Support för Apple Pay rullar ut på Staples

0 Shares

Tillagd till en växande lista över Apple Pay -supportrar accepterar Staples nu den nya digitala betalningsplattformen i sina butiker i hela landet, så att användarna kan använda sin iPhone 6 för att köpa kontorsmaterial.

Tillbaka i september när Apple tillkännagav Apple Pay listades Staples som en av de butiker som skulle få Apple Pay -stöd inom en snar framtid. Den dagen har äntligen kommit för iPhone 6-användare, och Staples iOS-app stöder till och med Apple Pay nu, så att kunderna kan köpa varor i appen och använda Apple Pay för att checka ut – inget behov av att ange en blankett eller kreditkortsinformation.

Tillägget av fler och fler butiker som stöder Apple Pay är en stor sak, men det finns fortfarande några butiker som inte kommer ombord med Apples nya betalningsplattform, inklusive en av de största butikerna i världen: Walmart. Höga kreditkortstransaktionsavgifter är den främsta anledningen till att Walmart inte stöder Apple Pay.

Transaktionsavgifter med kreditkort är avgifter som butikerna måste betala till banker när ett kreditkort används för att köpa varor i kassan. Walmart anser att dessa avgifter är för höga, vilket är en stor anledning till att den nationella detaljhandelskedjan väljer CurrentC, som har betalningsalternativ som har lägre avgifter än kreditkortstransaktioner.

Apple Pay

CurrentC är en ny digital betalningsmetod som kommer att lanseras tidigt nästa år och kommer från en grupp som heter Merchant Customer Exchange, som består av en handfull stora detaljhandelskedjor, inklusive CVS, Rite Aid, Best Buy, Lowe’s, Sears och Target.

MCX berömmer sin kommande betalningsplattform, eftersom den länkar direkt till användarnas betalkonton, som kringgår kortföretag och deras transaktionsavgifter. Det har dock uttalats att det inte är den bästa lösningen för konsumenten. Systemet använder QR-koder som kräver att användaren låser upp sin telefon, öppnar en app och visar en QR-kod som skannas av betalterminalläsaren, medan Apple Pay helt enkelt kräver att användarna tar ut sina iPhones och riktar den nära NFC -terminal med fingret på Touch ID -sensorn.

Apple Pay lanserades förra månaden och har blivit den snabbast växande digitala betalningsplattformen på marknaden hittills.

Apple Pay

Apple Pay låter dig lagra din kreditkortsinformation på din iPhone och använda den för att köpa saker i alla butiker som stöder Apple Pay. IPhone 6 har ett NFC -chip som låter dig trycka på betalterminalen i en butik för att omedelbart köpa varor utan att svepa ditt kreditkort. Dessutom ger det inte butiken din kreditkortsinformation, så du är mindre mottaglig för att lagra hack som stjäl kreditkortsinformation, liknande de senaste Home Depot- och Target -hackarna.

Apple Pay fungerar också med mobila shoppingappar, så att du kan betala med en enda touch av Touch ID -fingeravtryckssensorn i shoppingappar som stöder funktionen.

Även om många av dessa butiker som har ett kontrakt med CurrentC för närvarande inte stöder Apple Pay, ser det inte ut som att det finns några straff för butiker som bryter den exklusiviteten och börjar erbjuda Apple Pay. Faktum är att Midwest -livsmedelsbutiken Meijer accepterar Apple Pay och är en del av CurrentC -programmet, så det leder vägen för andra CurrentC -butiker att följa.

Huruvida CVS, Rite Aid och andra samarbetspartners permanent kommer att hålla fast vid CurrentC är uppe i luften, eftersom plattformen inte ens har lanserats ännu, men vi skulle inte bli förvånade över att se plattformen misslyckas så småningom och har dessa butiker byt snabbt tillbaka till Apple Pay, särskilt eftersom det inte finns några straff för företag som vill lämna CurrentC och gå med i Apple Pay.

0 Shares