Streamar Netflix videospel utan extra kostnad?

0 Shares

Netflix går för videospel

Netflix avatar-profil

Efter att ha erbjudit ett stort antal dokumentärer och innehåll dedikerat till videospel, verkar Netflix vara villiga att ta det sista steget till ämnet enligt den senaste informationen publicerad av Bloomberg. Och det är att som indikerat av prestigefyllda media har företaget anlitat tjänster från en före detta direktör för Electronics Arts och Facebook för att leda projektet.

Det här är Mike Verdu, som kommer att ansluta sig till företaget som vice vd för spelutveckling. Det är viktigt att nämna att Verdu tidigare var vice vd för Facebook och var ansvarig för att etablera relationer med utvecklare för att få spel och alla typer av innehåll till Oculus virtual reality-headset .

Är det det här jag går till spelet i streaming?

Idag finns det redan flera protagonister som vi har kring streamingspelet, men den kanske mest framträdande är Microsoft med sina Xbox Cloud Gaming , som redan är tillgänglig från webbläsare och iOS-enheter och har en enorm dragningskraft tack vare att den är associerad med det framgångsrika Game Pass.

Resten av förslagen sticker inte ut för mycket, med NVIDIA GeForce nu , PlayStation nu , Stadia bland de mest framträdande, vilket i allmänhet lämnar ett intryck på streamingspelet mycket svagt och utan alltför attraktivt. Av denna anledning kan ankomsten av en ny tjänst låta repetitiv och till och med mätta marknaden, men vi pratar om en av de största exponenterna för streamingplattformar, så kanske är det den saknade biten för att slutföra detta komplexa pussel.

När kommer vi att se Netflix lansera videospel?

Enligt den publicerade informationen tyder allt på att Netflix skulle kunna erbjuda videospel på sin plattform under 2022 och de skulle komma direkt på servicenätet, utan ytterligare abonnemang och inte behöva betala mer för vad användarna för närvarande betalar för sina tjänster.

Det finns många tvivel om vilken typ av spel det kommer att kunna erbjuda, om de alltid kommer att vara egentillverkade och vilken typ av kringutrustning vi kan ansluta till de olika typerna av enheter som tjänsten är tillgänglig på, så vi måste vänta på att få mer information på respekten för att fortsätta föreställa sig hur detta Netflix-förslag kommer att bli.

En idé som är väldigt vettig

Loke

Under de senaste månaderna har Netflix sett en av sina senaste konkurrenter växa i en helvetisk takt. Vi pratar om Disney+, som med sina Marvel- och Star Wars-grenar har lyckats monopolisera ett enormt antal användare som har låtit det växa exponentiellt de senaste månaderna. Av den anledningen är Netflix idé med att satsa på tv-spel att fånga en nypa av en av de branscher som flyttar mest pengar, så investeringen kan vara mycket viktig om de verkligen vill bli nummer ett i detta.

0 Shares