Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Startenhet i lägen för återställning och bootloader med Boot Droid

Om du är ny på Android-telefon eller använder den sedan länge måste du förmodligen någon gång sätta din telefon i återställnings- eller bootloader-läge. Tja, några av oss är nördar nog att komma på att starta om, gå in i återställnings- eller bootloader-läge på sina Android-enheter, men de flesta av oss vet helt enkelt inte hur man gör detta. Eller för vissa människor kanske det inte är det bästa alternativet att hålla telefonens knappar för att manuellt göra det. Läs: Fördelar med att rota en Android-enhet.

Tja, lyckligtvis hittade vi precis en app som är perfekt för dina behov, Boot Droid av Spook Labs. Boot Droid är en free app tillgänglig på Google Play Butik för att enkelt stänga av, starta om, gå in i återställningsläge och bootloaderläge med en enda knapptryckning. Appen är perfekt designad och stödjer Googles nya materialdesign. När vi laddade ner och använde appen märkte vi de smidiga övergångarna och det lättanvända användarvänliga gränssnittet utan fördröjning.

BootDroid Android-app

Den här appen fungerar bara med telefoner som är rootade och fungerar inte med icke-rootade telefoner. Om du har planerat att rota din telefon, har vi massor av tutorials och rotguider på Team Android. Om du är osäker på om din telefon är rootad eller inte, har den här appen en inbyggd funktion för att kontrollera det åt dig. Alternativt kan du också kolla vår snabbguide om hur du kontrollerar om din telefon är rootad eller inte här: Är din telefon rootad? Kolla här.

Ladda ner Boot Droid från Google Play Butik.

Det är allt! Du är bra att gå med denna vackert designade fiffiga app. Om du stöter på något problem med appen eller inte vet hur man rotar kan du kontakta mig nedan i kommentarerna.