Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Spotify Car Thing kan nu svara på samtal, köa musik och mer

Spotifys in-car, röststyrda musik- och podcastspelare har fått sin första mjukvaruuppdatering sedan den officiella lanseringen.

Under de senaste månaderna har vi sett Spotifys första hårdvaruenhet – Bil sak utöka sin release. Efter en begränsad lansering lanserade Spotify i februari den smarta spelaren för alla amerikanska köpare för $89,99.

Med funktioner som röststyrning via “Hey Spotify”, hoppas Car Thing ge en friktionsfri upplevelse till musik som streamas över enheten, oavsett om du lyssnar hemma, i bilen eller på kontoret. Car Thing kräver ingen installation och kan monteras på alla fordon och speglar Spotifys intuitiva gränssnitt för sömlöst och personligt lyssnande.

Nu rullar Spotify ut nya uppdateringar för mer funktionalitet till iOS-anslutna enheter, inklusive möjligheten att svara på telefonsamtal, köa låtar och poddsändningar, visa och styra andra media och mer. Här är alla detaljer från Spotify:

 • Svara på telefonsamtal sömlöst*: Du kan nu se, besvara och avvisa inkommande samtal via Car Thing.
 • Styr andra media*: Du kan nu spela och styra andra media på Car Thing-enheten. Växla enkelt tillbaka till Spotify genom att använda förinställningar eller röst, eller helt enkelt trycka på skärmen.
 • Lägg till i kö: En av våra mest efterfrågade funktioner – möjligheten att köa ytterligare låtar och poddsändningar – är också tillgänglig nu. Du kan komma åt det på några olika sätt:
  • Med beröring: Tryck på ikonen “Lägg till i kö” bredvid ett spår i din låtlista.
  • Med ratten: När du har ett spår markerat, tryck och håll kvar ratten – ett tryck spelas upp, medan ett tryck och håll ned läggs till i kön.
  • Begär musik med Voice: Säg bara “Hey Spotify, kö “körkort” eller vilket spår du vill lyssna på härnäst!
  • Visa din kö: Säg “Hej Spotify, öppna min kö” eller tryck och håll kvar ratten när du är i vyn “Spelar nu”.
 • Använd rösten för att få en personlig spellista för alla stämningar: Fråga bara efter vilken genre, stämning eller aktivitet som beskriver vilken typ av musik du vill höra. Säg till exempel “Hej Spotify, spela mysig söndags-RnB”, så gör vi vårt bästa för att omedelbart skapa en personlig spellista utifrån din förfrågan. Den här funktionen är tillgänglig varhelst “Hey Spotify” är tillgänglig.

*Denna funktion är för närvarande endast tillgänglig på iOS; tillgänglighet för Android kommer att rullas ut vid ett senare tillfälle.

Lägg vantarna på din egen Spotify Car Thing här! Du behöver en Spotify Premium-prenumeration, samt en smartphone och mobildata.