T-Mobile släpper jämförelsetabell: Verizons nya delade allt-planer vs T-Mobils planer

0 Shares

Du kanske har hört talas om Verizons nya Shared Everything-planer som tillåter användare att dela sin dataanvändning mellan alla i planen. Tja, idag släppte T-Mobile ett diagram som jämför Verizons nya Shared Everything-planer med sina egna. Här är diagrammet de skickade ut. Någon är överens med diagrammet eller lämnade de något ut?

Verizons nya delade alltjämförelse

28 juni, Verizon gör ändringar i sin taktabell. Alla butiker bör förstå hur dessa nya planer kan påverka kunderna och ännu viktigare, hur T-Mobile fortsätter att behålla sin konkurrensfördel

Verizons pågående ändringar ger oss ett utmärkt tillfälle att visa värdet av våra produkter och tjänster. Genom att använda bekräfta, svara och gå vidare (ARM) -processen som du lärde dig i Perfecting Your Pitch-utbildningen kan du hjälpa Verizon-kunder att se värdet av att flytta till T-Mobile.

Översikt över nya Verizon-planer

 1. De är kostsamma – Verizon tar ut mer för vad konsumenterna verkligen vill ha – data, men främjar värdet på tjänster som kunder använder mindre av – obegränsat samtal och text.
 • Detta gäller särskilt för att lägga till en rad – nu med Verizon kostar $ 30 per månad att lägga till en rad och kräver obegränsade minuter oavsett om kunder vill ha obegränsat eller inte.
 1. De är komplicerade – Verizon tvingar kunder att dela data med vetskap om att de flesta kunder inte vet hur mycket de använder, vilket gör det ännu svårare för dem att hålla sig inom deras gräns när de försöker balansera flera användare.
 2. De är oflexibla – Verizon gör det svårare för kunderna att hantera sitt överskott, samtidigt som ökningstakten ökar från $ 10 / GB till $ 15 / GB. De tvingar också kunder som vill ha en enhetsstöd till dessa nya planer.

Hur T-Mobile vinner

 • Genom att ställa in rekordet!
 • Vi kommer att vara aggressiva i vår marknadsföring och reklam för att:
 • Exponera Verizons planer för att vara dyrt, komplicerat och oflexibelt.
 • Visa T-Mobile-värde – T-Mobile ger stort värde för både individer och familjer med överkomliga månatliga priser och överskottsfri information om både Value- och Classic-planer.
 • Starta $ 5 Lägg till en rad – T-Mobile: s Back to School-kampanj börjar den 1 juli och kunde inte komma vid en bättre tid. T-Mobile ger kunderna flexibilitet att välja mellan AAL $ 5/500 minuter ($ 0 för Value-kunder) eller en obegränsad AAL.

Åtgärdssteg

 • Använd följande steg för att förbereda dig för att dra nytta av denna möjlighet:
 • Granska arbetsstödet för en sammanfattning av Verizons nya planer och konkurrensjämförelse jämfört med T-Mobile. Detaljer om hur Verizon-planer fungerar ingår så att du kan vara beredd att svara på kundfrågor. Använd den här informationen för att visa hur T-Mobile-planer är mer flexibla och bättre än Verizon.
 • Bekanta dig med innehållet och var beredd att jämföra T-Mobile med Verizon under försäljningssamtal
 • Granska länkarna till inlägg och artiklar från oberoende medier som USA Today om Verizons nya planer.
 • Använd ARM-uttalandena nedan som en illustration av hur du förklarar fördelarna som T-Mobile erbjuder Verizon-kunder. Utveckla sedan dina egna ARM-uttalanden som fungerar på din individuella marknad.

