Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

T-Mobiles bästa planerbjudanden för befintliga kunder i november 2023

T-Mobile har återigen presenterat några attraktiva planavtal för sina befintliga kunder när vi närmar oss slutet av 2023. T-Mobile har dig täckt om du vill ha obegränsad data, internationell roaming eller reducerade familjeabonnemang.

I det här inlägget kommer vi att ta en djupare titt på T-Mobiles bästa befintliga kundplanserbjudanden i november 2023, så att du kan fatta ett välgrundat beslut om vilken plan som är bäst för dig. Så låt oss ta en titt på vad T-Mobile har att erbjuda!

T-Mobiles bästa planerbjudanden i november 2023 för befintliga kunder

Här är några av de bästa planerbjudandena du kan dra nytta av:

1. Magenta MAX-plan

Om du letar efter ett obegränsat dataabonnemang är Magenta MAX rätt väg att gå. Detta abonnemang erbjuder obegränsat samtal, text och data, samt 40 GB mobil hotspot-data.

Det bästa är att du kan få denna plan för bara $85 per rad och månad för tre rader med autopay. Detta är mycket för befintliga T-Mobile-kunder som vill spara pengar på sin månadsräkning.

2. Helt enkelt Prepaid Unlimited Plus Plan

Om du föredrar en förbetald plan är Simply Prepaid Unlimited Plus Plan ett bra alternativ. Den här planen erbjuder obegränsat samtal, text och data, samt 10 GB mobil hotspot-data.

Du kan få den här planen för bara $50 per månad med automatisk betalning. Detta är mycket för befintliga T-Mobile-kunder som vill ha en förbetald plan med obegränsad data.

3. Magenta Plan

Om du letar efter en plan som erbjuder en bra balans mellan funktioner och pris, är Magenta Plan ett bra alternativ. Detta abonnemang erbjuder obegränsat samtal, text och data, samt 5 GB mobil hotspot-data.

Du kan få denna plan för bara $40 per rad och månad för tre rader med automatisk betalning. Detta är mycket för befintliga T-Mobile-kunder som vill ha en bra plan till ett överkomligt pris.

4. Militär och första insatsplan

Om du är militärmedlem eller första responder erbjuder T-Mobile en speciell plan för dig. Den här planen erbjuder obegränsat samtal, text och data, samt 50 GB mobil hotspot-data.

Du kan få den här planen för bara $25 per rad och månad för fyra rader med automatisk betalning. Detta är mycket för befintliga T-Mobile-kunder som är militära medlemmar eller första responders.

Jämförelse mellan T-Mobiles bästa planerbjudanden i november 2023 för befintliga kunder:

Planen Magenta MAX-plan Helt enkelt förbetalt obegränsat plusplan Magenta plan Militär och First Responder-plan
Prata, text, data Obegränsat Obegränsat Obegränsat Obegränsat
Mobil Hotspot-data 40 GB 10 GB 5 GB 50 GB
Pris $85 per rad och månad för tre rader med automatisk betalning 50 USD per månad med automatisk betalning 40 USD per rad och månad för tre rader med automatisk betalning 25 USD per rad och månad för fyra rader med automatisk betalning
Behörighet Befintliga T-Mobile-kunder Befintliga T-Mobile-kunder Befintliga T-Mobile-kunder Militära medlemmar och första responders
Kampanjerbjudanden Faktureringskrediter på upp till 30,42 USD per månad i 24 månader med kvalificerande linje och inbyte Faktureringskrediter på upp till 29,17 USD per månad i 24 månader med kvalificerat inbyte N/A N/A

T-Mobile-kampanjerbjudanden för november 2023

Om du är en befintlig T-Mobile-kund som letar efter de bästa planerbjudandena i november 2023, kanske du är intresserad av de kampanjerbjudanden som är tillgängliga för närvarande.

Dessa erbjudanden kan hjälpa dig att spara pengar på din månadsräkning eller få rabatter på nya enheter.

Det här erbjudandet börjar den 12 oktober 2023 och ger upp till 30,42 USD per månad i fakturakrediter i 24 månader när du lägger till en kvalificerande linje och byter in en kvalificerad enhet. Detta erbjudande är för välkvalificerade kunder och kräver skatt. Du kan se de fullständiga villkoren på T-Mobiles webbplats.

Ett annat erbjudande är kampanjkoden P593, som också börjar den 12 oktober 2023. Detta erbjudande ger upp till 29,17 USD per månad i fakturakrediter i 24 månader.

För att vara berättigad måste du handla med en kvalificerad enhet. Du kan hitta mer information om detta erbjudande på T-Mobiles webbplats.

