Ta bort Instagram: Hur man tar bort ett konto permanent

0 Shares

Ta bort Instagram det är relativt enkelt. Det kan till och med verka konstigt, eftersom vi pratar om det mest växande sociala nätverket i världen, men det finns många människor som letar efter ett sätt att “koppla bort” från det, antingen tillfälligt eller permanent.

När man letar efter sätt att cHur man tar bort Instagram-konto, det första den intresserade gör är att titta igenom ansökan, men han hittar inte alternativet. Detta händer eftersom för att ta bort kontot kan processen endast göras på webbplatsen för det sociala nätverket, på din dator eller på din mobiltelefon. Oroa dig inte, vi lär dig hur du gör det enkelt.

I den här artikeln hittar du:

Hur man tar bort Instagram permanent

Medveten om riskerna med att permanent ta bort ett Instagram-konto innebär permanent förlust av allt ditt innehåll på det sociala nätverket; foton, videor, berättelser, kommentarer och allt annat, följ bara handledningarna nedan:

1 – Hur man tar bort Instagram-kontot från mobilen

 1. Först och främst rekommenderar vi att du säkerhetskopierar dina foton och videor
 2. På din mobil, med hjälp av webbläsaren, öppna den officiella Instagram-adressen för att radera ett konto genom att klicka här. Nu kommer den att be dig logga in på kontot, gör detta genom att välja det konto du vill ta bort;
 3. När du har valt kontot kommer en lista med alternativ att visas för dig att ge en anledning till varför du vill ta bort Instagram-kontot permanent. Välj och fortsätt;
 4. Oavsett vilket alternativ som valts kommer Instagram att tillhandahålla “alternativa” alternativ. Ignorera allt.
 5. Var nu uppmärksam och upprepa att det inte finns någon återvändo: ange ditt lösenord och klicka sedan på knappen “Ta bort mitt konto permanent“.

2 – Ta bort Instagram med datorn

 1. Processen är densamma, gå till Instagrams exklusiva länk för att radera konton;Ta bort Instagram: Hur man tar bort konto permanent 1
 2. Ange anledningen till att du vill ta bort Instagram;hur du tar bort Instagram
 3. Bekräfta ditt lösenord och slutför raderingsprocessen genom att klicka på “Ta bort Instagram-konto permanent“.

radera instagram

Eftersom Instagram tillhör Facebook har de samma policy. Du kan göra samma sak där, och vi har redan lärt dig här på tekimobile hur du tillfälligt inaktiverar Facebook och även hur du tar bort ditt Facebook-konto permanent.

Hur man tillfälligt inaktiverar Instagram

Om du inte vill veta hur du tar bort Instagram permanent, utan bara vill ta en paus från det sociala nätverket, kan du tillfälligt inaktivera Instagram både på din mobil (Android eller iPhone) och via din PC, genom att komma åt din webbläsare .

 1. Först och främst rekommenderar vi att du säkerhetskopierar dina foton och videor.
 2. Gå till webbplatsen Instagram.com på din dator, Android eller iPhone;hur man inaktiverar instagram tillfälligt
 3. Logga in på ditt Instagram-konto och klicka på din profil;
 4. Klicka nu på Redigera profil;
 5. Scrolla ner tills du når Inaktivera mitt konto tillfälligt och klicka;hur man inaktiverar instagram tillfälligt
 6. En meny visas där du kan välja en fråga som motiverar avaktiveringen, välj, svara och klicka på Inaktivera mitt konto tillfälligt. Klart ditt konto är inaktiverat;hur man inaktiverar instagram tillfälligt

Återigen, detta är inte slutet på det. För att återaktivera ditt Instagram-konto senare, följ mina steg, upp till 4.

Som du har sett är det en relativt enkel process att ta bort ett Instagramkonto, men det går tyvärr inte att göra via appen. Det slutar med att många människor tittar, bryter ner applikationens alternativ och slutar med att ge upp, detta görs medvetet för att få dig att fastna på ditt konto.

Några frågor besvarade om Ta bort Instagram

Hur tar man bort ett Instagram-konto från mobilen?

För att radera ditt Intagram-konto från din mobiltelefon måste du göra det via en länk som bara fungerar i din webbläsare. Det går inte att radera med appen.

 • Efter att ha kommit åt länken (klicka här för att komma åt) kommer du att omdirigeras till ett frågeformulär för att ta reda på varför du blev utesluten.
 • Efter att ha besvarat frågeformuläret, ignorera de föreslagna alternativen.
 • Klicka nu på “Ta bort mitt konto permanent
 • Bekräfta ditt val och gå!
 • Kom ihåg att det inte går att gå tillbaka när det har raderats. Det finns dock ett alternativ för hur du bara inaktiverar det tillfälligt, vilket vi lär dig här.

Hur tar man bort Instagram-konto 2021?

För att radera ditt Instagram-konto 2021 måste du komma åt en unik länk gjord för det ändamålet. Den går att komma åt på mobil eller dator, det går inte att radera via mobilapp. Efter att du kommit åt länken (klicka här för att komma åt) behöver du bara svara på frågeformuläret som kommer upp och sedan klicka på “Radera mitt konto permanent”.

0 Shares