Super Mario Odyssey: Hur man fÄr lila och normala myntkostymer och deras platser

0 Shares

Super Mario Bros. videospel har utan tvekan fÀngslat flera generationer. Detta Àr förstÄeligt eftersom de flesta av dem har en fantastisk handling och roliga karaktÀrer. Nu nÀr de blir mer och mer kompletta Àr det ibland svÄrt att lÀra kÀnna alla aspekter av spelet. Om detta Àr ditt fall och du vill lÀra dig mer, fortsÀtt att lÀsa den hÀr artikeln och upptÀcka hur man fÄr lila och normala myntkostymer och deras platser i Super Mario Odyssey.

Super Mario Odyssey Àr den senaste delen av den berömda Nintendo-karaktÀren och vi kan sÀga att det Àr ett riktigt beroendeframkallande spel av hög kvalitet. Om du har spelat det förut eller vill komma igÄng Àr det normalt att du vill lÀra dig hur du anvÀnder det pÄ rÀtt sÀtt. Idag ska vi visa dig hur du kan njut av olika kostymer i spelet och njuta Ànnu mer.

Vad Àr platsen för kostymerna i Super Mario Odyssey?

NÀr vi börjar spela ett videospel kÀnner vi oss verkligen glada och nyfikna pÄ att upptÀcka Àven den minsta aspekten av det. Det kÀnda företaget Nintendo vet detta, sÄ de försöker alltid ta hÀnsyn till det riktigt intressanta detaljer i alla sina leveranser.

Och vi kan sÀga det Super Mario Odyssey Àr inget undantag eftersom det verkligen Àr ett komplett spel. PÄ tal specifikt om drÀktomrÄdet, bör det noteras att det finns en stor variation. Men var Àr de? Tja, vi visar dig nedan. Vi rekommenderar naturligtvis att du uppdaterar din Nintendo Switch-konsol till den senaste versionen sÄ att du kan njuta av spelet fullt ut.

Till att börja med Àr det kostymer kan vi fÄ automatiskt under matchen. Till exempel Mario-outfiten, den kungliga kronan och kungens outfit, topphatt och frack, kaptensmössa och osynlighetshatt, ni kommer alla att fÄ dem under spelets gÄng.

Hur fÄr man kostymer för vanliga mynt i Super Mario Odyssey?

Att veta mer om Super Mario Odyssey Àr alltid ett bra spel att spela, och det Àr vad vi kommer att ta upp i den hÀr artikeln. Du kan fÄ kostymer med vanliga mynt som du hittar nÀr du spelar i vÀrldarna, pÄ olika Crazy Cap-butiker under hela spelet. HÀr Àr en lista över nÄgra du kommer att Àlska:

  • SkelettdrĂ€kt. Det kostar 9 999 mynt i varje butik.
  • Amerikansk fotbollsdrĂ€kt och hjĂ€lm. En 50 hjĂ€lm och en 150 mynt uniform i varje butik.
  • En spegel och en lĂ€karoverall. Spegeln kostar 100 mynt och lĂ„ses upp genom att tjĂ€na 220 power moons, medan kostymen kostar 200 mynt och lĂ„ses upp efter att ha tjĂ€nat 240 power moons.
  • Persika bröllopsklĂ€nning och slöja. De kostar 1 000 respektive 2 000 mynt och Ă€r helt upplĂ„sta efter att ha tjĂ€nat 480 Power Moons.

Det hÀr Àr bara nÄgra av de kostymer som finns med vanliga mynt, men kolla in resten. Vi kan se att detta Àr normalt i alla dessa spel eftersom du Àven kan tjÀna mynt och rubiner i Mario Kart Tour för att avancera i spelet.

Hur fÄr man lila myntkostymer i Super Mario Odyssey?

Fil lila mynt med nÄgot svÄrare att fÄför till skillnad frÄn vanliga, dyker dessa inte upp igen nÀr du tar dem. Varorna du kan köpa med dem kommer att variera beroende pÄ vilket kungarike du befinner dig i.

Till exempel i retroartiklar frÄn Mushroom Kingdom, som hatten och Mario 64-kostymen för 15 respektive 20 lila mynt. Nu kommer vi att visa dig en lista över nÄgra riken och de drÀkter som finns i dem:

  • Kingdom of the Sands: The en cowboyhatt och en kostym pĂ„ 20 och 25 mynt.
  • Lost Kingdom: Flygarhatt och fĂ€rg i 5 och 10 mynt.
  • Kingdom of Ice: SnödrĂ€kt med huva för 5 och 10 mynt.
  • MĂ„nens rike: HjĂ€lm och rymddrĂ€kt för 5 och 10 mynt.

Du kan upptÀcka alla andra tillgÀngliga kostymer genom att spela Super Mario Odyssey. Och sluta inte om du inte har en konsol eftersom det finns mÄnga Mario Bros-spel för Android gratis. Vi hoppas att du kan fÄ ut det mesta av alla dessa fantastiska outfits.

0 Shares