Syska lanserar Wi-Fi-aktiverade smarta pluggar från Rs. 2599

Syska, en populär tillverkare av LED-lampor och smarta hemapparater, har lanserat två nya produkter som kallas Smart Wi-Fi Plug med Power Meter 16A och Smart Mini Plug 10A. De har båda röstkontroll Alexa, Google Assistant, Schemaläggning, Timers och mer.

Smart Wi-Fi-kontakt med effektmätare 16A är designad för stora hushållsapparater medan Smart Mini Plug 10A är avsedd för hushållsapparater i mitten till liten storlek. Båda har åtkomst till röststyrning via Alexa eller Google Assistant som tillåter användare att slå PÅ / AV, ställa in schema inklusive tidsplaner. Användare kan också tilldela varje plugg till ett visst rum i huset via Syska Smart Home-appen.

Pluggen är av universell Plug Pin-typ och kan förhindra överhettning av din enhet genom avancerad teknik. Enheten kan ställa in avancerad scenavkänning för schemaläggning som trigger ON / OFF schemaläggning med specifika scenarier som regn, soluppgång och solnedgång. Det finns barnsäkerhetsluckor för att skydda barn från eluttaget och användare kan övervaka användningen via appen.

Smart Wi-Fi-kontakt med effektmätare 16A och Smart Mini Plug 10A kostar Rs. 4190 och Rs. 2599 respektive kan köpas i ledande online- och butiker.

Kommentera lanseringen, Gurumukh Uttamchandani, verkställande direktör, Syska Group sa:

Eftersom smarta hemteknologier blir allt lättare att använda och prisvärda, har vi bevittnat en ökad användning av smarta hemprodukter & amp; lösningar bland indiska konsumenter. Syska strävar efter att ta in teknologiledda, innovativa och förstklassiga smarta hemprodukter på marknaden som är ljusår framåt. Med lanseringen av Syska Smart Wi-Fi-pluggar har vi lagt till nyare produkter i vår smarta hemportfölj. Vi är övertygade om att dessa produkter definitivt kommer att ge mer värde och komfort för miljontals kunder överallt
landet.

Relaterade Artiklar

Back to top button