ytterligare detaljer

Hur T-Mobile-planer är ett bättre värde

 • Fler val: Kunder kan välja en begränsad eller obegränsad minutplan baserat på deras behov istället för att tvingas betala för obegränsade minuter.
 • Bättre tilläggsvärde: På T-Mobile tillåter vi kunder att välja om de behöver obegränsat för sina ytterligare rader genom att lägga till en linjepris som börjar på $ 5 per månad / linje mot $ 30 per månad / radminimum med Verizon.
 • Inget överskott: Till skillnad från Verizon är T-Mobils bästsäljande dataplaner (Plus – 2 GB, Premium -5 GB och Ultra-10 GB) överskottsfria så att kunderna inte behöver oroa sig för att ta med sig dyra överkostnader.
 • Inga problem: Med T-Mobile behöver kunderna inte oroa sig för att någon annan använder sin data. Vi tror inte att familjer vill hålla koll på varandras dataanvändning. Konsumenterna vill ha enkla sätt att dela anslutning (inte bara data) och det är vårt fokus på T-Mobile.
 • Vad kan jag berätta för kunder som vill dela data med andra enheter?
 • T-Mobile-kunder kan redan dela datatjänster mellan flera enheter. Med en kapabel T-Mobile-smartphone och vår Smartphone Mobile HotSpot-funktion – som för närvarande ingår gratis i våra Unlimited-Premium- och Unlimited-Ultra-dataplaner – kan kunder dela snabba 4G-data med upp till fem Wi-Fi-aktiverade enheter utan att ådra sig överskottsavgifter.
 • Lägre uppgraderingsavgifter: Kom ihåg att Verizon nyligen höjde sin uppgraderingsavgift till $ 30. T-Mobile ligger fortfarande på $ 18.

Kundexempel

Exempel 1: Dyrt

Oro: Min familj behöver nya telefoner så jag shoppar för att se vem som har de bästa erbjudandena. Jag vet att Verizon har pratat om sina nya planer som låter familjer dela allt, vilket låter som om det kan vara en bra affär. Hur jämför T-Mobile?

 • Erkänna: Jag är så glad att du har kommit in idag. På T-Mobile älskar vi att ta hand om familjer och jag är säker på att vi har några familjeplaner som kommer att intressera dig.
 • Svara: T-Mobile erbjuder många prisvärda alternativ för familjer, särskilt för familjer som din med flera telefonlinjer på ditt konto. Med T-Mobile kan du lägga till en rad på ditt konto så lågt som $ 5 / månad, jämfört med Verizon som tar ut $ 30 / månad.
 • Gå vidare: Vill du se vilka av T-Mobiles familjeplaner som passar din familj bäst?

Exempel 2: Komplicerat

Oro: Jag har en familjeplan och då och då går vi över vår datagräns. Jag kunde vanligtvis ta reda på vem som var ansvarig genom att titta på min räkning. Nu gör Verizon oss att dela med oss ​​av våra data, vilket innebär att jag inte har något sätt att spåra hur mycket data varje familjemedlem använder. Hur kan jag kontrollera min användning om jag inte vet vart data går?

 • Erkänna: Jag förstår hur du känner. Att övervaka familjens dataanvändning är tillräckligt svårt utan att komplicerade delade minuter kompletteras.
 • Svara: Till skillnad från Verizon är T-Mobiles bästsäljande dataplaner gratis. Det betyder inga extra avgifter och ingen övervakning av din dataanvändning. Som en extra bonus sparar du upp till $ 60 / månad på varje räkning.
 • Gå vidare: Vill du se vilken av T-Mobils planer som passar din familj bäst?

Exempel 3: oflexibel

Oro: Jag är Verizon-kund och vill ha en ny telefon. Men de kommer inte att ge mig en rabatterad uppgradering såvida jag inte registrerar mig för en ny plan som har obegränsat antal minuter och delad data. Jag behöver inte det där, men jag har inget annat val. Det verkar som om de straffar mig för uppgradering.

 • Erkänna: Jag kan förstå hur du inte vill tvingas in i en plan som inte passar dina behov. Jag kan se varför det känns oflexibelt för dig.
 • Svara: På T-Mobile vill vi att våra kunder ska ha fler val, inte färre val. Vi erbjuder en rad Classic- och Value-planer som erbjuder de tjänster som är viktigast för dig – och vi tvingar dig aldrig till en plan som du inte vill ha.
 • Gå vidare: Vilka mobiltjänster använder du mest?
0 Shares