Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

T-Mobile Kids Watch: En omfattande guide till hur du ställer in och använder alla funktioner

Om du är en förälder som letar efter en smartklocka till ditt barn kan T-Mobile SyncUP KIDS Watch vara precis vad du behöver.

Denna smartklocka är designad speciellt för barn och kommer med en rad funktioner som kan hjälpa dig att hålla koll på ditt barns plats, kommunicera med dem när du inte är i närheten och mer.

I den här artikeln går vi igenom hur du ställer in och använder alla SyncUP KIDS Watch-funktioner.

För att komma igång måste du ladda ner appen SyncUP KIDS från App Store eller Google Play. När du har laddat ner appen kan du använda den för att ställa in klockan och anpassa dess inställningar.

Appen låter dig lägga till godkända kontakter som ditt barn kan kommunicera med, ställa in geofencing-varningar för att meddela dig när ditt barn går in i eller lämnar vissa områden och spåra ditt barns plats i realtid med hjälp av GPS.

En av de utmärkande funktionerna hos SyncUP KIDS Watch är möjligheten att ringa och ta emot samtal och sms.

Du kan lägga till upp till 10 godkända kontakter som ditt barn kan kommunicera med, och du kan till och med ställa in skolläge för att inaktivera samtal och sms under skoltid.

Med alla dessa funktioner och mer är T-Mobile SyncUP KIDS Watch ett utmärkt val för föräldrar som letar efter en smartklocka som kan hjälpa dem att hålla kontakten med sina barn.

Komma igång med T Mobile Kids Titta på “SyncUP KIDS”

Om du funderar på att ställa in T-Mobile Kids Watch hjälper den här guiden dig att komma igång.

T-Mobile Kids Watch är en smartklocka designad för barn som låter dem hålla kontakten med godkända kontakter och hjälper föräldrar att hålla koll på sin plats.

Unboxing och initial installation

När du får din T-Mobile Kids Watch måste du packa upp den och ställa in den innan ditt barn kan börja använda den. Följande steg guidar dig genom processen:

 1. Packa upp T-Mobile Kids Watch och se till att alla komponenter finns.
 2. Ladda klockan med den medföljande laddningskabeln.
 3. Ladda ner appen SyncUP KIDS från App Store eller Google Play Store.
 4. Följ instruktionerna på skärmen för att para ihop klockan med din smartphone.
 5. Konfigurera ditt barns profil och lägg till godkända kontakter.

När du har slutfört dessa steg kan ditt barn börja använda T-Mobile Kids Watch.

Förstå klockans layout

T-Mobile Kids Watch har en enkel design som är lätt att använda för barn. Följande tabell förklarar klockans olika komponenter:

Komponent Beskrivning
Pekskärm Huvudgränssnittet för klockan.
Hemknapp Tryck för att återgå till startskärmen.
Strömknappen Tryck och håll för att slå på/stänga av klockan.
SOS-knapp Tryck och håll ned för att skicka en nödvarning till godkända kontakter.
Mikrofon Används för röstsamtal och röstkommandon.
Högtalare Används för röstsamtal, varningar och aviseringar.
Kamera Tar foton och filmer.
SIM-kortplats Sätt i ett T-Mobile SIM-kort för att aktivera mobilanslutning.

Komponenternas funktioner på T-Mobile Kids Watch

Genom att förstå layouten på T-Mobile Kids Watch kan du hjälpa ditt barn att navigera i klockan och använda dess funktioner med lätthet.

Ställa in SyncUP KIDS Watch

Innan du kan börja använda din T-Mobile SyncUP KIDS Watch måste du ställa in den. Detta innebär att du installerar SIM-kortet, laddar klockan och sätter på den. Så här gör du.

Installation av SIM-kortet

T-Mobile SyncUP KIDS Watch kräver ett SIM-kort för att ansluta till T-Mobile-nätverket. Så här installerar du SIM-kortet:

 1. Leta reda på SIM-kortplatsen på sidan av klockan.
 2. Använd SIM-kortutkastarverktyget som medföljer din klocka för att öppna SIM-kortplatsen.
 3. Sätt i SIM-kortet i kortplatsen och se till att guldkontakterna är vända nedåt och att det skårade hörnet är i rätt läge.
 4. Stäng SIM-kortplatsen och tryck in den tills den klickar på plats.

Laddar klockan

Innan du kan använda din T-Mobile SyncUP KIDS Watch måste du ladda den. Så här laddar du klockan:

 1. Anslut laddningskabeln till laddningsdockan.
 2. Placera klockan på laddningsdockan och se till att laddningsstiften på dockan är i linje med laddningskontakterna på baksidan av klockan.
 3. Anslut laddningskabeln till en strömkälla.
 4. Klockan börjar laddas automatiskt.

