Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

TECNO Phantom V Flip-fodral gör ytan online

TECNO förbereder sig för att släppa en ny hopfällbar telefon som heter Phantom V Flip. Den här telefonen viks vertikalt och dess skyddande fodral har setts på en kinesisk e-handelsplattform, vilket ger oss en glimt av dess design.

Från fallbilderna kan vi se en cirkulär sekundär skärm på baksidan för snabba meddelanden, tid och datum. Den är omgiven av dubbla kameror och en blixt, medan volym- och strömknapparna finns på höger sida.

Enligt information som finns på Google Play Console kan Phantom V Flip ha en 6,75″ till 6,9″ 144Hz-skärm med FHD+ 1080p-upplösning och 480 ppi. Telefonen förväntas köras på ett MediaTek Dimensity 8050 5G-chip, som liknar Dimensity 1300-chippet.

När det gäller mjukvara kommer den att köras på HIOS-systemet baserat på Android 13 och har en 64MP bakkamera, en 32MP främre kamera, 8GB RAM, 256GB lagring, ett 4000mAh batteri och 66W snabbladdning. Enheten kommer att finnas i tre färger: svart, vit och lila.

Det finns dock inte mycket annan information tillgänglig om andra specifikationer och lanseringsdatum ännu. TECNO presenterade också PHANTOM Ultimate rullbar skärmkoncepttelefon på IFA 2023.

Källa