Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

T-Mobiles bästa planerbjudanden för nya kunder i november 2023

I takt med att världen blir mer uppkopplad har det blivit ett krav att ha en pålitlig och kostnadseffektiv mobiltelefonplan. Med så många tillgängliga alternativ kan det vara svårt att välja den bästa planen för dina behov.

Lyckligtvis erbjuder T-Mobile några av de bästa planerbjudandena för nya prenumeranter i november 2023. T-Mobile har något för alla, oavsett om du vill ha obegränsad data, internationella samtal eller billiga familjeabonnemang. I det här inlägget kommer vi att titta på T-Mobiles finaste nya kundplanspaket i detalj så att du kan fatta ett välgrundat beslut och hålla kontakten utan att bryta banken.

Bästa T-Mobile-planerbjudanden i november 2023 för nya kunder

T-Mobile har några bra erbjudanden för nya kunder som kan spara pengar samtidigt som du får de funktioner du behöver.

1. Magenta MAX

En av de bästa T-Mobile-planerbjudandena för november 2023 är Magenta MAX-planen. Den här planen erbjuder obegränsat samtal, text och data, utan begränsning eller nedprioritering.

Du får också 40 GB mobil hotspot-data, free Netflix och 5G-åtkomst ingår. Magenta MAX-planen kostar $85 per rad och månad.

2. Helt enkelt Prepaid Unlimited Plus

Om du letar efter en förbetald plan är Simply Prepaid Unlimited Plus-planen ett utmärkt alternativ. Denna plan erbjuder obegränsat samtal, text och data, med 5G-åtkomst ingår. Du får också 10 GB mobil hotspot-data, och planen kostar $60 per månad.

3. Militär rabatt

T-Mobile erbjuder även militärrabatt för nya kunder. Om du är en veteran, aktiv militär eller en militär familjemedlem kan du få 50 % rabatt på familjelinjer på planerna Magenta och Magenta MAX. Detta kan spara en betydande summa pengar varje månad.

4. Bilbetalningsrabatt

Ett annat sätt att spara pengar på din T-Mobile-plan är att registrera dig för automatisk betalning. T-Mobile erbjuder en rabatt på $5 per rad och månad för kunder som registrerar sig för automatisk betalning. Detta kan lägga till betydande besparingar över tid.

Här är en tabelljämförelse av T-Mobile-planerbjudandena i november 2023 för nya kunder:

Plan Deal Magenta MAX Helt enkelt Prepaid Unlimited Plus
Plantyp Efterbetalt Förbetalt
Obegränsad prat, text och data Ja Ja
Strypning eller nedprioritering Ingen N/A
Mobil Hotspot-data 40 GB 10 GB
5G-åtkomst Ingår Ingår
Netflix Free N/A
Månadskostnad $85 per rad $60 per månad
Berättigande till militärrabatt Ja N/A
Militär rabatt 50 % rabatt på familjelinjer N/A
Bilbetalningsrabatt Ja Ja, $5 rabatt per rad och månad
Andra funktioner N/A N/A

T-Mobiles Essential Plan Deals för nya kunder i november 2023

Om du är en ny T-Mobile-kund som letar efter ett bra erbjudande på ett telefonabonnemang är Essential Plan ett bra alternativ att överväga. Den här planen erbjuder obegränsat samtal, text och data, och inkluderar 5G-åtkomst.

Här är några av de bästa erbjudandena för Essential Plan i november 2023:

  • 50 USD/månad för en enda rad: Det här är standardpriset för Essential Plan, och det är mycket bra för obegränsad data och 5G-åtkomst. Du kan också lägga till en andra rad för bara $30/månad, och varje ytterligare rad efter det är bara $20/månad.
  • 150 $ rabatt på en ny telefon: När du byter till T-Mobile och registrerar dig för Essential Plan, kan du få $150 rabatt på en ny telefon. Detta erbjudande är tillgängligt under en begränsad tid, så se till att ta del av det medan du kan.
  • Free Netflix-prenumeration: Med Essential Plan kan du få en free Netflix-prenumeration. Det här erbjudandet är endast tillgängligt för nya kunder och du måste registrera dig för minst två linjer för att kvalificera dig.
  • Inga aktiveringsavgifter: T-Mobile avstår från aktiveringsavgifter för nya kunder som registrerar sig för Essential Plan. Detta kan spara upp till $30 per rad, beroende på vilken plan du väljer.

