Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

T-Mobiles bästa obegränsade planer november 2023: Är de verkligen obegränsade?

När vi närmar oss slutet av 2023 fortsätter T-Mobile att dominera den trådlösa industrin med sina imponerande obegränsade planer. Men med så många alternativ att välja mellan kan det vara svårt att avgöra vilken plan som verkligen är obegränsad.

I den här artikeln kommer vi att ta en djupgående titt på T-Mobiles bästa obegränsade planer för november 2023 och undersöka om de lever upp till sin “obegränsade” etikett. Från datatak till nätverkshastigheter, vi tillhandahåller all information du behöver för att fatta ett välgrundat beslut om vilken T-Mobile-plan som passar dig.

T-Mobiles bästa obegränsade planer för november 2023

T-Mobile erbjuder en mängd obegränsade planer för att passa dina behov, oavsett om du är en enskild användare eller en familj med flera linjer.

Här är en jämförelse av de bästa T-Mobile unlimited-planerna tillgängliga i november 2023:

Planens namn Månadskostnad 5G-data 4G LTE-data Mobil hotspot Videoströmningskvalitet Internationella data
Go5G Nästa 90 USD Obegränsat Obegränsat 40 GB 4K Ultra HD Obegränsad vid 2G-hastigheter
Magenta Max 80 USD Obegränsat Obegränsat 20 GB 4K Ultra HD Obegränsad vid 2G-hastigheter
Magenta 70 USD Obegränsat Obegränsat 5 GB 1080p Full HD Obegränsad vid 2G-hastigheter
Essentials 60 USD Obegränsat Obegränsat 3 GB 480p DVD-kvalitet Obegränsad vid 2G-hastigheter

Allt T-Mobile Obegränsade abonnemang kommer med obegränsat samtal och sms, och möjligheten att använda din telefon som en mobil hotspot. Mängden 5G-data, 4G LTE-data och mobil hotspot-data varierar dock mellan planerna.

Om du letar efter den mest premium T-Mobile obegränsade planen, erbjuder Go5G Next obegränsad 5G-data och 4G LTE-data, såväl som den mest mobila hotspot-data på 40 GB. Den erbjuder också den högsta videoströmningskvaliteten vid 4K Ultra HD.

Magenta Max är ett något billigare alternativ till Go5G Next, som erbjuder obegränsad 5G-data och 4G LTE-data, samt 20 GB mobil hotspot-data. Den erbjuder också 4K Ultra HD-videoströmningskvalitet.

Magenta är ett bra alternativ för de som inte behöver så mycket mobil hotspot-data, eftersom den bara erbjuder 5 GB. Den erbjuder dock fortfarande obegränsad 5G-data och 4G LTE-data, samt 1080p Full HD-videoströmningskvalitet.

Essentials är den mest prisvärda T-Mobile obegränsade planen, men den erbjuder minsta mängden data. Den erbjuder bara 3 GB mobil hotspot-data, och videostreamingkvaliteten är begränsad till 480p DVD-kvalitet. Men den erbjuder fortfarande obegränsad 5G-data och 4G LTE-data.

Är T-Mobile Unlimited-planer verkligen obegränsade?

T-Mobile erbjuder en mängd olika obegränsade planer, men är de verkligen obegränsade? Svaret är ja och nej. Även om T-Mobiles planer inte har ett hårt datatak, vilket innebär att du kan använda så mycket data du vill, finns det några begränsningar att tänka på.

För det första kan T-Mobiles nätverkshanteringspolicy sakta ner dina datahastigheter om du överskrider en viss mängd dataanvändning.

Detta kallas för nedprioritering, och det kan inträffa under tider av överbelastning i nätverket. Den här policyn gäller dock bara för de översta 3 % av dataanvändarna på T-Mobiles nätverk, så de flesta kommer inte att påverkas.

För det andra kan T-Mobiles obegränsade planer ha vissa begränsningar för vissa funktioner, såsom mobil hotspot eller videoströmningskvalitet.

Till exempel erbjuder Essentials-planen bara 3G-mobil hotspot-hastigheter, medan Magenta-planen inkluderar 5G-mobil hotspot-hastigheter. Dessutom kan vissa planer begränsa videoströmningskvaliteten till standardupplösning (SD) snarare än högupplöst (HD).

Det är viktigt att notera att T-Mobiles obegränsade planer erbjuder en betydande mängd data innan eventuella begränsningar kommer in.

Till exempel inkluderar Magenta-planen 100 GB premiumdata innan nedprioritering kan ske. Dessutom innehåller T-Mobiles planer ofta ytterligare förmåner som t.ex free internationell roaming eller Netflix-prenumerationer.