Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Squarespace-alternativ – 10 bästa webbplatser som Squarespace

Redaktörens anmärkning: Squarespace är en underbar plattform för att bygga vackra webbplatser, men trots allt detta vill folk ha alternativ. Tack och lov är marknaden full av Squarespace-liknande plattformar som hjälper dig att skapa fantastiska webbplatser på nolltid. Läs det här inlägget för att ta reda på de bästa alternativen till Squarespace. Och om det råkar bli WordPress i slutändan kan du ansluta till EbizON, en av de bästa WordPress migreringstjänster runt om.

Squarespace har varit en av de mest designorienterade webbplatsbyggarna, som erbjuder ett enkelt och icke-tekniskt användargränssnitt. Folk älskar att skapa webbplatser som Squarespace.

Bästa Squarespace-webbplatser tillhandahåller flera vackra och eleganta mallar, tillsammans med exceptionella bloggmöjligheter. Den har också en kraftfull och flexibel stylingredigerare.

Den erbjuder också kundsupport dygnet runt och alla planer är annonseradefree.

Med det sagt har Squarespace också sina nackdelar.

Till exempel – det är inte lämpligt för större webbplatser på grund av dess ena undernavigeringsnivå, och det ger inte heller något bra sätt att skapa flerspråkiga webbplatser.

Den har inget förhandsgranskningsläge och den integreras med endast en betalningsprocessor.

Detta leder till att vi letar efter andra alternativ för att bygga webbplatser, nätbutiker eller portföljer. Det finns många sajter som Squarespace idag. Här tittar vi på de bästa Squarespace-alternativen i det här stycket. Läs vidare –

Bästa Squarespace-alternativen

Följande är en lista över de 10 bästa Squarespace-alternativen för din övervägande.

1. Wix

Kom igång GRATIS med Wix

Wix är en av de mest populära och enklast att använda webbplatsbyggarna, som redan har byggt över 60 miljoner webbplatser. Det är ett av de fantastiska alternativen till Squarespace.

Den erbjuder vackra mallar i över sjuttio kategorier som – e-handel, företag och tjänster, bröllop, fitness, musik och underhållning, hotell och restauranger, fotografi, personligt och mycket mer. Klicka för att se alla vackra Wix-mallar här.

Utforska : Bästa mallar för e-handelsbutiker som använder Wix

Förutom hundratals teman och mallar är det funktionsrika, värdalternativ, dra och släpp-layout, som låter dig skapa snygga, vackra och professionella webbplatser.

Det flytande verktygsfältet gör in vitro-redigering enkel och intuitiv, och den har den största tredjepartsförrådet av widgets – bland sina konkurrenter.

Till skillnad från Squarespace stöder Wix Paypal och Adsense och tar ingen transaktionsavgift av din försäljning.

Wix är ett bra alternativ till Squarespace.

Wix Kostnad:

Wix är free men dess Premium-planer för webbplatsbyggande börjar på $4,50/månad. Affärsplaner eller e-handelsplaner börjar från 17 USD/månad.

==> Klicka här för att få speciell Wix-rabatt <==

Vårt val

Wix – Free Webbplatsbyggare

Oavsett om du vill skapa din onlinenärvaro, öppna en butik, starta en blogg, gör Wix det hela enklare. Designa och bygg högkvalitativa webbplatser med Wix. Dessutom låter Wix dig göra det för free.

Wix - Free WebbplatsbyggareWix - Free Webbplatsbyggare

Vi tjänar en provision när du klickar på den här länken och prenumererar.

2. Weebly

Weebly är välkänt för sitt användarvänliga gränssnitt och dra och släpp-funktioner för att enkelt lägga till text, bilder eller formulär för att bygga dina webbplatser som squarespace.

Den har flera snygga och moderna anpassningsbara teman som kan ändras snabbt med ett klick, och allt innehåll i det tidigare temat överförs till det nya. Du kan också låsa specifika sidor eller hela webbplatsen med ett lösenord.

Det ger också en mycket anpassningsbar bloggmotor och har en intuitiv inställning till mobil lyhördhet genom sitt mobilredigeringsverktyg.

