TCL tillkännager TV-apparater med Google TV och Mini LED i Brasilien

0 Shares

DE TCL tillkännagav idag (30) i Brasilien två nya modeller av smarta TV-apparater med Google TV-systemet: a P725, som är den första modellen av företaget i sin portfölj som använder Google TV och C825, märkets första TV som kommer med MiniLED-teknik och fler funktioner för spelare. Företaget tillkännagav också nya modeller med Roku TV, som publiceras här.

Läs även: LCD, LED, OLED, QLED, Mini LED och MicroLED: vet deras skillnader

TV P725 4K TV

√Ąven om P725 √§r nyb√∂rjare, har P725, liksom sin f√∂reg√•ngare P715, en premium-TV-design med tunna kanter och mycket sofistikerade funktioner som Dolby Vision och Dolby Atmos, som ger anv√§ndarna en sp√§nnande uppslukande upplevelse, men som i denna serie √§r n√§rvarande och ger nya teknologier f√∂r denna niv√• av TV.

Smart TV 4K P725 har även AiPQ Engine (processor) för att säkerställa att varje enskild bildruta sänds perfekt, förutom att ha tillräckligt med kraft för att utföra flera uppgifter samtidigt utan att förlora prestanda. Modellen erbjuder också ett brett utbud av underhållningsupplevelser så att användarna kan njuta av sin fritid till fullo.

Den nya modellens Handsfree Voice Control 2.0 erbjuder ett enkelt och smart sätt att interagera med TCL TV. Med mikrofoner inbyggda i TV:n kan du nu byta kanal, ställa in påminnelser och utforska streamingtjänster genom enkla röstkommandon. Det är ännu bättre underhållningsupplevelser för musik, filmer, spel och mer, som är tillgängliga via Google TV.

“C825 har ocks√• Dolby Vision HDR-teknik, som erbjuder superrealistisk bildbehandling och Dolby Vision IQ, som utnyttjar all intelligens i C825 f√∂r att leverera en perfekt bild i √•sk√•darrummet i varje √∂gonblick, dynamiskt anpassa sig till det f√∂r√§nderliga ljuset i milj√∂n . och vilka typer av inneh√•ll som spelas upp, vilket maximerar TV:ns fulla kapacitet‚ÄĚ, rapporterade TCL under CES 2021. Modeller med 8K-uppl√∂sning tillk√§nnagavs inte.

Den finns i tre storlekar: 55″, 65″ och 75″, kostar BRL 3 999, BRL 5 499 och 6 899 BRL, respektive.

C825: MiniLED-bakgrundsbelysning och 120 Hz uppdateringsfrekvens

TCL tillkännager TV-apparater med Google TV och Mini LED i Brasilien 2

C825 är mer komplett och ger MiniLED-bakgrundsbelysning för levande bilder med mer kontrast och andra funktioner väl fokuserade på spelarpublik. Variabel uppdateringsfrekvens upp till 120 Hz, har fyra HDMI 2.1-portar och Wi-Fi 6-anslutning.

Den har också Dolby Vision HDR-teknik för mer realistiska bilder och Dolby Vision IQ, som använder artificiell intelligens som finns i TV:n för att dynamiskt anpassa sig till det föränderliga ljuset i miljön och de typer av innehåll som spelas upp, vilket maximerar alla TV:ns möjligheter.

0 Shares