Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Textkontroll: 10 bästa stavningskontroller online

Vi har blivit ganska bortskämda med vår mobiltelefons textkorrigering. Kanske ska du skriva ett mejl eller sms och du vet inte om orden stämmer eftersom din dator inte har någon mäklare. En lösning på detta problem är att använda några av de olika onlinemäklarna. Så du behöver inte ladda ner något och du kommer att kunna korrigera dina texter. Låt oss se nedan.

I den här artikeln hittar du:

Välj den bästa textmäklaren

1. Omvänd

det omvända är den första textmäklaren online på vår lista.

Den första textkorrigeringen online är Reverso, förutom att erbjuda bra korrekturläsningsfunktionalitet gör den också översättning. Då kan du använda den här sidan för att översätta till flera språk och även en ordbok för att använda andra ordalternativ i dina texter och e-postmeddelanden. Om du är intresserad kommer detta att vara den bästa sidan för dig att använda dagligen.

2. Språkverktyg

språkverktyget är ett tillägg för att hjälpa till med korrigeringen.

Om du är för lat för att gå in på en webbplats varje gång du behöver korrigera din text kan detta vara din lösning. Språkverktyget fungerar som ett Google Chrome-tillägg. Den analyserar din text grundligt och föreslår korrigeringar. Dessutom visar den en fullständig rapport om andra föreslagna ändringar. Det är helt gratis och fungerar på över 20 språk.

3. Ulysses

ulysses är ett verktyg för apple-enheter

Ulysses har samma funktion som de tidigare alternativen, men det är lite annorlunda då det utvecklades för Apple-enheter. Det fungerar på iPhone, iPad och Mac-datorer. Förutom att påpeka möjliga grammatiska fel ger det dig förslag på relaterade ord att använda i din text.

4. Stavningskontroll

stavningskontrollen är den enklaste och enklaste stavningskontrollen

Stavningskontroll är ett mycket enkelt och snabbt alternativ. Du kan skriva eller klistra in texter på upp till 10 000 tecken. Fel markeras och förslag visas också. Förutom det portugisiska språket erbjuder webbplatsen korrigeringar för engelska och spanska.

5. Spellcheckplus

ytterligare ett snabbt och enkelt online-textmäklaralternativ

Vill du ha en väldigt snabb mäklare, så att du kan kontrollera dina texter, är Spellcheckplus lösningen. Förutom att den är snabb är den en del av enkla mäklare. Liksom de andra lyfter den fram fel som måste åtgärdas och erbjuder också alternativa ordförslag. Det är gratis och online.

6. Ingefära

ingefära fungerar på flera språk

Ginger är en bra textredigerare online för dem som lär sig engelska. Det fungerar på flera andra språk, som portugisiska och engelska, och letar alltid efter fel och föreslår alternativ. Det är gratis, men det har två planer med fler funktioner och fler appinteraktioner. Det är ett utmärkt verktyg som du kommer att använda varje dag mycket snabbt och enkelt.

7. Grammatik

grammatiskt ett välkänt alternativ för översättningar

Som i den här artikeln talar vi om en mängd olika mäklare. Grammarly är ett väldigt bra verktyg och fungerar på absolut allt. Dess stora problem är att det fortfarande inte fungerar med vårt språk, men det fungerar perfekt på engelska, gör korrigeringar och föreslår alternativ.

Det är gratis och har flera tillägg. Du är säker på att känna till den här sidan, eftersom den förekommer på många ställen, använd den nu och testa dess funktioner.

8. Vänd 9

flip är en annan enkel och lättanvänd korrigerare

Flip 9 är ett mycket enkelt verktyg för korrigeringar. Det är gratis och fungerar för många språk. Det är mycket mer komplett än så, men för att använda andra funktioner måste du betala. Besök sidan och se de olika verktyg den har och vilket du kan använda från och med nu.

9.Correcao.pt

korrigeringen pt är den enklaste och lättaste att använda

Correcao.pt är verkligen det enklaste och snabbaste alternativet av alla. Den har inte en mångfald av språk, du kan korrigera den på brasilianska och portugisiska portugisiska. Webbplatsen indikerar möjliga fel som du kan åtgärda och föreslår även nödvändiga ändringar för att göra texten enklare och lättare att förstå.

10.4dev

4devs är det mest kompletta och enkla verktyget

Som namnet visar är 4devs något som utvecklats av professionella människor inom området. Då kan du helt lita på verktyget. Det finns ingen textbegränsning, du kan klistra in en gigantisk text och korrigeringar kommer att föreslås, snabbt och enkelt. Skriv bara och tryck på kryssrutan.

avslutande

Gillade du vilken textkorrigerare vi såg här? Den har säkert ett brett utbud och massor av funktioner. Så se dem alla, välj den bästa för dig och låt oss veta i kommentarerna vilken du valde.