Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Systemgranskning – PC-Club Ljuddämpare

Introduktion

Beroende på din tekniska skicklighet kan det ta så lite som några timmar eller så mycket som veckor av ångest och hårdragning att konfigurera och bygga en dator när du försöker bestämma vad som är bäst. Våra inköpsguider är tänkta att hjälpa till med valet av komponenter, men det finns fortfarande en hel del personer som föredrar att få ett beställningsbyggt system som går ur kartongen. Alla stora OEM-tillverkare tillhandahåller sådana system, men deras kvalitet, funktioner, anpassning etc. är ofta mer begränsade. PC-Club har skickat oss ett komplett system för granskning som erbjuder många unika funktioner, och därför har vi gått igenom det.

Sett till direkta konkurrenter är den bästa marknaden för Silencer förmodligen Small Form Factor-arenan. Skalet är högre och djupare än de flesta SFF-designer, men det är också plattare och erbjuder mer i form av expansion. Ännu viktigare är dock att ljudnivåer är en primär faktor. Höljet är faktiskt en mikro-ATX-formfaktor, så det kommer åtminstone att ta upp mindre utrymme än ditt typiska mellantornschassi. En av fördelarna för slutanvändare är att alla komponenter är färdiga delar, så att uppgradera eller byta ut komponenter bör inte utgöra några problem. Återigen, du brukar inte köpa ett förbyggt system om du verkligen är orolig för att uppgradera och finjustera interna.

Med tanke på den liknande målgruppen kommer vi att köra Silencer-systemet genom samma granskningsprocess som vi använder för att utvärdera SFF-ärenden. Vi kommer till och med att tillhandahålla några riktmärken med den medföljande hårdvaran såväl som med SFF-plattformens hårdvara, bara för att se hur den kan jämföras. Det räcker med att säga att om du letar efter något utöver det vanliga är ljuddämparen en intressant produkt som tillgodoser ett växande önskemål från datorägare. Vilken målgrupp riktar den sig mot? Namnet borde ge dig en ledtråd.