Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Spotifys nya “Directory” är här för att hjälpa artister med covid-problem och mycket mer

Spotify har lanserat ett helt nytt nav för att samla alla användbara länkar för artister de kan med fokus på den nuvarande osäkerheten i mångas liv.

Under de senaste två månaderna (har det verkligen bara varit så länge?) vi har skrivit mycket om effekten av Coronaviruset på musiker och försökt ge länkar till hjälpsamma byråer där vi kan. Spotify har nu lanserat en helt ny sida full av användbara länkar för artister överallt för hjälp med covid och mycket mer.

Överst på sidan är för närvarande tillägnad ekonomiskt stöd i kölvattnet av covid-19 från organ runt om i världen som hjälper artister. Men den enorma sidan går långt utöver Corona-hjälpen för musiker och är full av värdefulla länkar och information som kommer att hjälpa långt efter att Coronaviruset är i det förflutna.

Det finns ställen att gå för att få inspiration och råd om att skapa musik eller få kontakt med fans online. Det finns också många användbara hälsorelaterade länkar som går bortom Corona till de ständigt vanliga frågorna om mental hälsa och välbefinnande som arbetande musiker.

Det är en fantastisk resurs som vi rekommenderar alla artistbokmärken och använder när de behöver det. Spotify noterar att deras lista kommer att fortsätta att växa när resurser och hjälpsamma tjänster dyker upp för att hålla deras lista så omfattande och användbar som möjligt.

Ingenting här är en officiell rekommendation eller stöd från någon tredje part. Det här är bara några av de resurser som du kan ha nytta av i ditt liv och karriär.

Kom tillbaka ofta, eftersom listan kommer att fortsätta att växa. Och om någon av er känner till några bra resurser som vi bör inkludera här, vänligen meddela oss genom att skicka in dem här.

Gå till Spotifys nya katalog här.