T-Mobile låter utvalda iPhone-ägare ta sitt nätverk för en 30-dagars testkörning

Den stora bilden: Traditionella täckningskartor är inte exakt det mest pålitliga sättet att avgöra om ett mobilnätverk verkligen erbjuder täckning där du behöver det. Nej, för det är det bästa sättet att helt enkelt testa det själv. Problemet är att det inte har varit ett friktionsfritt alternativ, förrän nu.

T-Mobile utökade nyligen sitt testkörningsprogram till att omfatta nyare iPhones, och det låter som ett sömlöst sätt att ta T-Mobils nätverk för en snurr.

Per kampanjen kan de med en iPhone XS eller nyare ladda ner T-Mobile Network Test Drive-appen för att komma igång. Därifrån är det bara att följa anvisningarna på skärmen för att komma igång. T-Mobile förser dig med ett testnummer samt 30 dagar eller 30 GB höghastighetsdata för att följa med obegränsat samtal och text, allt gratis.

Det finns inga kontrakt att strida mot, och du behöver inte ens skicka ett kreditkortsnummer. Du får till och med hänga på din befintliga operatör och nummer under testperioden. De med en 5G-aktiverad iPhone kan till och med ta T-Mobile nästa generations nätverk för en testkörning som en del av affären.

T-Mobils testkörningsprogram är inte nytt, men tillägget av iPhones som stöder eSIM-teknik är. Ytterligare detaljer och begränsningar finns tillgängliga för visning på T-Mobils webbplats.

Bildkredit nikkimeel

Relaterade Artiklar

Back to top button