Spyras andra generationens digitala vattenpistol blir inte billig

Varför det betyder något: År 2018 profilerade vi en Kickstarter-kampanj från ett företag som heter Spyra. Deras mål var ganska enkelt: att skapa en batteridriven vattenstråle som eliminerar smärtpunkter i samband med dinky sprutpistoler. Nästan 2800 personer stödde projektet, vilket gjorde Spyra One till verklighet. Nu är det dags för omgång två.

Den nya Spyra Two förbättrar originalet på nästan alla sätt. Enligt tillverkaren har den en ny design med en förbättrad digital display (ammunitionsräknare), har en högre eldhastighet, skjuter ytterligare (upp till 46 fot vid avfyrning i 45 graders vinkel eller närmare 30 fot vid avfyrat huvud -på) och har dubbelt så lång batteritid jämfört med originalet, vilket innebär att du kan förvänta dig cirka 2000 bilder per laddning.

För att fylla på, dopp bara pistolen i en vattenkälla som en stor hink eller en pool. Påfyllningstiden har minskats från 14 sekunder till 12 sekunder, säger vi, utan tvekan på grund av att den har en något mindre tank än tidigare.

Förbeställningar har redan sålt ut, men Spyra säger att nästa sats blaster kommer att börja levereras i början av juli. Det kommer inte heller att bli billigt till $ 159. Oavsett om det är värt att vara det coolaste barnet vid nästa poolparty, strandutflykt eller improviserad vattenkamp är det upp till dig. Personligen, till det priset, kanske jag måste besöka den klassiska Super Soaker 50.

Relaterade Artiklar

Back to top button