Telecine-programmering: kolla in filmschemat för varje kanal

0 Shares

Kanske letar du efter något att titta på men vet inte vad du ska leta efter och var du ska leta. Du kanske inte heller har slutat titta på Telecines programmering, särskilt eftersom det finns en mängd olika kanaler med samma namn. Så i den här artikeln kommer vi att detaljera vad de fokuserar mest på, vilket är filmer, vi kommer att visa vilken typ av film var och en av kanalerna är fokuserade på.

Telecine-programmering: Vad ska man titta på och var ska man titta?

Premium Telecine

Premium Telecine se telecine-programmeringen för varje kanal

Telecine Premium är en av huvudkanalerna. 1997 hette kanalen Telecine 1, men 2000 döptes den om till Telecine Premium. Kanalen fokuserar på superpremiärer, sändning av biljettkassor och storfilmer. Så närhelst något kommer ut från biografen, var beredd att se det på Telecine Premium. Filmer visas vanligtvis med originalljud och portugisisk undertext. Den har dock möjlighet att dubba i vissa filmer. Berika ditt innehåll med Telecine-programmering.

Telecine Action

Telecine action har skillnader

Telecine Action är tillägnad vad dess namn säger, sändning av action-, äventyrs-, spännings-, skräck- och vuxenfilmer. Kanalen har en ljudstandard på portugisiska, men erbjuder möjlighet till originalljud. Från och med 2010 började kanalen erbjuda sina filmer i hög upplösning, vilket avsevärt förbättrade själva kvaliteten.

Telecine Touch

på bilden ser vi telecine touch-logotypen

Som namnet också säger, är Telecine Touch dedikerad till att sända filmer med en touch av känslor. Så du kan hitta filmer med romaner, biografier och dramer. Namnet gavs 2010, tidigare hette kanalen Telecine Light och det gick dessutom bara att hitta den på en tv-operatör. Men 2011 utökade kanalen sitt spännande filmnät till andra operatörer.

Telecine kul

Telecine fun är en kanal tillägnad komedi

En av de senaste är Telecine Fun, den dök upp 2011 med fokus på att presentera komedier och animationer. Kanalen visar innehåll med originalljud, dubbat på portugisiska och även undertextad. Tidigare var ingen kanal exklusivt dedikerad till innehållet som Fun är dedikerat till. Den strömmar även högupplöst innehåll.

Telecine Popcorn

Telecine Popcorn med innehåll för hela familjen

Telecine Pipoca ägnar sig åt innehåll för hela familjen och sänder även de senaste utgåvorna. Kanalen har en popcornsession med stora kassasuccéer. Filmerna är i HD och har dubbning på portugisiska, men om man vill går det att se med originalljud och undertexter. Njut av Telecine-programmering med din familj.

Telecine Cult

Cult telecine har alternativt och gammalt innehåll

Om du gillar filmer från hela världen och stora filmklassiker kan Telecine Cult vara något för dig. Tidigare kallad Telecine Classic, kanalen har oberoende, alternativa och kultfilmer. De flesta av hans filmer har originalljud, men det är möjligt att se några dubbade eller textade på portugisiska. Nyligen fick kanalen undertextfunktionen, vilket skapade undertexten medan du tittar på filmen.

Telecine Play

Telecine play är en app med mycket innehåll

Om vi ​​nu lämnar kanalnätet lite, har vi Telecine-appen. Du kan prenumerera på Telecine Play via deras hemsida. Tjänsten lanserades i augusti 2012 och samlar mer än 2000 filmer från olika genrer. Bland dem kan vi hitta klassiker och releaser från internationell och nationell film. Det är också möjligt att se oberoende filmer.

JustWatch-webbplatsen påpekade att Telecine Play var den femte streamingtjänsten med flest tillagda titlar 2020. Den erbjuder en stor katalog och massor av filter för att du ska kunna hitta det du vill ha. Några av huvudinnehållet är:

  1. Det osynliga livet (2019)
  2. Jakten (2020)
  3. 1917 (2019)
  4. Porträtt av en ung kvinna i brand (2019)
  5. Nighthawk (2019)
  6. Gudfadern (1972)
  7. Parasit (2019)

Förutom dessa kan du hitta många framgångsrika filmer på tjänsten. Med de fantastiska sök- och filterverktygen blir det enkelt att välja vilken film du vill se. Tjänsten går långt utöver Telecine-programmering och erbjuder dig många möjligheter.

avslutande

Vi hoppas att du med den här guiden kommer att veta vad du kan hitta i Telecine-programmering. Vi kunde se mångfalden av kanaler och streamingtjänster. Har du tvivel någonstans? Ska börja titta på vilken kanal? Låt oss veta i kommentarerna.

0 Shares