Telegram Web: vad det är och hur man använder det enkelt och enkelt

Telegram är en applikation som ofta används av människor som gillar fler verktyg. En version av det är Telegram Web, som låter dig använda applikationens funktionalitet på din dators webb. Vi kommer att se i den här fullständiga guiden hur du kan använda webbversionen, hur du ansluter till den varje gång och hur du avslutar den efter anslutning.

Hur man använder Telegram Web

Telegram Web är det snabbaste sättet att komma åt din applikation på din dator. Med webbläsarversionen är det inte nödvändigt att ladda ner datorprogrammet. För att lära dig hur du använder det, följ stegen nedan:

 1. Logga in på Telegrams webbplats Första gången du loggar in kommer du att bli tillfrågad om land och telefonnummer med landskod.
 2. Ange nödvändiga uppgifter och klicka på Nästa.webbtelegram hemsida för att ange ditt nummer
 3. Då öppnas ett meddelande som ber om att telefonnumret ska bekräftas.
 4. Ange numret igen och ange sedan bekräftelsekoden som kommer att visas i din mobils Telegram-applikation.webbtelegramnummerbekräftelsesida
 5. Efter att ha skrivit och slutfört processen kommer Telegram Web att arbeta på din dator.

Jämfört med mobiltelefoner har webbversionen inte så många funktioner. Men du kan fortfarande ge dig ut och använda lite olika saker. Som vi såg i genomgången är det väldigt viktigt att du redan har ett Telegram-konto och att det är installerat på din mobiltelefon.

Kanske tror du att det kommer att bli väldigt svårt att fortsätta logga in på ditt konto så här, eller så föredrar du att inte lämna dina konversationer på datorn. Så låt oss lära oss nu, ett annat sätt att ansluta till Telegram Web och även låt oss se hur du kan ta dig ur det och därmed inte lämna din information öppen.

Hur man ansluter Telegram Web

Varje gång du vill logga in på ditt konto behöver du inte göra alla dessa steg igen. Du kommer enklare att komma in genom att läsa QR-koden. Så fort du går in på sidan visas ett annat alternativ att gå in med QR-kod. Välj det så ser du sidan nedan.

anslut webbtelegrammet med qr-kod

Nu när sidan är öppen, se stegen för hur du öppnar QR-kodläsaren på din mobil.

 1. Med appen redan öppen trycker du på trefältsmenyn i det övre vänstra hörnet.
 2. gå sedan till inställningar.Telegram-applikationsinställningar
 3. Scrolla ner tills du hittar avsnittet Enheter, tryck sedan på den.Fortfarande i appen, leta efter enhetsavsnittet i inställningarna
 4. På den nya sidan hittar du avsnittet Läs QR-koden, tryck på den och ge nödvändiga behörigheter för att läsa koden.Gå nu bara till Skanna QR-kod och rikta din telefon mot skärmen
 5. Rikta sedan din mobiltelefon mot koden och det är allt, ditt Telegram kommer nu att finnas i din webbläsare.

Vi har redan lärt oss hur man använder Telegram Web och hur man enkelt ansluter till den. Men du vill inte ha dina konversationer på datorn hela tiden. Se nedan hur du avslutar efter användning.

Hur man avslutar Telegram Web

Att avsluta programmet i webbläsaren är mycket enkelt, följ bara stegen nedan;

 1. Som på mobiltelefon gå till 3 rader från det vänstra hörnet
 2. Gå sedan till alternativet inställningar.
 3. Klicka på de tre prickarna och tryck på Att gå ut.

Möjlighet att avsluta Telegram Web

Efter det kommer dina konversationer inte att finnas på datorn längre, du behöver inte oroa dig för dina data. Nu har du all kunskap du behöver för att använda Telegram Web. Lyckades du följa alla steg vi såg här? Har du varit osäker på någon del? Låt oss veta i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button