Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

T-Mobile Virus Protection: Håll dina mobila enheter säkra

När det kommer till virusskydd använder T-Mobile ett tillvägagångssätt i flera lager för att hålla din enhet säker och säker. Här är några av sätten som T-Mobile arbetar för att skydda din enhet från virus och andra hot:

McAfee Security för T-Mobile

T-Mobile erbjuder McAfee Security för T-Mobile, som är en komplett mobil säkerhetstjänst som skyddar din mobila enhet, integritet och förbättrar möjligheten till återhämtning vid förlust eller stöld. McAfee Security för T-Mobile är tillgängligt för Android-, BlackBerry- och Symbian S60-enheter.

Med McAfee Security for T-Mobile kan du njuta av följande funktioner:

 • Skydd mot skadlig programvara
 • Skydd mot nätfiske
 • Anti Spam skydd
 • Säkerhetskopiering och återställning av data
 • Fjärrtorka
 • Leta upp och spåra din enhet
 • Lås och lås upp din enhet på distans
 • Ta ett foto av personen som har din enhet
 • Alarmera din enhet på distans
 • Lås din enhet om SIM-kortet tas bort

Lookout Mobile Security App

T-Mobile erbjuder också Lookout Mobile Security-appen, som är en free app som tillhandahåller viktiga säkerhetsfunktioner för Android-enheter. Appen är förinstallerad på Android-enheter och du kan ladda ner den från App Store för iOS-enheter.

Lookout Mobile Security-appen erbjuder följande funktioner:

 • Skydd mot skadlig programvara
 • Skydd mot nätfiske
 • Anti Spam skydd
 • Säkerhetskopiering och återställning av data
 • Hitta och spåra din enhet
 • Lås och lås upp din enhet på distans

Skydd <360>

Skydd <360> är T-Mobiles enhetsskyddsplan som täcker oavsiktlig skada, förlust eller stöld av din enhet. Med skydd <360>, kan du få upp till fem totala anspråk under en rullande 12-månadersperiod baserat på datumet för den första reparationen eller ersättningen för förlust, stöld och oavsiktlig skada (inklusive reparation endast på skärmen). Det finns ingen gräns för anspråk på hårdvarutjänster (mekaniskt haveri).

Genom att erbjuda ett flerskiktigt tillvägagångssätt för virusskydd, säkerställer T-Mobile att din enhet är säker och säker från alla typer av hot.

Funktioner i T Mobile Virus Protection

T-Mobile erbjuder en omfattande virusskyddstjänst som hjälper till att hålla din enhet säker från skadlig programvara och andra säkerhetshot. Här är några av nyckelfunktionerna i T Mobile-virusskydd:

Realtidsskanning

T-Mobiles virusskyddstjänst inkluderar realtidsskanning som ständigt övervakar din enhet efter tecken på skadlig programvara eller andra säkerhetshot. Det betyder att du kan vara säker på att din enhet alltid är skyddad, även när du inte aktivt använder den.

Automatiska uppdateringar

T-Mobiles virusskyddstjänst inkluderar även automatiska uppdateringar som säkerställer att din enhet alltid är skyddad mot de senaste säkerhetshoten. Dessa uppdateringar levereras sömlöst och automatiskt, så du behöver inte oroa dig för att manuellt uppdatera din enhet.

Säker surfning

T-Mobiles virusskyddstjänst inkluderar även funktioner för säker surfning som hjälper dig att skydda dig när du surfar på webben. Detta inkluderar skydd mot nätfiske och andra skadliga webbplatser, samt varningar när du är på väg att besöka en potentiellt farlig webbplats.

Sammantaget är T-Mobiles virusskyddstjänst en heltäckande lösning som hjälper till att hålla din enhet säker från ett brett utbud av säkerhetshot. Med realtidsskanning, automatiska uppdateringar och funktioner för säker surfning kan du vara säker på att din enhet alltid är skyddad.

Hur man använder T Mobile Virus Protection

T-Mobile erbjuder enhetsskyddsplaner som inkluderar antivirusprogram för att skydda din enhet från virus, skadlig programvara och andra säkerhetshot. Här är stegen för att använda T Mobile-virusskydd:

Installationsprocess

Följ dessa steg för att installera T Mobile-virusskydd:

 1. Logga in på ditt T-Mobile-konto.
 2. Gå till “affär” och välj “Enhetsskydd.”
 3. Välj den enhet du vill skydda och välj “Lägg till” knapp.
 4. Följ anvisningarna för att slutföra installationsprocessen.

Kör en skanning

Följ dessa steg för att köra en virussökning på din enhet:

 1. Öppna T-Mobile-appen på din enhet.
 2. Välj “Enhetsskydd“-fliken.
 3. Välj den enhet du vill skanna.
 4. Välj “Skanna nu” för att starta skanningen.

Ställa in automatiska uppdateringar

Följ dessa steg för att ställa in automatiska uppdateringar för ditt T-Mobile-virusskydd:

 1. Öppna T-Mobile-appen på din enhet.
 2. Välj fliken “Enhetsskydd”.
 3. Välj den enhet du vill uppdatera.
 4. Välj “inställningar.”
 5. Växla på “Automatiska uppdateringar” växla till “” position.

Genom att följa dessa steg kan du hjälpa till att säkerställa att din enhet är skyddad från virus, skadlig programvara och andra säkerhetshot med T-Mobiles enhetsskyddsplaner och antivirusprogram.

Vanliga frågor

Är McAfee Security för T-Mobile säkert?

Ja, McAfee Security for T-Mobile är säkert att använda. Det ger skydd mot virus, skadlig programvara och andra hot. McAfee Security for T-Mobile är en omfattande säkerhetstjänst som inkluderar antivirus-, anti-malware- och anti-phishing-skydd samt en brandvägg och webbskydd.

Tillhandahåller T-Mobile virusskydd?

Ja, T-Mobile tillhandahåller virusskydd genom sitt partnerskap med McAfee. Kunder kan ladda ner McAfee Security for T-Mobile-appen på sina enheter för att skydda mot virus, skadlig programvara och andra hot.

Har T-Mobile internet virusskydd?

T-Mobile Home Internet kommer inte med virusskydd. Kunder kan dock ladda ner McAfee Security for T-Mobile-appen på sina enheter för att skydda mot virus, skadlig programvara och andra hot.

Erbjuder T-Mobile enhetsskydd?

Ja, T-Mobile erbjuder enhetsskydd genom sitt Premium Device Protection and Jump! program. Dessa program ger skydd mot oavsiktlig skada, förlust, stöld och mekaniska haverier.

Vad täcker T-Mobile-skyddet?

T-Mobiles enhetsskyddsprogram täcker oavsiktlig skada, förlust, stöld och mekaniska haverier. Premium Device Protection-programmet inkluderar även AppleCare-tjänster för kvalificerade enheter.

T-Mobile Security App

T-Mobile Security-appen är nu McAfee Security för T-Mobile. Det ger ett omfattande säkerhetsskydd för din enhet, inklusive antivirus-, anti-malware- och anti-phishing-skydd, samt en brandvägg och webbskydd. Du kan ladda ner appen från Google Play Store eller Apple App Store.