Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Stuffcool Theo bärbar Bluetooth-högtalare lanserad för Rs. 1999

Stuffcool, en tillverkare av tekniska tillbehör, har lanserat sin nya Theo Portable True Wireless Stereo Bluetooth-högtalare med mikrofon i Indien. Högtalaren levereras med en mängd olika anslutningsalternativ som Bluetooth 5.0, USB, AUX-in, etc.

Theo bärbara TWS Bluetooth-högtalare tillhör den lilla och kompakta högtalarstilen, avsedd att vara mycket bärbar. Den här lilla högtalaren driver 5W 40 mm drivrutiner som kan leverera en hel del bas med tanke på dess lilla paket.

Med Bluetooth 5.0 och TWS-kapacitet kan högtalarna också ansluta till en annan Theo TWS Bluetooth-högtalare för att få äkta stereoprestanda och förbättrat ljud. Användare kan ansluta via Bluetooth, USB, TF-kort, AUX-in och till och med FM-radio, allt på sidan av högtalaren. På andra sidan finns det knappar för kontroller

Högtalarna levereras med 1200 mAh Li-ion-batteri som ger 6 timmars kontinuerlig lyssningstid och laddas via Micro USB. Högtalaren har också en inbyggd mikrofon för handsfree-samtal och den finns i fyra färger: röd, grön, blå och orange.

Theo bärbara TWS Bluetooth-högtalare finns att köpa på Amazon, Flipkart, Stuffcool.com och andra butiker till ett pris av Rs. 2099 men finns för närvarande tillgängligt för Rs. 1999.