TECHNO MobilesTo expandera sin bas till 15 fler stater

TECHNO Mobile, ett undermärke av Hong Kong-baserade Transsion Holdings, tillkännagav en plan att utvidga sin geografiska bas till nästan 15 stater i Indien med sitt sortiment av Made for India i-series-smarttelefon. Tidigare var smartphones begränsade till endast tre stater – Rajasthan, Gujarat och Punjab. (हिंदी में पढ़ें)

För ungefär 3 månader sedan lanserade vi våra produkter på endast 3 marknader i Indien och svaret vi fick har varit mycket bra. Vi strävar efter att återskapa denna framgång på andra marknader och vårt mål är att vara bland de fem smartaste varumärkena i Indien i slutet av nästa år ”, säger Anish Kapoor, VD, Tecno och Infinix India.

Företagets mål är att sälja på alla större marknader i Indien i slutet av året. Och det är därför de vill utöka sin verksamhet i stater som Delhi NCR, Haryana, Odisha, Jharkhand, Maharashtra, Tamil Naidu, Kerala, Karnataka, Assam, Västbengalen, Resten av Bengalen, Andaman och Sikkim.

Läs också: 10.eller G (Tenor G) med 13MP dubbla bakre kameror lanserade

TECHNO i-Series Smartphone-funktioner och specifikationer

Alla varianter av i-serien – i3, i3 Pro, i5, i5 Pro och i7, är kameracentrerade smartphones och företaget säger att kameran utför enligt den indiska publikens fotograferingsbehov / preferenser. Smartphonesna syftar till att omdefiniera nattfotografering med sin PIXELEX-bildbehandlingsmotor som gör det möjligt för konsumenter att fånga bilder som är sannare till indiska hudtoner och fylla ljus för att undvika mörka bilder även i svagt ljus.

Bortsett från det kommer alla i-Series-smarttelefoner klädda i metallkroppsdesign, med ljus och livlig skärm och smala ramar. Smarttelefonerna är också utrustade med en anti-oljefingeravtryckssensor som ger problemfri tillgång till telefonen under alla indiska livsstilar och väderförhållanden.

TECNO-smartphones är baserade på den senaste Android Nougat 7.0 tillsammans med det mycket anpassningsbara HiOS för en helhetsberikande, berikande och personlig smartphoneupplevelse. Användare kan njuta av enkel multitasking med 4 GB RAM / 32 GB ROM i i7.

Andra funktioner på telefonerna inkluderar stöd för 4G VoLTE och ViLTE, Video Call Flash, Split Screen, Hi Cloud, 360-graders blixt och ett snabbt laddande batteri.

Läs också: Lenovo K8 Plus Review: Plus om prestanda, Killer Price

TECHNO i-Series Smartphones Pris och tillgänglighet

TECHNO har lanserat sin i-serie i Champagne Gold, Sky Black och Space Grey-varianter och har prissat mellan Rs 7,990-Rs 14,990.

För att öka konsumenternas förtroende säljer TECNO hela sin produkt med ett unikt löfte om ‘151’ som ger 100 dagars ersättningsgaranti, 50% återköp och 1 års engångsskärmbyte. För att ytterligare glädja konsumenternas 151 kommer det som ett första gratis erbjudande under en begränsad period för nya marknader.

10 bästa dubbla kameratelefoner under 20 000 Rs

Relaterade Artiklar

Back to top button