Slår på och av

För att slå på din T-Mobile SyncUP KIDS Watch, tryck och håll in strömknappen tills T-Mobile-logotypen visas på skärmen. För att stänga av klockan, tryck och håll ned strömknappen tills strömavstängningsmenyn visas, tryck sedan på “Stäng av”.

Det är allt! Din T-Mobile SyncUP KIDS Watch är nu konfigurerad och redo att användas.

Ansluter SyncUP KIDS Watch till T-Mobile Network

För att kunna använda alla funktionerna i T Mobile Kids Watch måste den vara ansluten till T Mobile-nätverket. Så här kan du göra det:

 1. Köp en T Mobile Kids Watch-plan: Innan du kan ansluta till T Mobile-nätverket måste du ha ett T Mobile Kids Watch-abonnemang. Du kan köpa en plan online eller i butik.
 2. Sätt i SIM-kortet: När du har planen sätter du in T Mobile SIM-kortet i klockan. Se till att SIM-kortet är korrekt isatt och aktiverat.
 3. Slå på klockan: Slå på T Mobile Kids Watch genom att trycka och hålla in strömknappen tills klockan vibrerar. Det tar några minuter för klockan att ansluta till nätverket.
 4. Ställ in klockan: Följ instruktionerna på skärmen för att ställa in klockan. Du kommer att uppmanas att ansluta klockan till din smartphone med hjälp av T Mobile FamilyMode-appen.
 5. Anslut klockan till T Mobile-nätverket: När du har ställt in klockan ansluter den automatiskt till T Mobile-nätverket. Du kan kontrollera nätverksstatusen på klockan för att se till att den är ansluten.

När du har anslutit T Mobile Kids Watch till nätverket kan du använda klockans alla funktioner, inklusive 2-vägs samtal och meddelanden, pulsmätning, aktivitetsspårning, en dedikerad SOS-knapp och falldetektering.

Använda SyncUP KIDS Watch-funktioner

SyncUP KIDS Watch från T-Mobile är en fantastisk enhet för föräldrar som vill hålla koll på sina barn. Här är några tips om hur du använder klockfunktionerna effektivt.

Ringa och ta emot samtal

SyncUP KIDS Watch låter ditt barn ringa och ta emot samtal från en förgodkänd lista med kontakter. För att lägga till kontakter till listan, använd appen SyncUP KIDS. När listan har ställts in kan ditt barn ringa och ta emot samtal genom att trycka på telefonikonen på urtavlan.

För att svara på ett inkommande samtal kan ditt barn svepa åt vänster på urtavlan och sedan trycka på den gröna telefonikonen. För att avsluta ett samtal kan de trycka på den röda telefonikonen.

Skicka och ta emot meddelanden

SyncUP KIDS Watch låter ditt barn också skicka och ta emot meddelanden från en förgodkänd lista med kontakter.

För att lägga till kontakter till listan, använd appen SyncUP KIDS. När listan har skapats kan ditt barn skicka och ta emot meddelanden genom att trycka på meddelandeikonen på urtavlan.

För att läsa ett meddelande kan ditt barn trycka på meddelandeaviseringen. För att svara på ett meddelande kan de trycka på svarsknappen och sedan använda tangentbordet på skärmen för att skriva sitt meddelande.

Använda GPS Tracker

GPS-spårningsfunktionen på SyncUP KIDS Watch låter dig hålla koll på ditt barns plats. För att använda den här funktionen, se till att klockan är ansluten till SyncUP KIDS-appen på din telefon.

För att se ditt barns plats öppnar du appen SyncUP KIDS och trycker sedan på GPS-fliken. Du kan också ställa in geofencing-varningar för att få aviseringar när ditt barn går in i eller lämnar ett specifikt område.

Sammantaget är SyncUP KIDS Watch en fantastisk enhet för föräldrar som vill hålla sina barn säkra och uppkopplade. Med sina lättanvända funktioner och pålitliga GPS-spårare kan du känna dig lugn och veta att ditt barn alltid är inom räckhåll.

Ställa in säkerhetsfunktioner i T-Mobiles SyncUP KIDS Watch

När du ställer in SyncUP KIDS Watch är det viktigt att dra fördel av säkerhetsfunktionerna för att säkerställa ditt barns välbefinnande. Här är två viktiga säkerhetsfunktioner du bör ställa in:

Ställa in säkra zoner

Med säkra zoner kan du ställa in virtuella gränser för ditt barn. När ditt barn går in i eller lämnar en säker zon får du ett meddelande på din telefon.

Det här är ett bra sätt att hålla reda på ditt barns plats och se till att de inte vandrar för långt.