Utöver dessa erbjudanden har T-Mobile även andra erbjudanden tillgängliga för nya och befintliga kunder. Till exempel kan du för närvarande få iPhone 15 Pro för free när du byter in en kvalificerad enhet och registrerar dig för en Go5G Plus-plan.

Du kan också få upp till 1 000 $ rabatt på iPhone 14 Pro med inbyte. Dessa erbjudanden är föremål för villkoren, så se till att läsa det finstilta innan du registrerar dig.

T-Mobile Unlimited Data Planer för november 2023

Om du är någon som behöver obegränsad data, har T-Mobile några bra alternativ för dig.

Här är de bästa obegränsade dataplanerna för befintliga kunder i november 2023:

1. Magenta MAX

Magenta MAX är T-Mobiles främsta obegränsade dataplan. Den erbjuder obegränsad höghastighetsdata, 40 GB hotspot-data och tillgång till T-Mobiles 5G-nätverk.

Den här planen är perfekt för användare av tunga data som behöver pålitligt och snabbt internet på språng. Planen inkluderar även Netflix on Us, så att du kan strömma dina favoritprogram och filmer utan att behöva oroa dig för dataanvändning.

2. Magenta

Magenta är ett annat bra alternativ för obegränsad data. Den erbjuder obegränsad höghastighetsdata, 5 GB hotspot-data och tillgång till T-Mobiles 5G-nätverk.

Denna plan är perfekt för dem som behöver obegränsad data men inte behöver så mycket hotspot-data som Magenta MAX. Planen inkluderar även Netflix on Us, så att du kan njuta av dina favoritprogram och filmer när du är på språng.

Jämförelse mellan T-Mobiles obegränsade dataplaner för november 2023:

Planen Magenta MAX Magenta
Prata, text, data Obegränsat Obegränsat
Höghastighetsdata Obegränsat Obegränsat
Hotspot-data 40 GB 5 GB
5G-nätverksåtkomst Ja Ja
Netflix på oss Ja Ja
Pris Högre pris Lägre prispunkt

Jämför priser på T Mobile-abonnemang i november 2023

Om du är en befintlig T-Mobile-kund kanske du undrar vilken plan som är den bästa affären för dig i november 2023.

För att hjälpa dig fatta ett välgrundat beslut har vi sammanställt en jämförelsetabell över T-Mobiles bästa planerbjudanden:

Planens namn Pris per månad Data Funktioner
Go5G Plus 70 USD Obegränsat 5G-åtkomst, Netflix on Us, obegränsat samtal och sms i Mexiko och Kanada, obegränsat sms och 2G-data i över 210 länder och destinationer
Magenta familjeplan $140 för fyra rader Obegränsat 5G-åtkomst, Netflix on Us, obegränsat samtal och sms i Mexiko och Kanada, obegränsat sms och 2G-data i över 210 länder och destinationer
Helt enkelt förbetalt obegränsat plusplan 50 USD Obegränsat 5G-åtkomst, obegränsat samtal och sms i Mexiko och Kanada, obegränsat sms och 2G-data i 210+ länder och destinationer
Anslut obegränsat samtal och text med 2,5 GB data 25 USD 2,5 GB Obegränsat samtal och sms

Som du kan se erbjuder T-Mobile en rad planer med olika priser och funktioner.

Go5G Plus-planen är den dyraste, men den kommer med obegränsad data och en rad internationella funktioner, inklusive 5G-åtkomst, Netflix on Us och obegränsat samtal och text i Mexiko och Kanada.

Magenta Family Plan är ett utmärkt val för familjer, eftersom det erbjuder fyra linjer för $140 per månad, med alla samma funktioner som Go5G Plus-planen.

Om du letar efter ett mer prisvärt alternativ är Simply Prepaid Unlimited Plus Plan ett bra val. Den erbjuder fortfarande 5G-åtkomst och internationella funktioner, men till ett lägre pris.

Slutligen är Connect Unlimited Talk & Text With 2,5GB Data-planen det billigaste alternativet, men det inkluderar bara 2,5GB data. När du jämför planer är det viktigt att ta hänsyn till dina egna behov och användningsmönster.

Om du använder mycket data och ofta reser internationellt kan Go5G Plus eller Magenta Family Plan vara det bästa valet för dig.

Om du inte använder så mycket data och letar efter ett mer prisvärt alternativ, kan planen Simply Prepaid Unlimited Plus eller Connect Unlimited Talk & Text With 2,5GB Data passa bättre.

T Mobile Tilläggstjänster och tilläggsplanerbjudanden i november 2023

Utöver T-Mobiles telefonplaner finns det en mängd ytterligare tjänster och tillägg som du kan välja mellan för att anpassa din plan.

