvation? Exakt, strålkastarljuset riktas mot X-men. Boys Spin-off kommer att ställas in i ett slags högskola / institut där en direktör som , självklart, arbetar för Vought will “regel”.

Enligt volym 4 av serierna kallas denna karaktär John Goldoki n. Den handlar om en man i kostym, rak, som går till hem och härbärgen för att rekrytera unga människor som inte har någon talang förrän de passerar genom hans händer (och de injiceras med förening V , hur kunde det vara annorlunda). Men det är inte grejen, Goldokin är en förtryckt pedofil som så att säga stjäl dessa barn från deras familjer genom att lura dem och ge dem falska löften.

På detta universitet som är dedikerat till skapandet av superhjältar kommer vi att se en hel handfull hormoner lösa i dess korridorer. Som de ofta beskrivs i tecknade serier är dessa unga män ett elak gäng sexmissbrukare. Allt mycket i stil med The Boys.

Detta är grunden för historien som vi kommer att se inom Spin-off. Men, som ofta är fallet i den här serien, kanske de inte helt följer handlingen som utspelar sig i serierna.

Om de håller sig till dessa sidor kan vi se hur, genom den här skolan, grupper av supergrupper som G-Link eller G-Wiz från serierna bildas. Dessutom skulle vi inom den historien se hur Hughie försöker demontera denna Vought underbarnfabrik inifrån.

Amazon har kanske redan velat slänga en spoiler eller en liten aptitretare till oss av denna spin-off utan att vi inte anade så mycket. Kommer du ihåg dårhuset där The Boys provspelades? Detta kommer inte att vara grunden på vilken historien om den nya serien kommer att utvecklas, eftersom Vought testade hur Compound V påverkade vuxna. Men det är sant att vi kunde se karaktären av Cindy, en tjej som kunde få saker att explodera. Det finns ingen referens till henne i serierna som sådan, men vi kan se Silver Kincaid, en varelse med liknande krafter och som gör en direkt parodi på Phoenix från X-men.

Trailer och kapitel av spin-off

För tillfället, med serien som knappt börjar spela in, är det så för tidigt att prata om trailers eller teasers .

Så det här kommer att vara en “live” artikel, det vill säga vi kommer att vara uppmärksamma på alla nyheter som kommenteras om serien för att för tillfället uppdatera den så att du kan känna till alla detaljer.

Skådespelare i serien

Som vi nämnde, några detaljer vi vet hittills om produktionen och skådespelaren som kommer att spela i denna spin-off av de mest oseriösa superhjältarna på Amazon Prime Video. Trots det, från Deadline media avslöjade de de två första bekräftade medlemmarna som skulle ta roller i denna produktion.

Dom är Lizze Broadway , som kommer att spela rollen som Emma (en av huvudpersonerna), och Jaz Sinclair vem ska spela Marie. Båda kommer att vara två av superhjältinnorna som tränar på detta perversa universitet som styrs av Vought.

Naturligtvis är det okänt om vi kommer att kunna se några av medlemmarna i själva The Boys-serien gå igenom spin-offen. Men om författarna får berättelsen att hända på ett liknande sätt som vi kan se i serierna, har Hughie förmodligen en relevant roll i handlingen i den här nya delen.

Spin-off-premiär

När det gäller när vi kan se den här serien på Amazon Prime Video, som med resten av informationen om den här serien, är den fortfarande officiellt okänd.

Men med tanke på att den tredje säsongen av The Boys och begränsningarna i inspelningen på grund av pandemin fortfarande måste se dagens ljus, kommer den här serien förmodligen att komma under 2022 .

0 Shares