Här är en tabelljämförelse av T-Mobile Essential Plan-erbjudanden med nya kunder i november 2023:

Essential Plan Deal $50/månad för en enkel rad 150 $ rabatt på en ny telefon Free Netflix-prenumeration Inga aktiveringsavgifter
Plantyp Efterbetalt Efterbetalt Efterbetalt Efterbetalt
Obegränsad prat, text och data Ja Ja Ja Ja
5G-åtkomst Ingår Ingår Ingår Ingår
Månadskostnad $50 per rad N/A N/A N/A
Ytterligare linjekostnad 30 USD/månad för andra raden, 20 USD/månad för varje ytterligare rad N/A N/A N/A
Behörighet Nya kunder Nya kunder som registrerar sig för Essential Plan Nya kunder som registrerar sig för minst två rader Nya kunder som registrerar sig för Essential Plan
Tidsgräns N/A Tidsbegränsat erbjudande N/A N/A
Andra funktioner N/A N/A Free Netflix-prenumeration för nya kunder som registrerar sig för minst två linjer Befriad aktiveringsavgifter för nya kunder

T-Mobiles Magenta Plan-erbjudanden för nya kunder i november 2023

Om du är en ny T-Mobile-kund som letar efter de bästa planerbjudandena i november 2023, är Magenta-planen ett bra ställe att börja. Denna plan erbjuder obegränsat samtal, text och data, tillsammans med en mängd andra fördelar.

För bara $70 per månad kan du få en Magenta-plan med en rad. Om du behöver flera linjer kan du dra nytta av T-Mobiles flerlinjerabatter. Till exempel kan en familj på fyra få Magenta-planer för bara 140 $ per månad, vilket bara kostar 35 $ per rad.

En av fördelarna med Magenta-planen är att den inkluderar Netflix för free. Det betyder att du kan streama alla dina favoritfilmer och TV-program utan att behöva betala extra för ett abonnemang. Dessutom får du tillgång till T-Mobile Tuesdays, som erbjuder exklusiva rabatter och gratiserbjudanden varje vecka.

En annan bra funktion med Magenta-planen är att den inkluderar 5G-åtkomst. Det betyder att du kan dra nytta av T-Mobiles blixtsnabba 5G-nätverk varhelst det är tillgängligt. Dessutom får du obegränsad 4G LTE-data, så att du aldrig behöver oroa dig för att få slut på data.

Jämförelse av T-Mobile Magenta-planen för nya kunder i november 2023:

Magenta Plan Deal $70/månad för en rad 140 $/månad för fyra rader Free Netflix-prenumeration T-Mobile tisdagar 5G-åtkomst Obegränsad 4G LTE-data
Plantyp Efterbetalt Efterbetalt Efterbetalt Efterbetalt Efterbetalt Efterbetalt
Obegränsad prat, text och data Ja Ja Ja Ja Ja Ja
Månadskostnad $70 per rad $35 per rad N/A N/A N/A N/A
Antal rader Ett Fyra N/A N/A N/A N/A
Flerradsrabatt N/A Ja N/A N/A N/A N/A
Behörighet Nya kunder Nya kunder N/A N/A N/A N/A
Free Netflix-prenumeration Ingår Ingår Ja N/A N/A N/A
T-Mobile tisdagar Ingår Ingår N/A Ja N/A N/A
5G-åtkomst Ingår Ingår N/A N/A Ja N/A
Obegränsad 4G LTE-data Ja Ja N/A N/A N/A Ja

T-Mobiles Magenta Max Plan-erbjudanden för nya kunder i november 2023

Om du letar efter den ultimata T-Mobile-upplevelsen är Magenta Max-planen rätt väg att gå. Med obegränsad 5G och 4G LTE-data kan du bläddra, strömma och ladda ner så mycket du vill utan att behöva oroa dig för datatak eller överskottsavgifter.

Som ny kund i november 2023 kan du dra nytta av några fantastiska erbjudanden på Magenta Max-planen. Till exempel kan du kanske få rabatt på din månadsräkning eller en free enheten när du registrerar dig för planen.

En av de bästa sakerna med Magenta Max-planen är att den innehåller en rad förmåner och fördelar som kan hjälpa dig att få ut mer av din telefon. Du kan till exempel få tillgång till T-Mobile Tuesdays, som erbjuder free varor och rabatter på saker som mat, dryck och biobiljetter. Du får även avancerat skydd mot bedrägeriblockering som hjälper till att hålla din telefon och personlig information säker.

En annan stor funktion i Magenta Max-planen är inkluderingen av Netflix. Med denna plan kan du få en free Netflix-prenumeration, som låter dig streama dina favoritprogram och filmer på din telefon eller andra enheter.

Jämförelse av T-Mobile Magenta Max-planerbjudanden för nya kunder i november 2023:

Magenta Max Plan Deal Rabatt på månadsräkning Free enhet T-Mobile tisdagar Avancerat skydd mot bedrägeri Free Netflix-prenumeration
Plantyp Efterbetalt Efterbetalt Efterbetalt Efterbetalt Efterbetalt
Obegränsad prat, text och data Ja Ja Ja Ja Ja
Månadskostnad Varierar Varierar N/A N/A N/A
Behörighet Nya kunder Nya kunder N/A N/A N/A
Förmåner och förmåner Rabatt på månadsräkning eller free enhet Rabatt på månadsräkning eller free enhet Free varor och rabatter på mat, dryck och biobiljetter Avancerat skydd mot bedrägeri Free Netflix-prenumeration
5G-åtkomst Ingår Ingår Ingår Ingår Ingår
Obegränsad 4G LTE-data Ja Ja Ja Ja Ja