Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Strömma Bowie non-stop med SiriusXM David Bowie-kanalen

Du kan streama ständiga David Bowie med en speciell kanal på SiriusXM, med låtar spunna av kändis-DJ:s – endast under en begränsad tid.

Vill du fördjupa dig i David Bowies musik? Just nu spelar SiriusXM:s David Bowie Channel hela den legendariska framlidne artistens katalog ständigt och fyller en begränsad två veckors popup-plats för att fira vad som skulle ha varit hans 75-årsdag.

På kanal 104 finns det sällsynta inspelningar, remixer och livelåtar kring välkända Bowie-hits. Omslag av andra artister finns också.

Förutom låtarna dyker kändis-DJ:s upp som gästpresentatörer och delar med sig av sina favoritlåtar och minnen av stjärnan. Gäster inkluderar David Arquette och Beck.

Onlineradiotjänsten SiriusXM, som äger ReverbNation-partnern Pandora, är en streamingapp för fordon och på enheter som förser spellistor med exklusiva extramaterial, podcaster och sportprogram.

Lanseringen kommer strax efter beskedet att Warner Chappell betalade 250 miljoner dollar för rättigheterna till hela Bowies verk. Räkna med att se många fler erbjudanden som David Bowie Channel från och med nu, med Bowies musik som dyker upp på andra oväntade platser.

David Bowie Channel är tillgänglig här på kanal 104 fram till den 18 januari.