Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Swedish House Mafia Glyph Sound Pack nu tillgängligt för Nothing Phone (1) och Phone (2)

Nothing, har samarbetat med Swedish House Mafia, den välkända svenska housemusikgruppen, för att skapa ett exklusivt Glyph Sound Pack för deras telefon (1) och telefon (2) användare.

Skapa anpassade Glyph-ringsignaler med Glyph Composer

Det banbrytande partnerskapet tillåter fans att integrera de ikoniska ljuden från Swedish House Mafia i personliga ringsignaler för smartphones med hjälp av Nothings senaste Glyph Composer.

Användare kan nu skapa sin unika Glyph Ringtone, en sekvens av ljud som ackompanjeras av motsvarande lampor på baksidan av deras Nothing-smarttelefoner.

Med det exklusiva Swedish House Mafia Glyph Sound Pack med deras senaste musik, kan användare spela in och producera sin alldeles egna Glyph Ringtone eller använda artisternas förinställda ringsignal.

Tidiga investerare i ingenting

Swedish House Mafia har varit entusiastiska supportrar av Nothing sedan starten 2020, med betydande investeringar i företaget. Nyligen presenterade de sin nya singel, “See The Light”, som markerar den första releasen från EA Sports Formula 1 Soundtrack Album och debuterade vid F1 Monaco Grand Prix.

Tillgänglighet

Från och med den 1 augusti 2023 kommer Swedish House Mafia Sound Pack och anpassad ringsignal att vara tillgängliga för alla användare av Nothing Phone (1) och Phone (2). Uppdatera till den senaste Glyph Composer-versionen genom Play Butik för att komma åt funktionerna.

Tillkännage uppdateringen, Inget postat:

Vår vision bakom Glyph Interface var att revolutionera smartphone-interaktionen – inbjuda användare att titta mindre på sina skärmar och lita på de upplysande ljussekvenserna på baksidan för viktig information.

Glyph Composer tar den här upplevelsen till nya höjder genom att placera din kreativitet i kärnan, vilket möjliggör djupgående nivåer av anpassning. Med tillägget av Swedish House Mafia Sound Pack harmoniserar din uppfinningsrikedom med den hos globalt hyllade musikartister.