Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

T-Mobile Jump 2.0: Allt du behöver veta

T-Mobiles JUMP 2.0-program är ett populärt uppgraderingsprogram som tillåter kunder att uppgradera sina enheter oftare än standardkontraktet på två år.

Med JUMP 2.0 kan kunder uppgradera sin enhet upp till tre gånger per år, förutsatt att de har betalat av minst 50 % av enhetens kostnad. I det här blogginlägget kommer vi att utforska T-Mobiles JUMP 2.0-program i detalj, inklusive hur det fungerar, vad det omfattar och hur man registrerar sig.

Oavsett om du är en nuvarande T-Mobile-kund eller funderar på att byta till T-Mobile, kommer den här guiden att ge dig allt du behöver veta om programmet JUMP 2.0.

Vad är T-Mobile Jump 2.0?

T-Mobiles Jump 2.0 är ett uppgraderingsprogram som låter dig uppgradera din telefon oftare än vartannat år.

Det är en tilläggstjänst som du kan välja när du köper en ny telefon från T-Mobile. Med Jump 2.0 kan du uppgradera din telefon när du har betalat av hälften av dess kostnad.

Jump 2.0 erbjuder flera fördelar, inklusive:

 • Flexibilitet: Du kan uppgradera din telefon oftare än vartannat år, vilket innebär att du alltid kan ha den senaste och bästa telefonen.
 • Prisvärdhet: Jump 2.0 låter dig fördela kostnaden för din telefon över en längre period, vilket kan göra den mer överkomlig.
 • Sinnesro: Jump 2.0 inkluderar enhetsskydd, vilket innebär att om din telefon försvinner, blir stulen eller skadad kan du snabbt och enkelt få en ersättningstelefon.

För att dra nytta av Jump 2.0 måste du registrera dig för programmet när du köper en ny telefon från T-Mobile.

Du kommer att betala en månadsavgift för tjänsten runt $9 till $12 beroende på din telefonmodell, som kommer att läggas till din telefonräkning. När du har betalat av hälften av din telefons kostnad kan du uppgradera till en ny telefon.

Vilka är funktionerna i T-Mobile Jump 2.0?

T-Mobiles Jump 2.0-program är designat för att ge dig mer flexibilitet när du uppgraderar din telefon. Här är några av funktionerna i programmet:

 • Uppgradera när som helst: Med Jump 2.0 kan du uppgradera din telefon när du vill, upp till tre gånger per år. Det betyder att du inte behöver vänta på att ditt kontrakt ska upphöra eller betala av din telefon innan du uppgraderar.
 • Lägre initiala kostnader: Jump 2.0 låter dig betala för din telefon i månatliga avbetalningar, vilket kan vara så lågt som $0 ned för kvalificerade kunder. Detta kan hjälpa dig att spara pengar i förväg och göra det lättare att ha råd med de senaste telefonerna.
 • Skydd och support: Jump 2.0 inkluderar enhetsskydd och support, som täcker oavsiktliga skador, mekaniska haverier och andra problem. Detta kan ge dig sinnesfrid att veta att din telefon är skyddad.
 • Obegränsad data: T-Mobiles Jump 2.0-program innehåller också obegränsade dataplaner, som kan hjälpa dig att spara pengar på din månatliga faktura. Med obegränsad data kan du strömma, bläddra och ladda ner så mycket du vill utan att behöva oroa dig för överkostnader.
 • Flexibla betalningsalternativ: Jump 2.0 erbjuder flexibla betalningsalternativ som passar din budget och livsstil. Du kan välja att betala av hela telefonen, göra månatliga betalningar eller uppgradera till en ny telefon när du vill.

Vilka är fördelarna med T-Mobile Jump 2.0?

Om du är en T-Mobile-kund kanske du undrar vilka fördelar du kan få med Jump 2.0-programmet. Här är några av fördelarna som du kan dra nytta av:

1. Tidiga uppgraderingar med Jump 2.0

En av de främsta fördelarna med Jump 2.0 är att den låter dig uppgradera din telefon tidigare än du skulle kunna med en standarduppgraderingsplan.

Med Jump 2.0 kan du uppgradera din telefon upp till tre gånger per år, så länge du har betalat av minst hälften av kostnaden för din nuvarande telefon. Det betyder att du kan hålla dig uppdaterad med den senaste tekniken och funktionerna utan att behöva vänta på att ditt kontrakt ska löpa ut.

