Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Stellar Converter for MBOX – Bästa verktyget för att konvertera MBOX-fil till PST

stellar omvandlare för mbox

Om du behöver konvertera dina MBOX-filer till PST-format och letar efter en programvara, då är Stellar Converter for MBOX något för dig. Denna avancerade programvara kan enkelt konvertera MBOX-filer till PST-format. I det här inlägget kommer vi att diskutera Stellar Converter för MBOX i detalj och se hur man använder denna programvara för att konvertera MBOX-filer.

Om Stellar Converter för MBOX

Stellar Converter for MBOX kan konvertera MBOX-filer för mer än 17 e-postklienter, som Apple Mail, Google Takeout, Poco Mail, Mulberry, SeaMonkey, Opera Mail, Mozilla Mail och många fler. Denna programvara gör det möjligt att spara de konverterade filerna i en ny eller befintlig Outlook PST-fil. Även stöd för export MBOX-fildata till Office 365 finns tillgänglig i programvarans teknikerversion.

Nyckelfunktioner i Stellar Converter för MBOX

Stellar Converter för MBOX har många anmärkningsvärda funktioner, såsom:

  • Selektiv konvertering
  • Hitta alternativ
  • Förhandsgranska innan du sparar
  • Support för flera e-postklienter
  • Auto Split PST-fil
  • Filteralternativ
  • Visa och spara loggrapport
  • Stöd för alla Outlook-versioner
  • Stöd för det senaste Windows-operativsystemet


Vad jag provade innan jag använde Stellar Converter för MBOX?

Som föreslagits på forum konfigurerade jag ett Gmail-konto i Apple Mail och flyttade alla e-postmeddelanden till en Gmail-mapp. Därefter konfigurerade jag samma Gmail-konto i Outlook på min Windows-dator. Det började hämta alla Apple Mail-meddelanden som lagts till i mappen “Gmail”. Det tog mig flera timmar att utföra processen. Jag blev dock besviken över att finna att flera viktiga bilagor saknades. Tyvärr visade det sig inte vara en genomförbar lösning för mig.

Jag hade redan investerat mycket tid i processen och ville inte slösa bort mer tid. Så jag bestämde mig för att använda en professionell MBOX till PST-omvandlare programvara för att säkerställa att alla mina Apple Mail-data kommer att konverteras till Outlook PST-fil. Efter att ha läst flera positiva recensioner bestämde jag mig för att ge Stellar Converter för MBOX-programvaran ett försök. Jag är glad att jag gjorde det. Mjukvaran matchade mina förväntningar och hjälpte mig att utföra konverteringen med precision.

Hur man använder Stellar Converter för MBOX?

Denna MBOX till PST-omvandlarmjukvara är mycket lätt att använda. Du behöver inga speciella tekniska färdigheter för att använda den. När du har installerat den här programvaran på din Windows-dator är det bara att starta den och följa de enkla stegen för att konvertera filen.

Så här använder du programvaran Stellar Converter for MBOX.

Steg 1

Du måste först installera programvaran på ditt Windows-system. Starta sedan programvaran genom att klicka på dess ikon.

Steg 2

Välj sedan på huvudskärmen e-postklient från rullgardinsmenyn.

stellar omvandlare

Steg 3

När du har valt e-postklienten klickar du på Välj fil för att välja MBOX-filen. För flera filer kan du välja “Välj Identitet” alternativ.

stellar omvandlare

Steg 4

För att starta konverteringsprocessen kan du klicka på “Konvertera” knapp.

Steg 5

En lista över alla objekt i MBOX-filen kommer att presenteras för dig när konverteringsprocessen är klar. Du kan förhandsgranska de konverterade objekten.

stellar omvandlare

Steg 6

Sedan, för att spara din konverterade fil, under fliken Hem, klicka på Spara alternativ.

Steg 7

Du kan välja filformat i fönstret Spara som för att spara den konverterade filen. Välj alternativet Ny PST för att spara filen i PST-format.

stellar omvandlare

Steg 8

Nu kommer programvaran också att be dig välja lagringsmappen. Du kan bläddra i mappen för att spara din konverterade PST-fil.

Pris och upplagor av Stellar Converter för MBOX

Det finns två utgåvor av Stellar Converter för MBOX – Corporate ($39) och Technician ($99). Dessa två utgåvor skiljer sig åt vad gäller prissättning och funktioner. De free testversion av båda utgåvorna finns också tillgängliga. Du kan installera free version och prova dess funktionalitet. Om det passar dig kan du sedan köpa dess aktiveringsnyckel.

Slutsats

Stellar Convert for MBOX är den bästa programvaran för att konvertera MBOX-fil till PST eller något annat format som stöds. Utan några problem kan du enkelt konvertera dina MBOX-filer med några få klick, med största noggrannhet. Det är en perfekt programvara för både tekniska och icke-tekniska användare. De free testversionen är där för att testa programvaran och dess funktionalitet. Efter att ha testat programvaran ger jag den 4,7 av 5. Sätt igång och prova nu!