Ta ut din Huawei P10 ur lådan. HarmonyOS är här!

0 Shares

Den stora förändringen av operativsystem som förväntas för så många mobiltelefoner av märket börjar visa sin tass under dörren i dessa modeller. En senaste uppdatering gör att vi kan se deras nyheter närmare och närmare, vilket gör det möjligt för dessa Huawei smartphones med mer än 4 år gamla till fortsätta njuta av en ny ungdom.

Alla förändringar före HarmonyOS

Uppdateringen har redan släppts globalt och därför kommer det inte att ta lång tid att nå Huawei P10 och Mate 10 Pro i Spanien. Vi kommer bara behöva kontrollera från Inställningar> Systemuppdateringar om det finns nyheter som väntar på oss och där kan vi ge vika för installationen av ändringarna som vi berättar. När det gäller Huawei P10 är det flera appar som formar Huaweis tjänster som kommer att ersätta Googles , som Petal Maps, Huawei Books, Game Center och Huawei Browser. Förutom majsäkerhetspatchen.

actualización emui antiguo huawei p10 lite

Uppdateringen av Mate 10 Pro är dock ännu mer relevant med tanke på att den saknar viktiga delar för att kunna njuta av HarmonyOS snart. Det inkluderar röstassistenten Celia AI, systemförbättringar som kommer att optimera enhetens prestanda och även aprilsäkerhetspatchen. Vissa ändringar som läggs till i apparna som kommer att vara en viktig del av HarmonyOS.

Det som är konstigt är att trots alla dessa förändringar fortsätter den gamla Huawei P10 och Mate 10 Pro att samexistera med EMUI 9. Tillverkaren har inte valt att förnya EMUI förrän nu, men det kommer ändå att göra det lättare för dig att ta steget till den nya. operativ system.

De olösta HarmonyOS-mysterierna

Det råder ingen tvekan om att Huawei tar ankomsten av HarmonyOS på allvar, eftersom det finns många smartphones som de förbereder sig för den stora Huawei-uppdateringen . Detta är bara det senaste exemplet i en lång rad terminaler som fortsätter många år efter att ha blivit teknik från det förflutna.

huawei emui 12 harmonyos

Men vi vet fortfarande inte när mängden av det nya operativsystemet för Spanien kommer till någon av smartphones och mycket mindre i dessa två gamla härligheter. Ankomsten av EMUI 12 till vissa smartphones utanför Spanien och Kina skapar också tvivel, men för tillfället kan vi bara lita på Huaweis ord där vi förväntade oss en stor världsomspännande implementering av HarmonyOS.

0 Shares