Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Telecine Play: hur det fungerar och vad du kan se på tjänsten

Telecine Play är en streamingtjänst som är mycket populär på grund av antalet filmer, ta reda på mer om tjänsten och dess höjdpunkter

Det blev nyligen en nyhet att Telecine Play kommer att stänga sina dörrar och dess innehåll kommer att migreras till Globo Play. Och detta kommer att hända snart, men innan vi säger hejdå, låt oss lära oss mer om Telecine Play och se de viktigaste höjdpunkterna i tjänsten.

Hur fungerar Telecine Play?

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Telecine Play är en streamingtjänst från Telecine-kanalen som har en katalog med mer än 2 000 filmer att se var och när du vill. Tillgången garanteras genom applikationen och för de som är betal-tv-kunder är tillgången gratis.

Om du inte har prenumerationskanaler, oroa dig inte, du kan prenumerera och använda tjänsten separat och individuellt. Nu när vi förstår och vet mer om Telecine Play, se filmhöjdpunkterna som tjänsten erbjuder.

De viktigaste höjdpunkterna i tjänsten

1. Mauretanien (2021)

Inspirerat av Mohamedou Ould Slahis liv berättar det biografiska dramat historien om en man som greps av den amerikanska regeringen och fördes till Guantánamo Bay-fängelset.

Berövad sin frihet i mer än ett decennium, hade han ingen rätt till rättegång och var inte ens medveten om anklagelserna mot honom. Hans advokat, Nancy Hollander, är villig att möta rättssystemet för att försvara sin klient och få honom frigiven.

2. Nomadland (2020)

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING – OTZ

Nomadland är en lång dramafilm som vann 2021 Oscars i kategorierna Bästa film, Bästa regissör och Bästa kvinnliga huvudroll, och är en av säsongens största hits bland kritiker. En som vunnit många priser och finns på Telecine Play.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Handlingen följer i fotspåren av Fern, en medelålders kvinna som förlorar allt under finanskrisen som förvärras i delstaten Nevada. Från och med då börjar hon leva som en nomad, resa runt i landet i en skåpbil och träffa en gemenskap av människor som lever samma livsstil.

3. Vi måste prata om AI (2020)

Den oberoende dokumentären, som är en av plattformens senaste framgångar, ger en viktig reflektion över framtiden och användningen av artificiell intelligens.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Med vittnesmål från ett brett spektrum av experter analyserar We Need to Talk About AI vilken inverkan denna teknik har på vårt samhälle och lämnar varningar som vi inte bör ignorera.

4.The Pink Cloud (2021)

Nationalverket för drama och science fiction talar om ett ämne som nyligen har varit en del av våra liv: instängdhet. När ett enormt rosa moln av giftig gas börjar ta över himlen tvingas hela befolkningen stanna hemma.

Mitt i allt kaos börjar Giovana och Yago, som träffades kvällen innan, att leva tillsammans och leda ett pars rutin. Vinnare av flera utmärkelser visas på Telecine Play.

5.Harriet (2019)

Den biografiska dramafilmen är en hyllning till Harriet Tubman, en amerikansk kvinna som blev förslavad och blev en anmärkningsvärd figur i den abolitionistiska kampen.

I samband med inbördeskriget, 1849, lyckades aktivisten befria sig själv och hjälpa hundratals av sina följeslagare att fly från södra delen av landet. Filmen berättar om dessa händelser som hjälpte till att förändra historiens gång, tack vare en kvinnas mod.

6. Taxichaufför (1976)

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING – ADSENSE

Den amerikanska thrillern anses vara en av de största filmerna genom tiderna och är en klassiker som alla borde känna till. Travis, huvudpersonen, är en före detta militär som börjar arbeta som taxichaufför i New York.

Ensam och allt argare över de orättvisor han ser i staden blir han allt mer våldsam. När han träffar Iris, ett barn som utnyttjas av en hallick, är han villig att göra vad som helst för att skydda henne. En av höjdpunkterna i Telecine Play är bioklassikern.

7. Vilken tid kommer hon tillbaka? (2015)

Den brasilianska dramatiska komedin vann över allmänheten och fick internationell uppmärksamhet och reflekterade över de sociala ojämlikheter som skiljer befolkningen i vårt land åt. Nationellt innehåll lyfts också fram på Telecine Play.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING – ADSENSE

Val, en nordöstlig kvinna som flyttar till São Paulo, arbetar som hembiträde i en rik familjs hem. Jéssica, hennes dotter som hade bott hos sina morföräldrar, bestämmer sig för att gå med henne och ifrågasätter den dynamik som skapades mellan den anställde och hennes chefer.

8. Aldrig, sällan, ibland, alltid (2020)

Dramat följer upplevelserna av Autumn and Sky, två tonåringar som bor i en lantlig stad i Pennsylvania. Den första blir gravid och blir förtvivlad, eftersom lagen i hennes tillstånd förbjuder henne att avbryta graviditeten.

Med sin väns hjälp reser hon till New York City, där proceduren är laglig. Långfilmen berättar om tonårens svårigheter, även funderingar kring frågor som frihet och kroppslig autonomi.

9.Jakten (2020)

Action- och spänningsfilmen skapade kontroverser redan innan den släpptes, eftersom den satiriserar den extrema politiska splittringen bland amerikaner idag.

När tolv främlingar vaknar upp i en isolerad skog inser de att de kommer att bli offer för ett dödligt spel. Medan de jagas av en elitgrupp måste de hitta ett sätt att fly och överleva.

10.1917 (2019)

Den engelska drama- och actionfilmen utspelar sig under första världskriget, inspirerad av minnen från regissörens farfar och gjorde succé bland kritiker och åskådare.

Schofield och Blake, berättelsens huvudpersoner, är två unga soldater som tillhör den brittiska armén. Under konflikten får de ett brådskande uppdrag: de måste leverera ett meddelande som kan rädda deras bataljon.

Avslutande

Alla dessa höjdpunkter kommer att migrera till Globoplay och du kommer att kunna titta på den andra tjänsten. Nu när vi vet mer om Telecine Play och dess höjdpunkter, berätta för oss, visste du redan och använde tjänsten? Har du sett någon av höjdpunkterna? Låt oss veta i kommentarerna nedan.