Till skillnad från Squarespace låter Weebly dig förredigera din sida med “Sidlayouter” och skapa en zip-fil av hela webbplatsen om du vill ändra din värdplattform.

Om du letar efter några seriösa alternativ till squarespace är Weebly precis där.

Weebly prissättning:

  • Byggande av webbsidor – Free till $25/månad vid betalning årligen.
  • Onlinebutiker – $12 till $38/månad vid betalning årligen.

Free Webbplatsbyggare

Weebly – Free Webbplatsbyggare

Bygga en free webbplats som växer med ditt företag. Bli upptäckt med stil. Börja idag med kraftfulla free webbplatsbyggare.

Weebly - Free WebbplatsbyggareWeebly - Free Webbplatsbyggare

Vi tjänar en provision när du klickar på den här länken och prenumererar.

3. Shopify

Kom igång med Free Testversion av Shopify

Shopify är utan tvekan den mest eleganta plattformen för att bygga en e-handelsbutik.

Den erbjuder ett exklusivt utbud av anpassningsbara – free och premiummallar, som kan hjälpa dig att skapa ett unikt utseende för ditt varumärke.

Det ger också sömlösa integrationer med många tredjepartsappar, som kan utöka funktionaliteten i din butik avsevärt när det gäller lagerhantering, marknadsföring, kundservice, sociala medier, dropshipping och mer.

Till skillnad från Squarespace erbjuder Shopify “försäljningsställe”-tekniken, SEO, avancerade rapporteringsfunktioner och ett bredare utbud av betalningsportar.

Kostnad: $9 till $299

==> Klicka här för att komma igång med Shopify för free <==

Vårt val

Shopify - Få specialpriserShopify - Få specialpriser

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

4. Jimdo

En sajt som Squarespace kan enkelt byggas med Jimdo. Den stöder mer än 9 olika språk över hela världen, vilket gör den till en av de mest globalt hyllade webbplatsbyggarna.

Den har en WYSIWYG-redigerare som gör att du kan se hur din webbplats formas innan den publiceras.

Det ger HD-videointegrationer med möjligheten att ändra upplösningen på videor för att matcha de långsammare anslutningarna.

Det inbyggda bloggverktyget påskyndar anpassningen av bloggsektionen och säkerställer en sömlös upplevelse av din webbplats.

Till skillnad från Squarespace är Jimdo okomplicerad, mer ekonomisk och stöds över hela världen.

Jimdos popularitet är lite lik Squarespace.

Kostnad: Free till $39/månad

Intressant jämförelse : Wix vs WordPress

5. WordPress

WordPress är ett av de mest populära innehållshanteringssystemen och en öppen källkodsplattform i hela världen.

Det är ganska intuitivt och lätt att använda, och erbjuder en hel rad av free mallar och plugins som kan användas för att sätta upp vackra webbplatser för både e-handel och portföljer, inom bara några timmar.

Det är också känt för sitt enorma gemenskapsstöd, med ett överflöd av resurser och handledningar för inlärningsändamål. Till skillnad från Squarespace är WordPress mycket mer flexibelt och erbjuder fler design- och funktionsalternativ för nybörjare.

Så om du letar efter en robust plattform eller fick det nog med Squarespace, är WordPress goto CMS. Migrera från Squarespace till WordPress har inte varit enklare tidigare än vad det är nu.

Personer som använder WordPress utforskar inte andra alternativ. Även de bästa Squarespace-sajterna kämpar ibland för att konkurrera med WordPress, så enkelt är WordPress.

Kostnad: Free till $40/månad

6. Woocommerce

Woocommerce är en kraftfull verktygslåda för e-handel, lämplig för alla typer av företag som vill bygga sina e-butiker antingen från grunden eller genom att omvandla en befintlig wordpress-webbplats.

Insticksprogrammet är öppen källkod, har ett intuitivt gränssnitt och innehåller en robust uppsättning verktyg och funktioner.

Utvidgningen av woocommerce gör det enkelt för utvecklare att skapa skräddarsydda integrationer med nästan vilken tjänsteleverantör som helst.

Utforska : Bästa Woocommerce-teman

Den erbjuder komplett support, och har till och med en aktiv användargrupp av experter och företagsägare, för att hjälpa dig att komma igång snabbt.

