Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

TECNO och Barista samarbetar för Brew with Tech-evenemanget

TECNO India har annonserat ett spännande samarbete med Barista, en välkänd kaffekedja i Indien, för att introducera evenemanget “Brew With Tech”. Detta evenemang syftar till att skapa en unik och engagerande upplevelse som kombinerar teknikens värld med kärleken till kaffe.

Under det fyra dagar långa evenemanget kommer TECNO-användare som besöker Barista-kaféer att få en gratis kopp kaffe för att fira sin lojalitet. Deltagare kan också delta i en daglig Lucky Draw för en chans att vinna TECNO-smarttelefoner. Dessutom kommer ett interaktivt spel/frågesport att ge deltagarna en möjlighet att vinna TECNOxBarista-godsaker.

Höjdpunkten i samarbetet är TECNO Smartphone Experience Zone, där kunderna kan utforska och uppleva TECNOs senaste smartphone-sortiment på egen hand. Produkterna som visas upp inkluderar Phantom V Fold, Phantom X2 Pro, Camon 20 Premier, Camon 20 Pro 5G, Spark 10 5G och den kommande POVA 5.

Från 6 juli till 9 juli, mellan 12:30 och 20:30, kan du gå över till utställningsområdet i Cyber ​​Hub, Gurugram, för att vara en del av detta Brygg med teknisk erfarenhet.

I en kommentar till samarbetet sa Arijeet Talapatra, VD, TECNO Mobile,

Vi är glada över att gå samman med Barista för att leverera en unik kaffeupplevelse för våra kunder. Genom att slå samman kärleken till kaffe med våra banbrytande smartphoneerbjudanden, strävar vi efter att skapa oförglömliga ögonblick som resonerar med Zillennial-generationen. Detta samarbete återspeglar vårt engagemang för att engagera sig med kunder och ge dem unika och distinkta upplevelser som visar upp våra innovativa produkter i en interaktiv och njutbar miljö.