2. Skydd med Jump 2.0

Jump 2.0 inkluderar även enhetsskydd och skydd<360>som kan hjälpa dig att spara pengar om din telefon tappas bort, blir stulen eller skadad.

Med Jump 2.0 kan du få enhetsbyte samma dag och skydd mot oavsiktlig skada, förlust eller stöld. Det gör att du kan känna dig trygg i att veta att din telefon är skyddad och att du snabbt kan få en ersättare om något händer med den.

3. Ytterligare fördelar med Jump 2.0

Förutom tidiga uppgraderingar och enhetsskydd innehåller Jump 2.0 även en rad andra fördelar. Till exempel kan du få free musik streaming, free internationell dataroaming och rabatter på tillbehör. Du kan också få tillgång till T-Mobiles kundtjänst, som är tillgänglig 24/7 för att hjälpa dig med alla frågor eller problem som du kan ha.

Hur man använder T-Mobile Jump 2.0?

Om du är en T-Mobile-kund kanske du är intresserad av JUMP! 2.0-program, som låter dig uppgradera din enhet oftare än du annars skulle kunna. Så här använder du programmet.

1. Registreringsprocess för T-Mobile’s Jump 2.0

För att anmäla dig till JUMP! 2.0 måste du göra följande:

 • Kontrollera din behörighet: Du måste ha en kvalificerad T-Mobile-plan och ha varit hos T-Mobile i minst 12 månader.
 • Bli Medlem: Du kan anmäla dig till JUMP! 2.0 genom att besöka en T-Mobile-butik, ringa kundtjänst eller gå till T-Mobiles webbplats.
 • Betala anmälningsavgiften: Det finns en anmälningsavgift på $9 per månad och rad.
 • Välj ditt enhetsskydd: Du kan välja mellan T-Mobiles Premium Handset Protection Plus och Basic Device Protection-planer.

När du väl är registrerad kommer du att kunna uppgradera din enhet oftare än du annars skulle kunna göra.

2. Enhetsuppgraderingsprocess för T-Mobiles Jump 2.0

För att uppgradera din enhet med JUMP! 2.0, följ dessa steg:

 • Betala av minst 50 % av din nuvarande enhet: Du måste ha betalat av minst 50 % av din nuvarande enhet innan du kan uppgradera.
 • Byt in din nuvarande enhet: Du måste byta in din nuvarande enhet för att få en ny.
 • Välj din nya enhet: Du kan välja från vilken enhet som helst som T-Mobile erbjuder.
 • Betala eventuella tillämpliga avgifter: Du kan behöva betala en handpenning eller skatter på din nya enhet.
 • Njut av din nya enhet!

Observera att du bara kan uppgradera din enhet en gång var 30:e dag med JUMP! 2.0, och du måste vara registrerad i programmet i minst 12 månader innan du kan uppgradera utan att betala av 50 % av din nuvarande enhet.

Vilka är kostnads- och betalningsalternativen för T-Mobile Jump 2.0?

När det gäller att uppgradera din enhet med T-Mobiles JUMP! 2.0-programmet finns det några betalningsalternativ tillgängliga för dig.

För det första kan du välja att betala för din enhet i förväg, vilket gör att du kan uppgradera när som helst. Alternativt kan du välja att finansiera din enhet genom T-Mobiles Equipment Installment Plan (EIP), som gör att du kan betala för din enhet i månatliga avbetalningar under en period på upp till 24 månader.

Om du väljer att finansiera din enhet via EIP har du även möjlighet att registrera dig T-Mobiles Protection360-program, som ger omfattande enhets- och innehållstäckning. Detta program inkluderar även JUMP! Uppgraderingar, som gör att du kan uppgradera till de senaste smartphones och surfplattor efter 12 månader eller när du har betalat av hälften av din enhet.

Det är viktigt att notera att det kan tillkomma ytterligare avgifter för att uppgradera din enhet genom JUMP! 2.0. Till exempel kan det tillkomma en SIM-kortsavgift på 10 USD och en avgift för assisterad support eller uppgradering på 35 USD. Dessutom kan kreditgodkännande och en insättning krävas på deltagande platser.