Till skillnad från Squarespace erbjuder Woocommerce mer ‘free’ tillägg, anpassningsmöjligheter och betalningsgateways.

Kostnad: Varierar

==> Klicka här för att få speciell Wix-rabatt <==

Jämförelseinlägg : Woocommerce vs Samcart

7. Volusion

En webbplats som Squarespace är inte svår att skapa. Du kan prova Volusion. Det är en “software as a solution”-tjänst (SAAS) för att skapa fullfjädrade webbutiker. Det har vanligtvis utvecklats för att växa med verksamheten.

Den har båda free och förstklassiga, helt mobilresponsiva teman för att få din webbplats att se imponerande ut på surfplattor och smartphones.

Den inbyggda mallredigeraren kan användas för att redigera både HTML- och CSS-formatmallar. Den har alla funktioner i en populär kundvagn och integreras med över 30 betalningsgateways.

Till skillnad från Squarespace är Volusion mer kraftfull och skalbar, men kan inte ställas in för bloggar.

Du kanske vill prova det för att veta om det är bättre än Squarespace.

Kostnad: $29 till $299/månad

8. Storhandel

Bigcommerce är en webbbaserad e-handelsplattform för att skapa fullt fungerande nätbutiker som kan sälja både fysiska och digitala varor.

Det är enkelt med ett starkt back-end-stöd och har rika funktioner för att enkelt hantera e-butiker och kundvagnar.

Den erbjuder produktrecensionsfunktionalitet, SEO-alternativ, övergivna kundvagnsverktyg och ett inbyggt verktyg för att sälja över flera sociala mediekanaler. Det erbjuder också olika integrationer med flera e-nyhetsbrev och e-posttjänster, betalningsportar och Alibaba.com.

Till skillnad från Squarespace ger Bigcommerce mer flexibilitet när det gäller att kontrollera HTML- och CSS-koderna för mallar eller redigera HTML-koden för dina blogginlägg direkt. Det går lätt till den bästa Squarespace-konkurrentlistan.

Kostnad: 29,95 USD/månad till 299,95 USD/månad

Intressant läsning : Woocommerce vs Shopify vs Bigcommerce

9. uKIT

uKit är en intuitiv, modern och budgetvänlig lösning för webbplatsbyggande för alla företag. Vissa anser att det liknar Squarespace om inte bättre än Squarespace.

Det är webbhotell och erbjuder en stor samling av 250+ responsiva mallar som passar alla företagstyper.

Den eleganta dra-och-släpp-redigeraren är utrustad med olika webbdesignelement och widgets för enkla mallanpassningar.

Den har ett starkt bloggverktyg med ett antal skräddarsydda funktioner som ger en ren bloggupplevelse.

Till skillnad från Squarespace tillhandahåller uKit en integration med Ecwid, vilket gör det möjligt för användare att expandera och sälja i global skala.

Sammantaget är uKit ett anständigt alternativ till Squarespace.

Kostnad: $5/månad till $15/mån

10. 3Dcart (nu Shift4shop)

Om du letar efter sajter som Square space kan 3Dcart vara ett alternativ. Det är också en utmärkt fullständigt värd säljlösning med massor av funktioner för alla små och stora företag. Det är en av de ledande Squarespace-konkurrenterna.

Den använder SaaS-tekniken och erbjuder över 50 free teman som är mobilresponsiva.

Temaredigerarna kan användas för att anpassa din egen design, medan dra och släpp-redigerarna kan användas för att justera widgetarna utan att röra koderna.

3Dcart App Store erbjuder flera tillägg för orderhantering, frakt, säkerhet, sociala medier, dropshipping etc. Prisstrukturen baseras på bandbreddsanvändning och antalet besökare som en butik är värd för.

Till skillnad från Squarespace har 3Dcart en appbutik och integreras med över 100 betalningsportar.

Kostnad: $19/månad till $229/mån

Sajter som Wix är svåra att konkurrera med. Wix är det bästa alternativet till Squarespace som jag skulle rekommendera. Klicka här för att få speciell Wix-rabatt.