Tetris Beat, återuppfinningen av klassikern till musikens rytm

0 Shares

Tetris till musikens rytm

N3TWORK är ansvarig för det senaste förslaget inom de redan otaliga Tetris som finns, det klassiska videospelet där bitar av olika former faller och du måste passa dem för att bilda linjer så att de försvinner medan de fortfarande har utrymme för de som kommer att fortsätta falla och falla .

Tja, den nya versionen som kommer att släppas inom kort kommer att vara Tetris slog och med namnet borde du redan intuitera att det kommer att vara lite speciellt och annorlunda än de du kanske har spelat hittills. Den här gången kommer det att finnas 18 exklusiva låtar som kommer att ge varje spel lite rytm, för att motivera dig och göra allt roligare eller ännu mer kaotiskt på grund av hur du lyssnar på varje låt kan eller inte kan påverka dig.

Ändå kommer det att bli antalet initiala låtar, varje månad kommer det att finnas nya så att spela Tetris Beat inte är något monotont på den nivå av ljudupplevelse som den ursprungliga titeln var. För vem kommer inte ihåg den lilla musiken som stannade kvar i hjärnan efter ett tag. Även om det också har varit en del av spelets framgång.

Det som är tydligt är att musik kommer att vara en viktig del av upplevelsen, eftersom den kommer att påverka några av de sätt som han föreslår, som är tre:

  • Släppa: läget där du måste vända och släppa bitar till musiken medan du gör så mycket du kan
  • Knacka: Det är ett läge där du som spelare väljer den spökbit som du ser bäst
  • Maraton: Det är det mest klassiska sättet att njuta av kärnan i Tetris igen och där du kan välja vilken musik som ska spelas i bakgrunden

Var man kan spela Tetris Beat

Tetris® Beat

Tetris® Beat

Och nu de goda eller dåliga nyheterna enligt var och en. Tetris Beat blir en exklusiv Apple Arcade-titel. Det betyder att endast Apple-enhetsanvändare med en aktiv prenumeration på företagets speltjänst kan ladda ner den till sin iPhone, iPad, Mac eller Apple TV. Naturligtvis, om du inte har en, kan du trösta dig med dessa direktspel från webbläsaren.

Det som är bra är att om du har en av dessa enheter kan du njuta av spelet vart du än går, dess dagliga, veckovisa och månatliga uppdrag, också de tre svårighetsnivåerna för varje läge, konkurrenskraft med vänner via Game Center, stöd för fysisk kontroller om du föredrar att spela något bekvämare på din iPad, Mac eller Apple TV och till och med stödet för Spatial Audio på AirPods Pro och Mac.

Här är en trailer för spelet så att du kan se vad som väntar dig i ett spel som inte är tillgängligt för tillfället, men om du öppnar Apple Arcade kan du aktivera aviseringarna så att det meddelar dig när det är. Så du kan ladda ner den och visa hur mycket du är Tetris-fan och det här är titeln du väntade på eller inte.

0 Shares