Superfölj på Twitter: de första kraven läckte

0 Shares

Hur kan jag få superföljare?

Superfölj på Twitter

Det verkar som att Super Follows inte kommer att vara tillgängligt för alla. Allt kommer genom kodexperten Jane Manchun Wong, som har hittat en rad dolda skärmar i Twitter-applikationen där kraven som vi måste uppfylla för att få funktionen att aktiveras visas.

Och, med tanken på att begränsa tillgängligheten för funktionen, kommer tjänsten att begära följande krav:

  • Du måste ha minst 10 000 följare
  • Du måste ha postat minst 25 tweets under de senaste 30 dagarna
  • Du måste vara över 18 år

Som du kan se är detta en serie krav som kommer att begränsa möjligheten att vem som helst kan välja att aktivera funktionen, även om det också är sant att det till en början verkar som att de som uppfyller poängen också kommer att behöva klara en urvalsprocess

Superfölj

Den andra stora frågan är relaterad till fördelarna som de människor som stödjer profiler med Super Follow kommer att få. Några av de som har varit kända är identifikationstaggarna, bonusinnehållet (endast för Superföljare) och andra funktioner som kommer fram med tiden.

Således kommer de som stödjer en viss profil att kunna visa upp ett id-kort och få exklusivt innehåll som inte är tillgängligt för andra användare som inte stödjer profilen.

Identifieras efter kategorier av andra tjänster

En intressant poäng är att Twitter mycket väl vet att dessa typer av profiler mestadels kommer att tillhöra innehållsskapare från andra plattformar, därför kommer det i frågeformuläret för funktionsbegäran att vara nödvändigt att välja vilken som är den huvudsakliga plattformen på vilken användaren utvecklar sina verk .

När man definierar profilen kommer det att finnas många kategorier att välja mellan beroende på vilket tema vi ägnar oss åt, men är det något som drar uppmärksamheten så är det de tillgängliga plattformarna att välja mellan, eftersom förutom Twitch, Youtube, Facebook eller Patreon, Vi kommer också att hitta Endast fans . Det är tydligt att Twitter är medvetna om vilka plattformar som flyttar mest pengar, så de kommer inte att snåla med kategorier.

När kommer jag att kunna aktivera Super Follow?

För tillfället är funktionen inte tillgänglig, men när vi ser de filtrerade bilderna kan vi tycka att det inte borde vara för mycket kvar förrän läget börjar bli tillgängligt för användare som uppfyller kraven. Och är att om applikationen redan har ansökningsprocessens bilder, kan funktionen snart aktiveras med någon annan enkel uppdatering.

0 Shares