Tekniska jobb, coola restauranger och tjäna pengar på att köra

Tekniska jobb, coola restauranger och tjäna pengar på att köra

Med helgen framåt, om du funderar på att gå ut på middag, ta några drinkar och ta en tur dela hem, har vi några startups du behöver veta om. Varje vecka har TechCo tekniska startups som kan hjälpa ditt dagliga liv. I veckan i Startup Spotlight hittade vi sådana som hjälper förare på begäran, hittar dig en cool ny restaurang som dina vänner älskar och mer.

Mystro (San Francisco, CA)

säkerhet

Om du eller någon du känner kör för flera rida-delningsprogram eller on-demand-företag är Mystro svaret. Istället för att bläddra fram och tillbaka mellan plattformar, myser Mystro dem alla till en plats där användaren inte missar sin nästa resa. Företaget hjälper förare att hålla fokus på vägen, tjäna mer pengar och ta mer kontroll över sin on-demand-verksamhet. Tjänsten kostar en månadsavgift på $ 11,95. Appen är för närvarande tillgänglig på Android med en iOS -väntelista.

Etch (New York, NY)

Istället ber du om rekommendationer på Facebook, skickar hela tiden sms till din matvän eller bläddrar igenom hundratals recensioner på Yelp för bra restauranger, titta bara på Etch. Denna nya restaurangapp tillåter kunder att hålla reda på de platser de älskar och dela sina favoriter med vänner utan alla falska recensioner. Användare kan föra register över de platser de besöker, betygsätta och granska varje plats, lägga till vänner för att få rekommendationer, hitta nya platser att prova, samarbeta med vänner och utveckla “Bästa av” -listor med mera. Via den interaktiva kartan kan du se din väns favoritplatser och använda filtren för att begränsa dina preferenser. Appen är gratis och tillgänglig på iOS.

Rezil (Chattanooga, TN)

Denna plattform för sociala nätverk och karriärbyggande fungerar som LinkedIn för teknologer och annonsmaterial. Ursprungligen byggdes Rezli för att hjälpa unga spelare att förvandla sin passion för spel till lukrativa karriärer. Sedan dess har företaget expanderat till att omfatta alla annonsmaterial som vill bygga ett professionellt nätverk, hitta jobb och erbjuder en plats för kandidater att visa upp sitt arbete. Medarbetare “Rezlians” – kan skapa en onlineportfölj som visar olika former av arbete inklusive: bloggar, fotografi, designarbete, kodningsprover, videor och mer.

Läs mer om startups här på TechCo

Detta är vår premium Weekly Spotlight Announcement Series. Läs mer om hur ditt företag eller crowdfunding -projekt kan inkluderas och nå tusentals läsare runt om i landet, inklusive influencers, investerare och mer.

Relaterade Artiklar

Back to top button