T-Mobile Jump On Demand: Vad du behöver veta

0 Shares

T-Mobile har skakat upp mobilindustrin för sent med en stor kampanj full av förändringar, nya policyer, gratis uppgraderingar och mer som kallas “Un-carrier” som syftar till att skilja sig från alla andra operatörer. Och idag har de meddelat det första stora tillkännagivandet av många som snart kommer som en del av det nya Un-carrier Amped-initiativet, och här är allt du behöver veta om T-Mobile Jump On-Demand.

Idag startade T-Mobile Un-carrier Amped, vilket är en ny uppsättning initiativ utöver alla förändringar som började tillbaka i slutet av 2013, och hjälpte transportören att studsa tillbaka från att vara utköpt 2014. Det första meddelandet av många är “Jump On Demand” som gör det möjligt för kunder att uppgradera till en ny telefon upp till tre gånger om året, helt gratis.

Med T-Mobile Jump kunde användare uppgradera till en ny telefon två gånger per år, tillsammans med en avgift på 10 USD, vilket orsakade AT&T Next, Verizon Edge och andra planer från tävlingen till ytan, men nu ändrar de saker igen med Jump On Efterfrågan och fler meddelanden kommer snart. Här är allt du behöver veta.

T-Mobile hopp vs betalningar

Nu när alla operatörer erbjuder något som liknar T-Mobile JUMP i ett försök att förbli relevant och hålla kunderna från att byta, förstärker T-Mobile upp saker och tar Verizon, AT&T och Sprint. Jump On Demand är den första stora förändringen, och en användare måste vara medveten om.

Från och med den 28 juni kan kunder eller nya användare registrera sig för Jump On Demand, vilket gör det möjligt för T-Mobile-kunder att uppgradera till en ny telefon när de vill, upp till tre gånger om året, helt gratis. Gillar inte Galaxy Note 4, hoppa bara till nya Galaxy S6. Eller om du bestämmer dig för att prova LG G4 kan du göra det och sedan hoppa igen till iPhone 6s eller Galaxy Note 5 senare i höst. Allt gratis, utan avgifter eller skatter.

Här är den senaste videon från T-Mobils VD som talar om Jump On Demand, och några av de andra stora förändringarna som kommer senare i år med Un-carrier Amped. Och ja, som vanligt använder T-Mobile VD dåligt språk.

https://www.youtube.com/watch?v=oHJUyKU3YIQ

Med T-Mobile JUMP! On Demand har transportören tagit bort $ 10-avgiften, tagit bort månadsavgiften och tillåter nu kunder att få en ny telefon tre gånger var 12: e månad istället för bara två uppgraderingar. I huvudsak lämna människor helt nya flaggskepp Android smartphones, eller den senaste iPhone, allt med noll pengar nere. Det är en imponerande förändring, men du måste fortfarande känna till de fina detaljerna.

Skärmdump 2015-06-25 kl 11.46.14

Den nya Jump On Demand erbjuder de senaste smartphonesna för $ 0 nedåt, och för de som inte känner hyr användarna i princip smarttelefonen från T-Mobile, och den är bara din att behålla när den har betalats. Det betyder att du betalar en månadsavgift för din smartphone i 18 månader tills telefonen betalas i sin helhet, tillsammans med din månatliga operatörsplan.

Med Jump On Demand har detta flyttats ner till 18 månader från 24, priserna är lägre eftersom det inte kostar $ 10 per månad att använda Jump och kunder kan hoppa till upp till tre nya enheter per år eller helt enkelt betala av telefonen efter 18 -månader och behåll den. Användare som uppgraderar tidigt måste skicka tillbaka telefonen (eller betala återstående saldo och behålla den) och får då den senaste och bästa smarttelefonen. Och ja, du kan betala av det tidigt om du vill, och det finns fortfarande försäkrings- eller enhetsskyddsalternativ för $ 8 per månad.

Hoppa-efterfrågan

Som du kan se ovan är T-Mobile Jump On Demand mycket billigare än de ursprungliga alternativen som andra operatörer har försökt matcha under det senaste året, och den 28 juni kommer det att finnas tillgängligt för iPhone 6, iPhone 6 Plus, Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge, Galaxy Note 4 och nya LG G4.

Användare kan få en ny Samsung Galaxy S6 för endast 28,33 $ per månad under 18 månader. Köpare kan sedan hoppa tre gånger gratis när som helst under 12 månader, eller betala av telefonen efter 18 månader och behålla den. Detta beror på att $ 28 i 18 månader bara är $ 509, när Galaxy S6 faktiskt kostar över $ 600. Så vid 18-månadersmarkeringen kan användare betala av det och behålla det, eller hoppa till det näst bästa helt gratis. Detta är i huvudsak ett leasingprogram med möjlighet att köpa.

Den viktiga delen av detta är att ingen efter 18 månader vill spendera $ 170 för att betala återstående saldo för att äga Galaxy S6, och istället kommer en ny Galaxy S7 sannolikt att finnas tillgänglig som du kan hoppa till, helt gratis. Skillnaderna är ganska tydliga här. T-Mobile-kunder kommer att betala mindre, men i huvudsak betala T-Mobile för att hyra telefonen med en möjlighet att köpa den senare, och kan alltid hoppa till en annan ny telefon upp till tre gånger om året. Vi uppdaterar med mer information när de görs tillgängliga, om fler telefoner läggs till i hopplistan och när T-Mobile gör fler meddelanden.

0 Shares