Star Plus är gratis på Mercado Livre, se hur

0 Shares

DE Star Plus, Disneys nya streamingtj√§nst f√∂r “vuxna”, debuterade idag (31) i Brasilien. F√∂r att locka nya anv√§ndare tillk√§nnagav Mercado Livre ett partnerskap med tj√§nsten, d√§r kunder som n√•r niv√• 6 p√• Mercado Points-plattformen kommer att ta sina Star+ och Disney+-prenumerationer gratis. Kunder med l√§gre po√§ng kan ha rabatter.

Star+ är gratis för nivå 6 och har rabatt för andra

Men innan du blir upphetsad, vet att nivå 6 i Mercado Livre är den högsta och att den följaktligen inte är lätt att nå. Du måste få minst 4 500 poäng. Tycka om? För varje 3 BRL som spenderas på e-handel tjänar du en poäng, det vill säga du behöver spendera 13,5 tusen BRL på Mercado Livre för att nå målet.

Dessutom löper poäng varje månad ut på ett år, vilket betyder att du måste hålla din konsumtion aktiv på plattformen för att få och stanna i kategorin.

Men det finns andra genvägar för att ta dig dit. Du kan samla poäng i Mercado Pagos digitala plånbok, som innebär utgifter på andra platser än plattformen. Ett annat sätt är att betala en månadsavgift, eftersom kunder i olika kategorier har rabatt: till exempel är jag för närvarande nivå

Du kan köpa ett nivå 6-abonnemang

Det mest praktiska sättet att nå nivå 6 är att betala ett abonnemang. Alla aktiva användare på Mercado Livre kan prenumerera, men värdena kommer att variera beroende på kategori. Speciellt för användare på nivå 4 och 5 är det mycket värt att prenumerera och ta streamingtjänster, förutom de olika förmånerna inom e-handel. Se tabellen nedan:

Marknadspoängnivå Disney+ Star+ Combo-värde
Nivå 1 BRL 41,90 per månad
Nivå 2 BRL 38,90 per månad
Nivå 3 BRL 33,50 per månad
Nivå 4 BRL 19,50 per månad
Nivå 5 BRL 13,90 per månad
Nivå 6 Fri

Bara för att förstärka, genom att prenumerera direkt via den officiella webbplatsen, kostar Disney+ och Star+ combo R$ 45,90 i månaden. En nivå 4, till exempel, skulle bara betala $20 för att ta båda.

Om du redan har prenumererat på Disney+ årligen, vilket du inte kan säga upp, skulle bara nivå 4 och 5 vara värt det. För den årliga prenumerationen på Star+ på den officiella webbplatsen skulle det vara 329,90 R$ (motsvarande 27,50 R$ per månad).

Disney+ har bra rabatter genom Points Market

Nu, om du bara är intresserad av Disney Plus, så ger Points Marketplace, förutom att vara gratis för nivå 6, även fina rabatter i form av månadsavgifter till sina användare. Se nedanstående tabell över rabattförlopp, enligt nivå:

Marknadsnivåpoäng Disney+ gratis
Nivå 1 2 månader
Nivå 2 2 månader
Nivå 3 2 månader
Nivå 4 Fyra månader
Nivå 5 Fyra månader
Nivå 6 Gratis

Men vad är skillnaderna från Star Plus?

Om du fortfarande √§r vilse √§r Star Plus som en Disney+ f√∂r “vuxna”. Citatet beror p√• att det teoretiskt sett gjordes attraktioner f√∂r produktioner som √§r √∂ver 14 √•r gamla, medan Disney Plus √§r under den √•ldersgruppen.

Inom katalogen kommer du att ha Os med alla årstider och kända serier som T och andra. Marvels hjältefilmer för större gillar och är också närvarande.

Men den stora skillnaden är det sportnät som Star+ kommer att ha, med rätt till direktsändningar av internationella mästerskap som och .

Kom ihåg att Star+ redan är tillgängligt från och med idag, den 31 augusti, och har appar för Android, iOS, Android TV, Smart TV och webbversion via webbläsaren.

0 Shares