Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Ta iPad -bilder enklare med ett snäpp

Utöver att leverera foton av dålig kvalitet är iPad -kameran en smärta att använda eftersom Apple placerade avtryckaren i mitten av enheten i liggande läge. Sträck inte ut mer. En enkel vändning av omkopplaren för orienteringslås kan lösa detta problem.

ipad kamera svårt att använda

Avtryckaren är svår att trycka på i liggande läge.

Det är en smärta att sträcka på mitten av iPad efter att du har ställt in ditt foto, vilket leder till instabila vinklade foton eller missade bilder. Istället för att försöka nå den hemskt placerade slutarknappen, använd orienteringslåset för att flytta knappen till höger sida, där det är lätt att trycka.

Placera din iPad i stående läge, vrid orienteringslåset, vrid din iPad till liggande läge och viola. Du kan enkelt ta bilder. Ikonerna på skärmen orienterar sig till och med korrekt, vilket får oss att tro att detta inte bara är en lycklig olycka, utan hur Apple tänkte att kameran skulle fungera i landskap.

ipad kamera lätt att använda

Lås iPad -orienteringen för en lättåtkomlig slutarknapp.

Även med detta enklare sätt att ta fotografier på din iPad finns det så många bättre enheter för att fånga ett ögonblick; din mobiltelefon, en punkt och skjut … även en mental ögonblicksbild är bättre än de pixelerade bilderna du får från iPad 2: s patetiska kamera. Om du planerar att ta bilder, ta med en halv anständig kamera; de flesta av oss har redan en i fickan ändå.