Temp Mail: vad är det och hur man använder en tillfällig e-post (falsk e-post)

0 Shares

Alla har en e-postadress för allt från att ansluta på jobbet, kontakta vänner, registrera sig på webbsidor och så vidare. Nästan 99 % av appar och tjänster som vi prenumererar på kräver en e-postadress, vilket exponerar vår data. Det är i dessa fall som a Temp Mail kommer till handling.

Även om det är nödvändigt att ha en e-postadress, är det inte kul att få massor av spam varje dag. Det är också vanligt att butiker har sina databaser hackade, vilket gör att din e-postadress är i riskzonen och mer sannolikt hamnar på skräppostlistor. Med andra ord, ingenting som görs online är 100 % säkert.

Så du måste skydda din identitet, och det bästa sättet att göra detta är genom att använda ett falskt mejl, ett falskt mejl, ett anonymt mejl eller vad man nu föredrar. Detta är en tillfällig, engångsadress som du bara kommer att använda en gång. Där ute kallas de Temp mail.

I den här artikeln hittar du:

Så vad är en Temp Mail, eller engångsmail?

Jag får för närvarande i genomsnitt över 1000 skräppostmeddelanden i min företagsinkorg. Tyvärr, på grund av att han är över 15 år, tänkte jag inte på att skydda sig själv tidigare. Jag kunde ha använt en Temp Mail och undvikit den här typen av problem.

Spambox full, en Temp Mail löser

Disponibel e-postadress (DEA) innebär tekniskt sett ett tillvägagångssätt där en användare med en unik e-postadress får en tillfällig e-postadress för sin nuvarande kontakt. DEA tillåter dig att skapa en e-postadress som är giltig utan att du behöver skicka dina personuppgifter till värdtjänsten.

I händelse av att engångs-e-postadressen äventyras eller bekräftas ha missbrukat e-post online, kan ägaren använda den med sinnesfrid och avbryta omedelbart efter användning.

Med en Temp Mail kan du slutföra en registrering och sedan lämna den där, ta emot spam efter behag, trots allt behöver du det inte längre. Dessutom kommer dina data att skyddas, trots allt kommer du aldrig ens behöva skicka den informationen.

Varför skulle jag behöva en falsk e-postadress?

Du kanske har märkt att tjänster som Amazon Prime, Hulu och Netflix tillåter tidsbegränsade tester (försök), men om du fortfarande är fast besluten att använda tjänsterna är allt du behöver en engångs-e-postadress som Temp Mail.

Du kan tekniskt förlänga din provanvändning genom att använda en annan e-postadress kopplad till din ursprungliga (äkta) efter att provperioden är slut.

En offline- eller onlineåterförsäljare tenderar att kräva en e-postadress för att dra nytta av deras erbjudanden, men detta resulterar i en oönskad störtflod av reklamspam som du kan undvika. En Temp Mail-adress gör det enkelt att hacka de irriterande meddelanden du fortfarande får.

Tekniskt sett frammanar idén om en tillfällig e-postadress hackare och internet från underjorden, men det finns övertygande skäl att använda falsk e-post.

Om du letar efter legitima skäl att använda Temp Mail, här är några:

 • Registrera dig för butikslojalitetskortet:
  Om du inte vill få reklammeddelanden från butiken som annonserar nya produkter, använd en engångs-e-postadress istället för din företags-e-postadress och radera spam-e-postmeddelanden. Om butiken hackas via e-post kommer din riktiga e-postadress inte att bli stulen.
 • testa din app:
  Du har precis slutfört att koda en webbapp, och du vill testa den heltäckande innan du släpper den till försäljning, du kan enkelt få 100 engångsmail, skapa falska konton och testa den själv samt anlita otillförlitliga användare online för att testa appen.
 • Registrera dig för ett dubbelkonto med en webbapp:
  Du behöver ett annat IFTTT-konto för att schemalägga ett andra Twitter-konto som körs för din marknadsföringssida. Ett nytt konto behöver en annan e-postadress än din standard, för att ta bort hantering av en ny e-postinkorg, skaffa en ny engångs-e-postadress från temp-mail.org
 • Eliminera spam:
  En engångs-e-postadress är ett mycket användbart verktyg mot spam, speciellt för användare som konsekvent använder webbformulär, forum och diskussionsgrupper, du kan begränsa spam till ett absolut minimum med en engångs-e-postadress.

Hur väljer man en engångsposttemp?

Den bästa vikarieleverantören för falsk post bör:

 • Tillåt användare att skapa tillfälliga e-postadresser med ett knapptryck.
 • Ingen post är post eller identitetsinformation om användaren.
 • E-postadressen måste vara anonym.
 • Erbjud mer än en e-postadress (så många du vill).
 • Tillhandahåller tillfälligt lagrad e-post (tillfällig e-postinkorg till användarens förfogande).
 • Enkel och funktionell design för vardaglig e-post.
 • Slumpmässigt leverantörskonto och användare kan välja en adress.

Så håll dig fri från spam och spara tid med temp-mail.org din favorit e-posttjänst. Vi använder TempMail.org.

Hur använder man engångs-e-postadress?

Användare väljer att få en engångs-e-postadress genom att skapa ett nytt e-postkonto hos sin nuvarande e-postleverantör som Gmail, men kontot kommer med många utmaningar som vad du kommer att behöva för att hantera e-postmeddelanden från nya konton. Användare, som väljer gratis e-posttjänster genom att skapa ett nytt konto, står ut med en ny e-postadress.

Det fantastiska med en engångs-e-postadress är att du kan vidarebefordra den direkt till ditt riktiga e-postkonto.

Om engångs-e-postadressen äventyras och du misstänker en av dina kontakter, kan du få dessa e-postmeddelanden skickade direkt till papperskorgen och för de nödvändiga anslutningarna skicka dem direkt till din brevlåda.

Att slutföra

Att ha ett e-postadresssystem för engångsbruk, Tem Mail, är ett fantastiskt sätt att se till att när du deltar i online-wikis, chattrum och fildelningstjänster och anslagstavlor, blir din riktiga identitet aldrig publicerad och aldrig säljs till någon för att undvika spam.

0 Shares