Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

T-Mobile familjebidrag kontra familjeläge

T-Mobile erbjuder två tjänster som kan hjälpa föräldrar att hantera och övervaka sin familjs telefonanvändning: Familjebidrag och FamilyMode.

Även om båda tjänsterna syftar till att tillhandahålla liknande funktioner, finns det några viktiga skillnader mellan de två. I den här artikeln kommer vi att diskutera skillnaderna mellan T-Mobiles familjebidrag och FamilyMode.

T-Mobiles familjebidrag

Familjebidrag är en free tjänst som gör att du kan hantera och övervaka telefonanvändning för alla linjer på ditt konto. Med familjebidrag kan du ställa in gränser för minuter, meddelanden och nedladdningar för varje linje, samt blockera specifika telefonnummer från att ringa eller skicka sms. Du kan också få varningar när en linje är nära att nå sin användningsgräns.

Familjebidrag är ett utmärkt alternativ för föräldrar som vill ha ett enkelt sätt att hantera och övervaka sin familjs telefonanvändning. Det är lätt att installera och använda, och det har en mängd funktioner som hjälper dig att behålla kontrollen över din familjs telefonanvändning.

T-Mobiles familjeläge

FamilyMode är en betaltjänst som erbjuder mer avancerade funktioner än Family Allowances. Med FamilyMode kan du ställa in filter för att blockera olämpligt innehåll, ställa in tidsgränser för telefonanvändning och spåra din familjs plats i realtid. Du kan också få varningar när dina familjemedlemmar anländer eller lämnar specifika platser.

FamilyMode är ett utmärkt alternativ för föräldrar som vill ha mer avancerade funktioner som hjälper dem att hantera och övervaka familjens telefonanvändning. Det är dyrare än familjebidrag, men det ger ett bredare utbud av funktioner som kan hjälpa dig att hålla din familj säker och frisk.

Jämförelse mellan T-Mobiles familjeläge och familjebidrag

Här är en jämförelsetabell över de viktigaste skillnaderna mellan T-Mobiles familjebidrag och FamilyMode:

Funktion Familjebidrag Familjeläge
Kosta Free $10/månad
Användningsgränser Ja Ja
Blockera telefonnummer Ja Ja
Filter för att blockera olämpligt innehåll Nej Ja
Tidsgränser för telefonanvändning Nej Ja
Platsspårning i realtid Nej Ja
Ankomst-/avgångsvarningar Nej Ja

Familjebidrag är en free tjänst som gör det möjligt för föräldrar att sätta gränser för minuter, meddelanden och nedladdningar för varje linje, samt blockera specifika telefonnummer från att ringa eller skicka sms. Den ger också varningar när en linje är nära att nå sin användningsgräns. Å andra sidan, FamilyMode är en betaltjänst som erbjuder mer avancerade funktioner som filter för att blockera olämpligt innehåll, tidsgränser för telefonanvändning och platsspårning i realtid. Det ger också ankomst-/avgångsvarningar.

Kostnaden är en av de viktigaste skillnaderna mellan de två tjänsterna. Familjebidrag är freemedan FamilyMode kostar $10/månad. En annan viktig skillnad är utbudet av funktioner som erbjuds. FamilyMode tillhandahåller mer avancerade funktioner för att hjälpa föräldrar att hålla sin familj säker och frisk, medan Family Allowances erbjuder ett enkelt sätt att hantera och övervaka telefonanvändning.

Som du kan se erbjuder FamilyMode mer avancerade funktioner än Family Allowances, men det kommer till en extra kostnad.

Om du letar efter ett enkelt sätt att hantera och övervaka din familjs telefonanvändning är familjebidrag ett bra alternativ. Om du vill ha mer avancerade funktioner för att hålla din familj säker och frisk, kan FamilyMode vara ett bättre val.