Följ dessa steg för att ställa in en säker zon:

 1. Öppna appen SyncUP KIDS på din telefon.
 2. Klicka på “Säkra zoner” från menyn.
 3. Tryck på “+”-ikonen för att lägga till en ny säker zon.
 4. Namnge den säkra zonen (t.ex. “Skola”, “Park”, etc.).
 5. Rita gränsen på kartan genom att dra nålarna till önskad plats.
 6. Välj om du vill få aviseringar när ditt barn går in i eller lämnar den säkra zonen.

SOS-nödfunktion

Emergency SOS-funktionen gör att ditt barn snabbt kan ringa efter hjälp i händelse av en nödsituation.

När ditt barn trycker på och håller ned SOS-knappen på klockan i 3 sekunder ringer det nödkontakten som du har angett i SyncUP KIDS-appen.

Följ dessa steg för att ställa in nöd-SOS-funktionen:

 1. Öppna appen SyncUP KIDS på din telefon.
 2. Klicka på “Emergency SOS” från menyn.
 3. Lägg till nödkontakten genom att trycka på ikonen “+”.
 4. Välj om du vill tillåta ditt barn att ringa nödsamtal till andra kontakter.
 5. Förklara för ditt barn hur man använder SOS-funktionen och när det är lämpligt att göra det.

Genom att ställa in dessa säkerhetsfunktioner kan du känna dig trygg i att veta att ditt barn är tryggt när du bär SyncUP KIDS Watch.

Underhålla SyncUP KIDS Watch

För att säkerställa att din SyncUP KIDS-klocka fortsätter att fungera korrekt är det viktigt att underhålla den ordentligt. I det här avsnittet kommer vi att diskutera några tips om hur du underhåller din klocka.

Uppdatering av Watch Software

Det är viktigt att hålla din klocka uppdaterad för att säkerställa att du har tillgång till de senaste funktionerna och buggfixarna. Följ dessa steg för att uppdatera programvaran:

 1. Öppna appen SyncUP KIDS på din smartphone eller surfplatta.
 2. Tryck på klockikonen längst ner på skärmen.
 3. Klicka på “Programuppdatering”.
 4. Om en uppdatering är tillgänglig, tryck på “Ladda ner och installera.”

Städ- och skötseltips

För att din klocka ska se ut och fungera som bäst är det viktigt att rengöra och vårda den ordentligt. Här är några tips:

 • Rengör klockan med en mjuk, torr trasa. Använd inte vatten eller rengöringsmedel.
 • Undvik att utsätta klockan för extrema temperaturer eller direkt solljus under långa perioder.
 • Tappa eller slå inte klockan mot hårda ytor.
 • Håll klockan borta från magneter, eftersom de kan störa klockans sensorer.

Vanliga frågor

Hur ställer jag in min SyncUP Kids Watch?

För att ställa in din SyncUP Kids Watch, se först till att du har laddat ner appen SyncUP KIDS på din telefon. Slå sedan på klockan och följ instruktionerna på skärmen för att ansluta den till din telefon. Du måste skapa ett konto och ange lite grundläggande information om ditt barn.

Vilka funktioner har SyncUP Kids Watch?

SyncUP Kids Watch har en mängd olika funktioner utformade för att hålla ditt barn säkert och uppkopplat.

Dessa inkluderar platsspårning i realtid, geofencing, tvåvägssamtal och möjligheten att ställa in uppgifter och larm på klockan. Du kan också använda appen SyncUP KIDS för att övervaka ditt barns aktivitet och anpassa klockans inställningar.

Hur ansluter jag min SyncUP Kids Watch till min telefon?

För att ansluta din SyncUP Kids Watch till din telefon måste du ladda ner appen SyncUP KIDS och följa anvisningarna på skärmen för att para ihop enheterna. Se till att din telefon och klocka båda är påslagna och inom Bluetooth-räckvidd från varandra.

Vad är batteritiden för SyncUP Kids Watch?

SyncUP Kids Watch har en batteritid på upp till 24 timmar, beroende på användning. Du kan ladda klockan med den medföljande laddningskabeln.

Kan jag spåra mitt barns plats med SyncUP Kids Watch?

Ja, du kan spåra ditt barns plats i realtid med appen SyncUP KIDS. Appen låter dig också ställa in geofencing, som meddelar dig om ditt barn lämnar ett avsett område.

Hur uppdaterar jag programvaran på min SyncUP Kids Watch?

För att uppdatera programvaran på din SyncUP Kids Watch, se till att den är ansluten till din telefon och att SyncUP KIDS-appen är uppdaterad. Appen kommer att meddela dig om en mjukvaruuppdatering är tillgänglig och guidar dig genom uppdateringsprocessen.