Stryk under: vad är det korrekta uttalet, vad är det och hur man använder det enkelt

Understrykning eller understreck? Många människor känner inte till det korrekta namnet för denna egenskap och ibland behöver de använda det i e-postmeddelanden eller till och med andra typer av text. Så låt oss förstå bättre om dess kodning och ta reda på mer om denna symbol.

Vad är understrykning och vad är det till för?

Namnförvirringen uppstår eftersom många textredigerare representerar ikonen med bokstaven u, som också är en förkortning för understrykning. På grund av likheten mellan dem var linjen känd under namnet understrykning i Brasilien.

Det är okej att ringa understrecket, men beroende på vem du pratar med kan förvirring uppstå. I konversationer, särskilt engelska konversationer, använd ordet understrykning som är bäst. Den understrukna symbolen används oftast i e-postmeddelanden.

tangentbordsikoner

I texter representerar det ordseparering i system som tolkar vitrymden som informationsseparator. Till exempel webbplatshanteringsplattformar, servrar, bland annat.

Understrykningen är den 95:e symbolen för American Standard Code for Information Interchange (ASCII). Koden utvecklades för representation av bitar, den enda informationsenheten som datorer förstår, i en tabell som består av bokstäverna i alfabetet, accenter, skiljetecken och matematik. Totalt är 255 symboler (specialtecken) en del av kodningsprocessen.

Nu när vi har sett betydelsen av karaktären och vad den är till för, låt oss lära oss hur den används nedan.

Hur man använder

lär dig att använda understrykning

För att använda denna symbol på ditt Windows och Mac OS, tryck på skifttangenten och leta efter bindestrecksikonen. Genom att klämma ihop de två kommer understrykningsikonen att skrivas.

På Android- och iOS-telefoner är stegen ganska enkla. Leta efter nummersymbolen (123) eller leta efter en teckensymbol (#+=). Genom att trycka på det här alternativet kommer du att se flera ikoner, välj symbolen och så kommer den att användas.

Slutsats

Med den här snabbguiden lärde du dig om hur det är att använda den här mystiska ikonen. Tvivlade du på allt vi såg? Hade du några problem med stegen? Låt oss veta i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button