Här är några alternativ att överväga:

1. Netflix på oss

Om du är ett fan av strömmande TV-program och filmer kanske du vill dra nytta av T-Mobiles Netflix on Us-erbjudande.

Med detta tillägg kan du få ett standard Netflix-abonnemang för free så länge du har två eller fler rader på en Magenta- eller Magenta Max-plan. Det här är ett bra sätt att spara pengar på din månatliga underhållningsbudget.

2. Internationell roaming

Om du ofta reser utanför USA, kanske du vill överväga att lägga till internationell roaming i din plan.

Med den här funktionen kan du använda din telefon i över 200 länder och territorier utan extra kostnader för data, sms eller samtal.

Det här är ett bra sätt att hålla kontakten med vänner och familj medan du är utomlands utan att behöva oroa dig för att få ihop en enorm räkning.

3. Enhetsskydd

Om du är orolig för att skada eller tappa din telefon kan du överväga att lägga till enhetsskydd till din plan. T-Mobile erbjuder en mängd olika skyddsplaner som kan hjälpa dig att reparera eller byta ut din enhet i händelse av oavsiktlig skada, stöld eller förlust.

Priserna varierar beroende på vilken typ av skydd du väljer, men det är värt att överväga om du vill ha sinnesro.

4. Mobil hotspot

Om du behöver ansluta din bärbara dator eller andra enheter till internet medan du är på språng, kanske du vill överväga att lägga till mobil hotspot till din plan.

Med den här funktionen kan du använda din telefon som en Wi-Fi-hotspot och ansluta upp till 10 enheter till internet samtidigt. Det här är ett bra alternativ om du behöver arbeta på distans eller om du är på resa och behöver hålla kontakten.

Jämförelse mellan T Mobile-tilläggstjänster och tilläggsplanerbjudanden i november 2023:

Tillägg Netflix på oss Internationell roaming Enhetsskydd Mobil hotspot
Beskrivning Free standard Netflix-prenumeration med två eller fler linjer på en Magenta- eller Magenta Max-plan Använd din telefon i över 200 länder och territorier utan extra avgifter för data, sms eller samtal Skydda din enhet från oavsiktlig skada, stöld eller förlust Använd din telefon som en Wi-Fi-hotspot och anslut upp till 10 enheter till internet samtidigt
Behörighet Två eller fler rader på en Magenta- eller Magenta Max-plan Tillgänglig för de flesta planer Tillgänglig för de flesta planer Tillgänglig för de flesta planer
Pris Free med kvalificerad plan Varierar beroende på destination och plan Varierar beroende på plan och vald skyddstyp Varierar beroende på plan
Fördelar Spara pengar på din månatliga underhållningsbudget Håll kontakten med vänner och familj när du reser utomlands Trygghet vid oavsiktlig skada, stöld eller förlust Anslut flera enheter till

Vilka av T-Mobiles planer för november 2023 rekommenderar vi?

Här är några av våra bästa rekommendationer:

1. Magenta MAX

Magenta MAX-planen är T-Mobiles obegränsade plan och är perfekt för tunga dataanvändare. Den erbjuder obegränsad 5G-data, samtal och text, samt 40 GB höghastighets mobil hotspot-data.

Den här planen inkluderar även Netflix, internationella sms och data samt obegränsat Wi-Fi ombord på Gogo-aktiverade flygningar. Med Magenta MAX får du prioriterad åtkomst till nätverket, vilket innebär att du kommer att uppleva högre hastigheter än andra T-Mobile-kunder under tider av överbelastning.

2. Magenta

Om du inte behöver så mycket data som Magenta MAX-planen erbjuder, är Magenta-planen ett utmärkt alternativ. Det inkluderar obegränsad 5G-data, samtal och text, samt 5 GB höghastighetsdata för mobil hotspot.

Den här planen inkluderar även internationella sms och data samt obegränsat Wi-Fi ombord på flygningar med Gogo. Med Magenta får du fortfarande tillgång till T-Mobiles rikstäckande 5G-nätverk, men du får inte prioriterad åtkomst under tider av överbelastning.

4. Go5G Nästa

Om du är någon som gillar att uppgradera din telefon ofta är Go5G Next-planen ett bra alternativ. Det inkluderar obegränsad 5G-data, samtal och text, samt 5 GB höghastighetsdata för mobil hotspot.

Den här planen inkluderar även internationella sms och data samt obegränsat Wi-Fi ombord på flygningar med Gogo. Med Go5G Next får du tillgång till T-Mobiles rikstäckande 5G-nätverk, och du är redo att uppgradera varje år.