Synology Surveillance Station 8.2 får LiveCam och mer

0 Shares

Om du har använt Surveillance Station-funktionen på en Synology NAS-server, här är några goda nyheter. NAS-tillverkaren tillkännagav idag version 8.2 av sin Surveillance Station som lägger till en mängd nya funktioner, inklusive LiveCam och Live Broadcast.

RELATERAD: Dongs fullständiga recension av DS1618+ NAS-servern.

LiveCam par med en mobilapp med samma namn för att förvandla vilken smartphone som helst till en säkerhetskamera. Således kan du spela in vad som helst när du är på språng och spara bilderna direkt på din NAS-server hemma.

Eller så kan du också förvandla din gamla smartphone till en IP-kamera. Å andra sidan gör Live Broadcast det möjligt för användare att sända livekamerabilder till YouTube med minimala inställningar.

Surveillance Station nu med LiveCam

Andra nya funktioner i Surveillance Station 8.2 inkluderar:

  • Applikationscenter: En ny typ av tillägg med upp till 26 applikationer och verktyg för att anpassa Surveillance Station.
  • Förnyad DS-kamera: Bättre sökfunktion med off-line licensautentisering.
  • IP-högtalare som stöds: Surveillance Station 8.2 kan sända ljud till integrerade IP-högtalare.
  • Tidsförlopp: Den här funktionen förkortar långa videor ner till minuter eller till och med sekunder.
  • Dubbel auktorisering: Begränsar känsliga funktioner som att hantera kameror eller komma åt videoinspelningar att endast utföras med tillstånd från annan part.

RELATERAD: Varför en NAS-server är min bästa tekniska leksak.

Du kan ladda ner eller uppdatera din övervakningsstation nu. Använd Package Center på alla Synology NAS-servrar som kör DSM version 6.0-7321 eller senare. LiveCam-appen är för närvarande tillgänglig för iOS på Apples AppStore. Android-användare kommer att behöva vänta till nästa månad.

0 Shares